A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Dopoledne krátký výjezd s německou partou a odpoledne dovoz leteckých zákazníků. Poprvé jsme realizovali dovoz od loďobusu z Vanvikanu. , večer loučení s KV partou a teď ještě čekám na další hosty
Odpovědět
Ve větrném dni jsme našli aspoň 3hodiny na výjezd a než se zase rozfoukalo,tak se nám podařilo ulovit dost pěkných kelerů. Než chlapi dofiletovali, udělal jsem jim k večeři fishcake
Odpovědět
Odpovědět
Moc se toho dnes nenajezdilo. Až odpoledne vyjeli Lašákovci do fjordu nachytat pár makrel. Protože jsem jim slíbil sashimi, tak jsem před setměním a mezi přicházejícími bouřkami vyjel k červené tyči a v druhém driftu byla mise splněna. Takže po návratu rybářů už byly připraveny uzené makrely,bezvousky a sashimi z úplně čerstvého polaka
Odpovědět
Tak jsme to dnes vyskoušeli na 92- ce na Melsteinu a docela se dařilo. Lašákovci okupovali 82-ku a dochytali limity. Zítra sí dáme trochu oddych a potom hrr na ně
Odpovědět
Dnes jen Koet fjord. Zatímco se všichni věnovali makrelkám,tak já jsem zkoušel vláčet pod nimi. Nakonec se to vyplatilo a přišla metrovka
Odpovědět
Odpovědět
Tak už se lodičky vytahují z vody. Pár už jich máme zakonzervovaných a připravených na zimu. Dnes se nám vyčasilo a tak jsme odpoledne vyrazili na Husoya a užili si příjemnou rybařinu v ideálním počasí.
Odpovědět
Odpovědět
Asi to vypadá na konec vysílání z Bakkanu? Dedo, moc děkuji za zprávy. Byl jsi perfektní celou dlouhou sezónu takto reportovat. Klobouk dolů. Moc si přeji, aby jsi v Norsku dlouho vydržel.
Odpovědět
Dedo dekuji za vse a preji pevne zdravi a uz se tesim na info zase za rok
Odpovědět
Ahoj dedo,
moc Ti také děkuji za super pobyt u Tebe. Bylo to fajn a doufám, že se zase uvidíme v brzké době. Muj mladej také děkuje a už se těší, až zase popijeme nějakou dobrotu.Měj se a příští rok zase Radek z Práglu
Odpovědět
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...