A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.

A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.

Ahoj Peter. Bude sa dať zaplaťiť benzín do lode kartou,prípadne eurami? A aká je aktuálna cena benzínu do lodí? Díky za info. JAKABO
Odpovědět
Ahoj Peter. Bude sa dať zaplaťiť benzín do lode kartou,prípadne eurami? A aká je aktuálna cena benzínu do lodí? Díky za info. JAKABO
To je tu mozne stale. NOK,Eur a karta funguje.Cena benzinu je nekde okolo 23 NOK, zalezi,jak se bude dale vyvijet
Odpovědět

Odpovědět

Odpovědět

Odpovědět

Odpovědět
Ani celodenní mlha nezabránila rybářům vyrazit na loviště. Další halibut/96 cm/ v podání Černajovců a úspěšné polakování na Honzákově 12-ce.
Odpovědět

Odpovědět

Odpovědět
Polská družina ukončila předčasně pobyt, protože už měli nachytáno a v těchto rozfoukanych dnech už se jim nechtělo brázdit místní vody. Parta Vávrovců vyjela do Koet fjordu a mimo bedničkových doršů přišel i slušný halik. Já jsem se věnoval přístavu a na doplněk k večernímu posezení jsem vybral uzené jikry a mnička.

Odpovědět
Ahoj Peter. Výborné fotky a info a ešte by nás zaujímalo, čo je s TORFRIDE a s ARILD, prístav pre tieto chatky, Prečo vypadli s ponuky.
Odpovědět
Ahoj Dědo 145, tak se nám to krátí. Ve středu jsme tam jak na koni. Už se moc těšíme, že se zase uvidíme. Tak ve středu.
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.