A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Odpovědět
Posílám pár obrázků z loňského Bakkanu. V úterý se budeme poprvé radit, jak na ně letos vlítnem.
V první řadě musíme objednat na druhou půlku června to správné počasí. Péťo, piš si. 😜
Odpovědět
Peťo,suchá cesta znamená ženepožíváš cestou alkohol nebo je v tom něco jiného?
Děda Z.
Odpovědět
Začali jsme ve velkém stylu. Tři lodě jsou připravené a navečer jsem ještě přivezl posilu, která přiletěla letadlem. Zítra má být pěkné počasí a tak valíme na ryby.
Odpovědět
Odpovědět
Nádherný, téměř letní den. Moře klidné, celý den sluníčko,ale mělo to jen malou chybičku. Aktivita ryb byla mizerná. Možná to bylo způsobeno tím nádherným počasím nebo měsícem v úplňku, či stojatou vodou bez driftu. Ale i tak jsme si to užili. Deset hodin na vodě v tomto termínu je fantazie. Samozřejmě, že jsme něco nachytali,ale nic mimořádného to nebylo. Cestou domů to už kluci nezvládli a zaspali na sedačkách.
Odpovědět
Rozfoukaný den byl jak stvořený pro práci na přípravě kempu. Další lodě jsou připraveny na spuštění, další vozík na ryby či benzin je hotový,filetarna vyčištěná a tři sušárny vydezinfikované. Zítra se možná dostaneme i na vodu.
Odpovědět
Ahoj Peter. Od kedy tam máš nejakú partu zo Slovenska,alebo Česka? Je tento mobil 0047 400 108 78 aktuálny? Po ceste na Bakkan ti isto chceme zavolať.
Odpovědět
AhojJakbo. Prvni ceska parta mi prijede pristi tyden atelefon mi stale funguje
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Krásný reporty! Peťo, koukám, že to berete z gruntu, jak ryby, tak terasu :-).
Předpokládám, že nová terasa bude!? Abych se dostal do chalupy, až přijedu zrychtovaný z moře. :-)
Odpovědět
Odpovědět