A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Ahoj Peter. Bude sa dať zaplaťiť benzín do lode kartou,prípadne eurami? A aká je aktuálna cena benzínu do lodí? Díky za info. JAKABO
Odpovědět
Ahoj Peter. Bude sa dať zaplaťiť benzín do lode kartou,prípadne eurami? A aká je aktuálna cena benzínu do lodí? Díky za info. JAKABO
To je tu mozne stale. NOK,Eur a karta funguje.Cena benzinu je nekde okolo 23 NOK, zalezi,jak se bude dale vyvijet
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Ani celodenní mlha nezabránila rybářům vyrazit na loviště. Další halibut/96 cm/ v podání Černajovců a úspěšné polakování na Honzákově 12-ce.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Polská družina ukončila předčasně pobyt, protože už měli nachytáno a v těchto rozfoukanych dnech už se jim nechtělo brázdit místní vody. Parta Vávrovců vyjela do Koet fjordu a mimo bedničkových doršů přišel i slušný halik. Já jsem se věnoval přístavu a na doplněk k večernímu posezení jsem vybral uzené jikry a mnička.
Odpovědět
Ahoj Peter. Výborné fotky a info a ešte by nás zaujímalo, čo je s TORFRIDE a s ARILD, prístav pre tieto chatky, Prečo vypadli s ponuky.
Odpovědět
Ahoj Dědo 145, tak se nám to krátí. Ve středu jsme tam jak na koni. Už se moc těšíme, že se zase uvidíme. Tak ve středu.
Odpovědět