Hasvik, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan Wahl 2025

Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno

Odpovědět

Celý den pod mrakem a s mírným větříkem, prostě ideální počasí na ryby. Dopoledne však aktivita ryb byla velmi slabá. Burdyovci na Husoya sice potvrdili výjimku a nachytali plné bedny konzumních tresek,ale my ostatní jsme se trápili až do pozdního odpoledne. Po 17-té hodině to však začalo a zase jsme zažívali sen každého Norka. V jednom driftu 2-3 polaky a nebylo výjimkou, že jsme měli všichni na jedné lodi záběr. Výborně se uvedli kluci z Holomóca, když po počátečním nezdaru vydrželi a užívali si nakonec super lov. Plzeňáci taky zabodovali a mimo jiné dostali 9.kg ďase. Byl to prostě krásný den

Dva krásné dny. Vládne všeobecná spokojenost. Včera jsem nestihnul poslat report , protože některé party filetovaly až do dvou hodin ráno.
Moře je jako rybník a aktivita ryb je průměrná. Vychodňare nachytali půl bedny polaků a doplnili to kelery, polská družina udělala mimo pár tresek i halika 26 kg, Švédové pár pěkných polaků,plzeňáci všehochuť, Holomóc polaky a my s burdyovskou partou jeden a půl bedny polaků.
Zítra ještě fajn počasí,tak věřím, že to bude opět na parádu

Pan dedo, kazdy den otvaram web a tesim sa na Vaš prispevok s fotkami.  Velmi pekne dakujem za nas vsetkych, nech sa Vam v zdraví darí. Milan (ten čo ak to klapne presne o 2 tyzdne už bude tiež šibať vodu v Norsku 🙂)

Zase jeden krásný den za námi. Počasí na jedničku a ryby aktivní v odpoledních hodinách. Zažili jsme super polakovačku na Husoya .Trvalo to sice dlouho,ale po třech hodinách paběrkovani se ryby zaktivizovaly a v každém driftu jsme měli dva až tři záběry.
Zítra oddych kvůli větru, který nás nepustí ani do fjordu
Včera při vichřici jsem vyskladnil poslední připravené lodě a nabídnul hostům čerstvé uzené dobroty. Dnes to ještě pořádně foukalo a tak Vychodňare se bavili vláčkou z břehu a pár lodí vyrazilo do fjordu.
Rozloučili jsme se s dalšími partami a už mi najíždí nové.
S Vychodňary jsme se včera rozloučili a tři nové party nám najely. Vítr stále zlobí,ryby jsou málo aktivní a na každou rybu se namakáš jako blázen. Přesto se podařily pěkné úlovky.
Zítra nás čeká mimořádně pěkné počasí,tak se všichni chystají na moře.

Konečně krásný den s příjemným počasím. Ryby byly velmi aktivní a ve filetárňe to bylo vidět.

Zase větrný den. Jisto dokázal u červené tyčky znalost terénu a jeho nový člen na první nahození dostal halika. Já jsem se trápil ve fjordech s novou partou,ryby byly úplně neaktivní a mimo pár malých ryb jsme chytli dva slušné dorše a dva bednickove kelery. SK parta dopadla obdobně.
Jarošovci se jen rozchytávali a Jelimanovci jsou na nočním lovu

Měl bych dotaz, jak hluboko teď chytáte polaky ?  Nějak se do nich nemůžeme trefit ...

Měl bych dotaz, jak hluboko teď chytáte polaky ? Nějak se do nich nemůžeme trefit ...

Uz jsou na melcinach. takze 0d 0 do 30 m ,ale na hranach jsou i v hloubkach okolo80-90 m.

Zase jeden těžký den. Vítr stále fouká a lovit se dá jen na závětrných místech. Přesto bojujeme jak se dá. Vyhlídky do dalších dnů nejsou růžové.

Celý den fučák jako hrom. Jen tři lodě se probily do fjordu a výsledkem bylo několik obecných a jedna mimořádná 108 cm.
Já jsem zatím udělal pořádek ve filetárňe a odevzdal lodě novým partám. Dnes to vypadá jen na noční výjezd od 2 hodin do 8.00
Potom opět vichřice
Já jsem to využil aspoň na výrobu fishcake pro celý kemp

Žijeme si tu jako na zámku. Slunečné,ale větrné počasí, pouští lovce na vodu jen na chvilku v noci. Rozloučili jsme se s některými partami a noví nám nastoupili. Dnes se bude vyjíždět až okolo třetí nad ránem, takže další zprávy až zítra

Prý vás tam v noci málem něco 150ti metrového převálcovalo

Prý vás tam v noci málem něco 150ti metrového převálcovalo

Nevim o cem je rec

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.