Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

« Předchozí 1 … 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 … 56 Další »
sroubek282
24.03.2010 ID: 524002

Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)

0
Odpovědět
stefina
15.08.2014 ID: 1096625

Zdravím Vás pánové, tak i já sem napíšu pár řádků. Vše začalo v roce 2003, kdy jsem byl poprvé v Norsku a to v Oydegardu kousek od Hogsetu. K mořskému rybolovu mě přivedl Venca-Plukas. Tenkrát mě to chytlo a začal jsem jezdit pravidelně a pár chat v této oblasti vystřídal. Rybařina vždy pěkná a o skvělé zážitky nebyla nouze nikdy. Zažil jsem tu 50cm sněhu i koupání, prostě bomba. Každý rok byl jiný a ryby víceméně také. Já se většinou věnoval přívlači a hloubky jsem měl spíše jako doplňkové. Roky utíkají a v lednu 2012 jsem přišel o nejlepšího parťáka na ryby ale hlavně o tátu. Jezdili jsme spolu skoro celé ty roky a každý rok se těšili a plánovali jak jim to zas nandáme...Teď už to je jen na mě, tátovi jsem splnil jeho sen a plave si tam v moři a pro mě je teď Norsko srdcovka! Dokud to půjde, budu tam jezdit.

Hogset se mi po loňské výpravě opravdu moc líbí. Je to asi nejlepší místo v této oblasti. Ryby tam jsou všechny druhy, chata parádní, lodě dostačující. Informace tady člověk získá a od Plukase je mam z první ruky. Minulý rok v září jsem se viděl i osobně s Petrem v Hogsetu a dostal jsem další cenné rady. Doufam že letos budu mít i cestu v klidu a nebudu muset řešit nějaké problémy s autem. Ikdyž zase jsem poznal nové lidi Stipka který taky do Hogsetu jezdí a hlavně Aleše(čecha)ve VW ve Švédsku. Letos Hogset ,,zavírám" takže tu pak podám také zprávy jak bylo. Všem co se tam chystají přeju parádní počasí, štastnou cestu a hlavně dovolenou plnou zážitků...

8-)

0

Odpovědět

Holzby
16.08.2014 ID: 1096637

Nádherný čtení a upřímnou soustrast.Ve svých 38 letech mám už teď stejný přání jako otec a doufám,že ho jeden z mých synů splní tak,jako ty.

0

Odpovědět

Vlkous
17.08.2014 ID: 1096686

Právě se vracíme z Trolí stezky. Rybařina pořád skvělá. Dva mniky máme přes metr. Hejna kelerů ani štikozubců tu nejsou. Štikozubci se ale nachytat dají. Nej štikozubec 88cm. Dosud jsme chytili 16 druhů ryb.

0

Odpovědět

Vlkous
18.08.2014 ID: 1096755

Zdravím z Hogset. Štikozubci jsou tady. U majáku proti lomu přes vodu na hloubce 40-60m lze nachytat jakékoli množství. Limit nachytán. Vašku ještě jednou děkuji za tipy. Dnes babička mník mořský 114cm 7,5kg a Honza mník 122cm 8kg. Řeknu to na rovinu, takovou rybařinu jsme za 14 let ježdění do Norska nezažili. Jediná ryba polak se nám zatím vyhýbá. Teď se na něj zaměříme. I houby se tu dají nasbírat za Batnfjordsorou směrem na Molde v březových hájích.

0

Odpovědět

Vlkous
18.08.2014 ID: 1096756
0

Odpovědět

Vlkous
18.08.2014 ID: 1096757

0

Odpovědět

Vlkous
18.08.2014 ID: 1096758

0

Odpovědět

bulik
18.08.2014 ID: 1096768

[citace]Vlkous napsal:

Zdravím z Hogset. Štikozubci jsou tady. U majáku proti lomu přes vodu na hloubce 40-60m lze nachytat jakékoli množství. Limit nachytán. Vašku ještě jednou děkuji za tipy. Dnes babička mník mořský 114cm 7,5kg a Honza mník 122cm 8kg. Řeknu to na rovinu, takovou rybařinu jsme za 14 let ježdění do Norska nezažili. Jediná ryba polak se nám zatím vyhýbá. Teď se na něj zaměříme. I houby se tu dají nasbírat za Batnfjordsorou směrem na Molde v březových hájích.[/citace]

ahoj, zdravím z Tingvollu, my chytáme akorát polaky, jsme v této lokalitě porvé, popiš mi prosim kde je ,,u majáku proti lomu,, abychom to taky mohli zkusit, máme to cca 16 km, dík

0

Odpovědět

stefina
18.08.2014 ID: 1096776

Vlkouši máte nádherný ryby! Už se tam těšim:-D Polaky jsem minulý rok chytal kolem pastelky, najel jsem si na hloubku před ni a nechal jsem splavávat lod směrem k mostu na tu mělčinu. Dost jich bylo malejch, ale torpéda jsem se dočkal.

