Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

• Toto téma obsahuje celkem 839 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Skroban a poslední změna proběhla před 2 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 840)
  • Autor
    sob
    Člen
    (94 odpovědí)

To Rostak.Konec sezony Hogset.Čus byli jsme kousek od Hogset v Oydegard od 6.-20.9.Jezdili jsme na lovná místa jako v Hogset i z toho důvodu že u Oydegard jsme krom makrel nechytili skoro nic.Jeli jsme dalo by se říct na štikáče,některá místa jsme znali z minulých let,tam jsme ale byli málo úspěšní.Naštěstí jsme byli v kontaktu s Plukasem který se svou partou bydlel v Hogset.Ten nám poradil top místo na štikáče.Na toto místo(bylo to z Oydegard 20 km)jsme jezdili obden,protože jsme nalovené ryby nestihali zamrazovat.Co setýká ostatních druhů ryb,kromě makrel,tak to byl nejslabší rok co jsme v této lokalitě zažili.V osmi lidech za celý pobyt ulovena jedna obecňačka,do dvaceti černých velikosti makrel,malé okouníky,lengy pár brosem a poláků a jeden halík.Nebýt Plukase,tak jsme přijeli domů s bednou makrel.V této době rostly houby a dvě sušičky jely nonstop celý pobyt.Jinak se držím hesla že v Norsku je tak krásně že i kdybych nechytil žádnou rybu tak je dobře že jsem tam byl.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

To sob.Je dobře když si party mezi sebou poradí,i když jste to měli daleko tak jste si přece jen zachytali.Jezdili jste naproti lomu nebo až k Averoy?Příští rok tam jedem v půli srpna tak štikáči zase snad půjdou.Jet musím nestačili jsme tam letos vypít meruňkovicu tak tam mám 2litry zakopaný přece to nepovezu dom!Trajekt už mam taky zaplacený tak tet už jen čekat.

sob
    Člen
    (94 odpovědí)

To Rostak.Poprvé jsme jeli k lomu,nachytali jsme už nevím za jak dlouho deset štikáčů.Při cestě zpátky jsme právě potkali Plukase jak lovili poblíž zelené pastelky no a ten nám právě poradil místo u Averoy.Jezdilo tam hodně člunů a asi byli všichni úspěšní.Jinak na štikáče máš termín určitě dobrý,my jedem příští rok i s manželkama na Averoy směr na otevřené moře,celkem 18 lidí,berem i kola,takže to nebude jen o rybách,ale i o turistice.Určitě si zajedu i na lovná místa k Hogset,zase se je na co těšit.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Nemůzeš sem dát mapku s tím místem u Averoy.Tam jsme nikdy mi nechytali nejvíc se nám dařilo nad tím modrým mostem jak vám to chlapi popisovali.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Priatelia, kamaráti:-P

Máme veľký problém.

Už 2 roky mám zablokovaný HOGSET budúci rok od 6. do 13.6.2015

Plány sa nám však začínajú bortiť a tak mám veľkú prosbu. Veľmi by nám pomohlo, keby si s nami prehodila termín partia, ktorá ide na Hogset 20. – 27.6.2015.

Ak by to bolo možné, pošlite mi správu

Díky

Jan-Tadeas
    Účastník
    (47 odpovědí)

Ahoj kluci,

každý rok jezdíme na Hogset a vždy si říkám, že by stěna, kde jsou fotky (u krbu) chtěla malinko zpestřit. Proto zde vyzývám všechny, kteří jedou letos na Hogset, aby nechali udělat jednu pěknou fotku svého úlovku z Hogsetu ve velikosti 13 x 18. Fotku zarámovali do přírodního dřevěného rámečku a vzali jí s sebou na Hogset a pověsili jí někam na stěnu dle vlastního uvážení. Já zde veřejně slibuji, že také jednu, možná i dvě, dovezu. Doufám, že nebudu sám :o) Navíc myslím, že pro všechny bude hlavní motivací viset na stejné stěně jako místní legenda Šroubek

:-D:-D

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Tak šroubek už visí!?:-(

Jan-Tadeas
    Účastník
    (47 odpovědí)

rostak napsal:

Tak šroubek už visí!?

Jeho fotka visí na stěně 😀 On je doufám v letadle….

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Je mi to jasný ty fotky znám na hogset jezdím jen je to letos ale ještě za moc

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

Příznivci Hogsetu, uvolnily se 2 termíny na rok 2015 a to:

9.5.-16.5.2015

27.6.-4.7.2015

Vše je na webu Hogsetu uvolněno.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Pred nejakým časom sa tu spomínalo, že filetáreň Georg zdárne dokončil akurát tam ešte nebola elektrika.

Zmenilo sa niečo alebo je treba premýšľať nad predĺžovačkou?

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Hogseťaci jedete někdo na sraz do Spalova?

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

jj, budem tam.

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Rád Tě stipko uvidím ale snad tam nebudem jenom dva Hogseťaci.

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

Na webu Hogsetu jsem přidal nějaká fota a udělal změny v cenách.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 840)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...