Zacina se nam blizit sezona a je cas otevrit nove vlakno
Zatím dost mizerné počasí. Víceméně se věnujeme přípravě dalších lodí. Zprovoznili jsme stroj na opravu oček na udice a zkušební oprava dopadla na jedničku. Pražská parta nám dnes skončila a přijeli Vávrovci. Dnes bojovali s pravým aprílovým počasím. Chvilku sluníčko,za chvíli déšť,pak sněžení a to všechno se silným nárazovým větrem. Na první jízdu a ke všemu ještě v takovém počasí, vytěžili ve fjordech pěkné ryby.
Odpovědět
Ahoj Dědo, mám dotaz ohledně platby kartou u Bena za pobyt. V ČR je docela problém koupit NOK prý Norové nechtějí dodávat hotové peníze do zahraničí . Děkuji za info jak to řešíte.
Rybáři z Benešova.
Odpovědět
Ahoj Dědo, mám dotaz ohledně platby kartou u Bena za pobyt. V ČR je docela problém koupit NOK prý Norové nechtějí dodávat hotové peníze do zahraničí . Děkuji za info jak to řešíte. Rybáři z Benešova.
Absolutne neniproblem.Zitra upresnim vsechny moznosti platby
Odpovědět
Moji pomocníci dnes odjeli a už to zůstává jen na mě. Připravil jsem dvě další lodě na spuštění a pověnoval se dalším pracím v přístavu. Vávrovci opět bodovali. Takového mníčka z 25 m se nepodaří každému.
Odpovědět
Ahoj Dědo, mám dotaz ohledně platby kartou u Bena za pobyt. V ČR je docela problém koupit NOK prý Norové nechtějí dodávat hotové peníze do zahraničí . Děkuji za info jak to řešíte. Rybáři z Benešova.
Absolutne neniproblem.Zitra upresnim vsechny moznosti platby
Akorát řeším to samé, za 2 týdny odjezd. Buď možnost platba EUR nebo udělat bankovní převod v NOK na místě by bylo super. Díky Dědo!
Odpovědět
Ahoj, Eura určitě nevozit Benn je nemá, kde udat. Doplatek bude bankovním převodem na místě.
Odpovědět
Da se platit predem na bankovni ucet :
cislo uctu: 4295 0605973
IBAN: NO 06 4295 0605 973
SWIFT : BIC BJUGNO21
Zaplatite si pobyt a benzin a ostatni sluzby se daji platit v hotovosti v NOK,Eur nebo kartou
Odpovědět
Ahoj, Eura určitě nevozit Benn je nemá, kde udat. Doplatek bude bankovním převodem na místě.
Da se platit i v EUR
Odpovědět
Odpovědět
Ahoj Dědo, děkuji za vyčerpávající informaci ohledně platby za bezvadné služby u Bena.
Petrův zdar.
Odpovědět
Odpovědět
Včera jsme spustili další tři lodě a na ostatních tvrdě pracujeme. Benn je ve svém živlu a těší se z nově narozených telátek. Dnes ráno jsem dokončil další loď a protože se konečně vyčasilo,tak jsme všichni vyrazili na vodu. Aktivita ryb byla slabší ale pár pěkných kousků se podařilo.
Odpovědět
Po ranní rozcvičce při natírání lodi jsme vyjeli s Vavrekovskou družinou na ryby. Konečně se nám zaplnila lovná místa malými a salátovými kelery. Na prvních dvou pointech se ani pod kelery žádná velká ryba nechytila. Pod melsteinským majákem to už bylo jinak. Nováček Igor si vybojoval svou první metrovku v Norsku a zahanbit se nenechal ani Vlado. Pak přišlo ještě pár kelerů a tak jsme to zkusili na západní hraně Melsteinu s vláčkou. Vytáhli jsme asi 7 slušných polaků a pak jako když utne. Rybky se ztratily
Odpovědět
Konečně se nám rybky probraly. Vavrekovci zabojovali u majáku a přivezli krásné úlovky. Další metrovka padla a za odměnu dostali čerstvý fishcake.
Odpovědět