0

Odpovědět

plukas
18.08.2014 ID: 1096777

[citace]Vlkous napsal:

Zdravím z Hogset. Štikozubci jsou tady. U majáku proti lomu přes vodu na hloubce 40-60m lze nachytat jakékoli množství. Limit nachytán. Vašku ještě jednou děkuji za tipy. Dnes babička mník mořský 114cm 7,5kg a Honza mník 122cm 8kg. Řeknu to na rovinu, takovou rybařinu jsme za 14 let ježdění do Norska nezažili. Jediná ryba polak se nám zatím vyhýbá. Teď se na něj zaměříme. I houby se tu dají nasbírat za Batnfjordsorou směrem na Molde v březových hájích.[/citace]

Moc mě potěšilo, že Ti pomohly mmoje tipy. Tak ještě zkuste u modrého plovoucího mostu na hloubkách okolo 200 m ulovit nějakou brosmu. Jsou tam pěkné kousky. A jestli ještě pojede na houby (také jezdíme tímto směrem), tak vyzkoušejte po levé straně ve směru od Batnfjordsory smrkové úseky. Tam jsme nacházeli hřiby a křemenáče.

Tak pokračujte v úspěšném ryboluvu.

0

Odpovědět

skroban5
18.08.2014 ID: 1096782

Vlkouší,ryby máte překrásne a polák určitě taky nějaký bude když né letos tak další rok.Taky se mi na Hogsetu moc líbí a plánuju tam jezdit na ryby i v dalších letech . Termín květen 2015 už mám zamluvený ale je to strašně daleko,ta mně těší že se stránka Hogset plní a je co číst a naco se dívat

0

Odpovědět

sob
19.08.2014 ID: 1096794

Pro Bulíka,loni jsme štikáče lovili když popluješ z Tingvolfjordu směrem k ostrově Bergsoy,podpluješ pod modrým mostem který vede právě na Bergsoy a zabočíš vlevo.Popluješ podél břehu a po pravé straně budeš mít osrůvky,až uvidíš po levé straně první sloup na Bergsoy,vede tam cesta tak zhruba na této úrovni hledej hloubky 60-110 metrů.Máš to z tohoto místa do Hogset ještě 5 km,takže ušetříš kus cesty.Napiš mi ještě kde bydlíte zkusím tě eventuélně navést ještě líp.Lovit je musíš samozřejmě na filety.

0

Odpovědět

plukas
19.08.2014 ID: 1096796

Sob tu cestu popsal znamenitě. Tam jsou štikáči také, vloni parta v termínu před námi je chytala výhradně na tomto místě. Zkoušeli jsme to tam také, ale naproti kamenolomu je to lepší. Okolo ostrova Bergsoya je dost silný drift a lovná místa na štikáče končí ca 30 m plotnou a pak mělčinami. Bacha na ně! (záleží na směru driftu, pokaždé jinak).

0

Odpovědět

bulik
19.08.2014 ID: 1096806

[citace]sob napsal:

Pro Bulíka,loni jsme štikáče lovili když popluješ z Tingvolfjordu směrem k ostrově Bergsoy,podpluješ pod modrým mostem který vede právě na Bergsoy a zabočíš vlevo.Popluješ podél břehu a po pravé straně budeš mít osrůvky,až uvidíš po levé straně první sloup na Bergsoy,vede tam cesta tak zhruba na této úrovni hledej hloubky 60-110 metrů.Máš to z tohoto místa do Hogset ještě 5 km,takže ušetříš kus cesty.Napiš mi ještě kde bydlíte zkusím tě eventuélně navést ještě líp.Lovit je musíš samozřejmě na filety.[/citace]

díky za info, jsme ve Vollen, což je asi 3km nad Tingvollem po pravé straně fjordi když jedeš směrem k Hogsetu, filety máme, tak se na ně vypravíme

0

Odpovědět

plukas
19.08.2014 ID: 1096818

Nejlepší a nejúčinější jsou ovšem filetky z makrel a to chycených těsně před rybolovem. Stále nástrahy obměňovat ze čerstvé. Makrely rychle měknou a chce to občas ulovit dvě tři makrelky a udělat nová filátka.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 … 56 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.