Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Ahoj Petře
Georg má nové 16" lode?
K cene ubytovania pripočítať 8% DPH alebo už je to v cene?
Odpovědět
Lodě jsou co do velikosti identické, nejsou nové , cena je konečná.
Odpovědět
Nemaš Petře nějake fotky lodí budem dělat držaky na pruty a nevim jestli na bok přes stužidla nebo trubku madla jake je u největši bíle lodi
Odpovědět
Pokud jsem dobře pochopil nový ceník, tak dříve byla jedna loď v ceně pobytu a to již teď není. Platí se sólo pobyt a sólo za počet lodí + ...
Je to tedy takto?
Odpovědět
To plukas: Mrkni na to ještě jednou, ale já myslím, že v ceně pobytu je jedna loď, další lze libovolně připlatit.Akorát se nikterak dramaticky zvedla cena.;-)
Odpovědět
Pochopil jsi a přečetl špatně, koukni na web,je to jak to bývalo,cena za týden s jednou lodí,u dalších 2 lodí jsme sjednotili ceny.Nyní tam jsou 3 velikostně stejné lodě.V konečném důsledku cena vzrostla o 60 NOK.Když spočítáš 5500 s 8% DPH a 6000 NOK je rozdíl 60 NOK, což je zanedbatelné.
Odpovědět
Ano, díky za nakopnutí. Je to tak a zdražení o 60 NOK považuji za zaokrouhlení a v podstatě je to opravdu zanedbatelné.
Odpovědět
Jen ještě dotaz .Ty lodě jsou teť velké jak ta bílá nebo menší?
Odpovědět
A uspořádání lavic mají nové lodě stejné jako ta bílá či jako oranžová?
Odpovědět
Hezký den
Tak nám se to už trošičku blíží-máme to za 70 dnů.
Zajímalo by nás ale víc než čluny jestli je mražák jeden nebo dva.
Loni jsme měli jeden mimo provoz a nebylo to moc příjemné v tolika
lidech.
Ještě něco skrobanovi5 . Kolega mi na bílou loď loni dělal držák
a dopadl nad očekávání dobře. Lehoučký a dobře skladný. Jestli
chceš foto pošlu.
Hezký den
Odpovědět
Mražáky jsou 2, na podzim jsme s Georgem jedem přidávali.Již se mě někdo na to ptal.
Odpovědět
Ještě 62 dnů a vyrážíme,nemůžem se dočkat.Nejhorší ale je jak rychle čas na rybách uteče a pak to čekání.Už začínám uvažovat jestli nevyrazím do Norska i na podzim,někdy začátkem října .Někde jsem četl že je v té době stálé počasí a velmi přijemné teploty.
Odpovědět
[citace]skroban5 napsal:
Ještě 62 dnů a vyrážíme,nemůžem se dočkat.Nejhorší ale je jak rychle čas na rybách uteče a pak to čekání.Už začínám uvažovat jestli nevyrazím do Norska i na podzim,někdy začátkem října .Někde jsem četl že je v té době stálé počasí a velmi přijemné teploty.
[/citace]
Podzim v Norsku bývá naprosto nádherný. :-D:-D Vřele doporučuji.
Odpovědět
Souhlasím s Doškym. Loni jsem byl poprvé srpen/září a budu jezdit na podzim stále. Bezva je jet květen/červen a pak srpen/září.:-P
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...