Zacina se nam blizit sezona a je cas otevrit nove vlakno
Další krásný den za námi. Příjemné počasí,ryby průměrně aktivní a rozmanitost úlovků veliká . Vyjeli jsme s kamarádem Dodom na Husoya a užili jsme si příjemnou polakovačku. Nebyl to žádný masakr,ale co drift,to jedna nebo dvě ryby. Za 4 hodinky jsme odjížděli s plnou bednou polaků 70+. Všechno co bylo menší dostalo svobodu. Sem tam se už na mělčinách objeví i slušný keler.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Dnes jen rychle, protože ráno odevzdavam lodě novým partám. Moře stále klidné,teploty nad 20 °C a rybáři rozjetí po všech možných stranách.
Odpovědět
Včera nám přijeli vláčkaři z Plzně a hned se uvedli halibutem. Dnes se nejezdilo kvůli nepříjemnému větru,ale navečer se uklidnil a tak jsme s Dodom vyjeli aspoň na krátkou vyjížďku do fjordu. Poslední drift před odjezdem mu zabrala 63 cm skvrnka a tak jsme si udělali dobrou večeři. Všichni ostatní vyjeli na noční lovy a já ráno valím na letiště.
Odpovědět
Az ted jsem zjistil,ze se nenahral prispevek ,ktery jsem daval pred dvema dny.Dnes mi udelal Lars-Bennuv -syn udrzbu pocitace a tak to napravuji.
<span style="color: #050505; font-family: 'Segoe UI Historic', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 15px; white-space-collapse: preserve;">Na </span><span style="color: #050505; font-family: 'Segoe UI Historic', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 15px; white-space-collapse: preserve;">půlnoční večeři jsme dali steak z halibuta</span>
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Dedo, v té ledničce mají ve sklenkách co? Rybí pomazánku?
Salat a matesy
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Tak na vodu jsem se nedostal. Přijely mi nové party a zdržel jsem se vydáváním lodí a přípravou posledních rezervních člunů. Odpoledne se to už nevyplatilo, protož jsme všichni čekali na finále MS v hokeji. Kluci nachytali zase parádně a Benn večer připravil projektor na sledování hokeje. Celý kemp prožíval nervák až do vítězného konce.
Odpovědět
Odpovědět