Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Někdo za 15 a někdo za 6:-D:-D:-D. Ale neboj Rosťo, něco Ti tam necháme.
Odpovědět
Pokusím se Ti nechat mapu se zakreslením nejlepších míst na chatě. Asi se tam nepotkáme, protože vyjíždíme celkem brzo zpět.
Odpovědět
Čerstvé innfo od party co je teť na chatě.P očasí přeje,makrely jsou,ale ne velky hejna.
Obecné a černé málo a menší.Hlavně ale jdou štikáči a to pěkní nej 105cm.
Odpovědět
Ahoj, díky za aktuální info. Už se moc těšíme. Sice to máme za milion, ale rychle se to blíží....
Odpovědět
Ahoj všem příznivcům Hogsetu. Petr všechny pozdravuje a zasílá pár aktuálních fotek...
Odpovědět
Zdravím všechny NORKY, na konci září jedu přibližně na tuto lokalitu( přesně na ostrov Flatsetoya) neměl by někdo info kde hledat rybu popř souřadnice,mapu, nebo jakékoliv info o úlovcích apod.
Díky.
Odpovědět
Ahoj, neví někdo jak to vypadá teď v Hogset s rybolovem ? Zda už tam někdo je nebo byl? Nějaké zprávy z místa by byly skvělé.
Odpovědět
První parta je nekontaktní, do Hogset nedorazila. Objednali a pak se na to..... Příští rok budou změny v objednávání.
Odpovědět
To je hodně slušná nezodpovědnost, snad se jim nepřihodilo tedy nic vážného. Objednávat proti záloze, jinak to nejde. V pátek by měl odjíždět na Hogset kamarád s partou, proto jsem se ptal jak to tam vypadá
Odpovědět
Jsem rád , že se tato stránka obudila. My to máme sice +-100 ale těšíme se na fotky zatím...
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...