Hasvik, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan Wahl 2025

Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno

Odpovědět
Vyplatilo se ráno vstávat. Všechny lodě vyjížděly cca po 2. hodině ranní a úlovky byly excelentní. Konečně zabrali i Zokovci, Mariánky si drží vysoký standart Žatec bojuje jak se dá a Úvaly jedou naplno.
Já jsem jen ráno vyjel po sedmé hodině k zelenému ostrůvku a užil jsem si super rybačku. Na každé mělčině na každé nahození záběr a než se po osmé hodině rozfoukalo, tak jsem měl nachytáno vic ryb jak za celý uplynulý týden.
Ráno se nám má otočit vítr, takže všichni vyráží směr Husoya
Kluci plzeňský se k nám probojovali přes hory v pěkné kalamitě. Dorazili šťastně a už také zaznamenali první pěkné úlovky. Počasí stále ještě není ideální,ale už se dá vyjet i na vzdálenější loviště. Zokovci včera zachytali pěkně a dnes si dali oddechový den. U jarošovské party opět Linda učí chlapy jak chytat velké ryby. Louny si jedou svou línii a kluci z Maristuy mají nachytáno, takže zkouší něco většího.
Dnes mi přijely další party a tak zítra vyrážím se Švédy a vypadá to tak, že budou výjezdy každý den

to abych za měsíc přezul raději na zimní pneu, když jedu na Soroyu.

A jedeme dál. Další halik,polak 98 cm a spousta dalších úlovků. Na to, že počasí se proti včerejší předpovědi změnilo k horšímu se docela zadařilo. Kvůli změně počasí jsem výjezd se švédskou partou odložil na zítra. Rozloučili jsme se se super partou z Marianek a najela mi další parta z Německa.
Ráno valím se třemi loděmi na okruh

Vydařený den se musel trochu předčasně ukončit, protože hlášená bouřka přišla cca o 2 hodiny dřív. Ve filetárně vládla všeobecná spokojenost a večer jsem ještě rozdal halibutí polévku a nasolil mníčky na uzení.

Krásný půl den na moři. Vyjel jsem se sympatickou dvojicí na asenskou polakovačku. Po počátečních nezdarech se pěkně rozběhli a než začalo odpoledne foukat,tak byla bedna plná.
Zokovci a Lounská parta řádila na Husoya. Přivezli plné bedny polaků,ale prý neměli čas na focení. Některé party si daly oddych po včerejším bohatém lovu.
Zítra to vypadá na noční šichtu

Zdravím už se objevily nějaký makrely?

Noční výjezd byl super úspěšný. Spousta ryb a pěkné velikosti se dostaly na paluby lodí. Dnes většinou všichni vláčili a odměnou jim za to byla spousta krásných polaků.
Ještě nemám fotky od plzeňáků, protože ještě filetují.
Zítra spíme, protože přijde zase pěkný fučák i s deštěm
Ještě pár fotek ze včerejší noci, které jen dokumentují, že aktivita ryb byla vynikající. Dnes jsme trochu dospali včerejší noční výlet a večer se rozloučili se třemi partami. Kemp se vylidnil a večerní grilovačka byla úplně poklidná. Ze včerejších polaků jsem udělal pro zbytek osazenstva fishcake za vydatné pomoci Lindy. Na závěr pobytu jsem opět dostal čerstvý chlebík a houstičky
Zítra se po dnešním rozfoukaném dnu zase chystá noční lov
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.