A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Odpovědět
Mohu vědet na co chytáte ty okouníky, v jaké hloubce a jakých místech?
Odpovědět
Mohu vědet na co chytáte ty okouníky, v jaké hloubce a jakých místech?
Prijed na Bakkan a dostanes presne misto a navod. Pokud jezdis na Bessaker nebo na Sulu taky muzu
dat koordinaty. Nasel jsem je vsude kde jsem pusobil.
Odpovědět
Odpovědět
Dnes při silném větru se pustila do fjordu jen Slovenská parta a udělali si závěrečnou makrelovačku. Ostatní využili čas na nákupy a houbaření.Rozloučili jsme se s Karlovarskou partou a přijely mi dvě nové skupiny.
Odpovědět
Odpoledne se nám vyčasilo a tak jsme zkusili vyjet na Husoya. Konečně se nám polaci probrali k životu a krásně jsme si s napajedelskou partou zachytali. Hlůžkovci svůj první den absolvovali ve fjordech a udělali masakr makrel. Rozloučili jsme se se slovenskou partou a ostatní dnes mimo družiny polské, která nachytala úctyhodně, oddychovali. Zitra prší a fouká, takže spíme.
Odpovědět
Na Bakkan nejedem. Myslel jsem všeobecně. Na jakých hloubkách? Pilkr, maso?Dost nám to dnes zafoukalo a tak se většina lodí vozila po fjordech. Pár pěkných doršů a jednoskvrnek se chytilo,ale hlavní cíl byly makrely. Voda ve fjordech doslova vaří makrelami a jen je třeba třídit, protože je tam dost malých.Já jsem zkusil s napajedelskou partou i chvíli polakovat v závětří Zeleného ostrova,ale aktivita ryb byla minimální. Tak jsme se také svezli do fjordů a makrelky na uzení už jsou nasolené. Rozloučili jsme se s černajovskou partou a čekám na další hosty
Odpovědět
Pro Vydru
Na Bakkan nejedem. Myslel jsem všeobecně. Na jakých hloubkách? Pilkr, maso?[/quote]
Okouník je stanovištní ryba. Konkrétně na Bakkanu se chytají cca ve 120ti metrech kousek od Melštainu ideálně na filátko z makrely. Jedeš si tam pro něj jako do samoobsluhy. Obecně bych je hledal od 100 metrů níže, někdy je to náhodný úlovek při lovu kelerů.
Odpovědět
Těžká polakovačka na Husoya. Moře jako talinskej rybník,drift nulový a moře plné makrel a malých kelerů. Až při západu slunce se dravci probrali k životu a i v těchto těžkých podmínkách se nám začalo dařit.
Odpovědět
Těžká polakovačka na Husoya. Moře jako talinskej rybník,drift nulový a moře plné makrel a malých kelerů. Až při západu slunce se dravci probrali k životu a i v těchto těžkých podmínkách se nám začalo dařit.Jsou vidět na echolotu?
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět