Pokračování oblíbeného tématu
Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.
zajimave barveni gumovych nastrah
https://www.youtube.com/watch?v=idNXTxpfVtA
http://forum.mt-lures.de/showthread.php?tid=502
Odpovědět
Toto by mělo brázdit vody Barentsova moře asi za týden. 55,80,110,130 g. Jen dokoupit nějaký gumky u Zooma. Tenký nálitky, aby to netrhalo gumy a malá kulička na konci. To je potřeba na tyto povedený nástrahy. Přeji lovci ty nej.
Odpovědět
Jo ty barvy vypadají super, ale našel sem je buď z Ameriky nebo z Anglie a chtěj za to docela pálky :(
Odpovědět
A vypadá to, že někteří na podzimní SOROY chtějí býti připravení ve všech směrech. Sim nasadil vysokou laťku . Hold ať je přáno všem. Budeme to tu s Bondovkou sledovat.
Odpovědět
Toto by mělo brázdit vody Barentsova moře asi za týden. 55,80,110,130 g. Jen dokoupit nějaký gumky u Zooma. Tenký nálitky, aby to netrhalo gumy a malá kulička na konci. To je potřeba na tyto povedený nástrahy. Přeji lovci ty nej.
Tak tyto hlavičky budou už za 8 dní poprvé odzkoušeny v okolí Vegy :-)
Odpovědět
Na Zoom uplne parada. Netrha gumu a krasne sedi
Odpovědět
Souhlasím s Honzákem, taky je používám. Máš raději nebervené olovo nebo barvené?
Odpovědět
Souhlasím s Honzákem, taky je používám. Máš raději nebervené olovo nebo barvené?
Tuto otazku ohledne barev hlavicek jsem probiral s Dedem145 a musim rict, alespon dle meho nazoru a nazoru Deda 145, ze je uplne jedno jestli je hlavicka barevna nebo ne.
Chytil jsem polaka i na barevnou tak na nebarvenou. Polaky jsem chytil i na snuru i na vlasec. Polaky jsem chytil jak v 90ti metrech tak i na 3 metrech. Myslim kdyz jsou ryby pri chuti tak je uplne jedno co se koupe na konci prutu.
Odpovědět
No jo když jsou při chuti.....ale když nejsou, je to pakárna.I letos jsme toho spousta testovali a všechno záleží na jaký typ nástrahy se hlavy používají a v jaké hloubce.Myslím si že barvení má význam do hloubek cca 20m.....nad 20m je to jedno....Nám se osvědčili spíš tmavší barvy. Tmavo červená,modrá a oranžová.Cílová ryba byl polak.Letos jsme počas celé sezony odchytali fakt stovky polaků a potvrdilo se oprávněnost barvení hlaviček, ale hrajou tam samozřejmě i jiný faktory.
Odpovědět
No jo když jsou při chuti…..ale když nejsou, je to pakárna.I letos jsme toho spousta testovali a všechno záleží na jaký typ nástrahy se hlavy používají a v jaké hloubce.Myslím si že barvení má význam do hloubek cca 20m…..nad 20m je to jedno….Nám se osvědčili spíš tmavší barvy. Tmavo červená,modrá a oranžová.Cílová ryba byl polak.Letos jsme počas celé sezony odchytali fakt stovky polaků a potvrdilo se oprávněnost barvení hlaviček, ale hrajou tam samozřejmě i jiný faktory.Zdravim, cim to farbite?
Odpovědět
Cesta nejlevnějšího odporu....laky na nechty od Vietnamců.Životnost hlavičky na mělčinách je cca 10-30 náhodů někdy ani to ne....Tak takovéto barvení bohatě postačuje..Hlavičky, které se podívaly do moře používame max 3dni.Jaká koliv rez na háčku se vám vypomstí a nestojí šetřit na korunové záležitosti.Stráta trofejní ryby s hrzavého háku fakt zabolí ....Jinak ja mám spotřebu od 40 do 90 hlaviček za 9dní lovu.Kdo chce intenzívně lovit polaky musí s tým počítat....
Odpovědět
Cesta nejlevnějšího odporu….laky na nechty od Vietnamců.Životnost hlavičky na mělčinách je cca 10-30 náhodů někdy ani to ne….Tak takovéto barvení bohatě postačuje..Hlavičky, které se podívaly do moře používame max 3dni.Jaká koliv rez na háčku se vám vypomstí a nestojí šetřit na korunové záležitosti.Stráta trofejní ryby s hrzavého háku fakt zabolí ….Jinak ja mám spotřebu od 40 do 90 hlaviček za 9dní lovu.Kdo chce intenzívně lovit polaky musí s tým počítat….
Jigine vloz sem prosim video tvych nastrah. Hlavne mi zajima,protoze jsem s tvou nastrahou nikdy nechytal vedeni nastrah. dekuji Honzak
Odpovědět
Naše parta jezdí v květnu na obecňačky a používáme převážně oranžovou jigovku s nebo klasiku.Barva prašková a horkovzdušná pustil,jde to krásně a náklad skoro žádný
Odpovědět
Cau Honzáku...mám rozepsanej nový detajlnější článek o lovu s Flashjigmi a aktivním vyhledávaním míst,tak tam bude i video.počítam že příští týden by to už mohlo být...
Odpovědět
Cau Honzáku…mám rozepsanej nový detajlnější článek o lovu s Flashjigmi a aktivním vyhledávaním míst,tak tam bude i video.počítam že příští týden by to už mohlo být…
Super a kde to bude k videni?? zde na RN??
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...