Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2020
- Toto téma obsahuje celkem 197 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel JAKABO a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#324827 28.7.2020 v 12:56
A co ti brání?
#324833 28.7.2020 v 16:00A co ti brání?
Zatím nikomu nic. Alej jsou jisté indicie, že i nám, co už máme zálohu zaplacenou něco (někdo) bránit bude…spíš je to jenom otázka od kdy. Ale jistě se pletu.
#324873 29.7.2020 v 21:53Nad ranem je tu aspon klid hihi
Ale pro jistotu davam preklad norskych podminek k urcovani nebezpecnosti zemi schengenskeho prostoru:
Kritéria pro hodnocení – EU / EHP / Schengenský prostorVýjimky ze vstupní karantény pro cestující ze zemí EU, EHP a schengenského prostoru:
s méně než 20 potvrzenými případy na 100 000 obyvatel za poslední dva týdny (hodnoceno na úrovni země) a méně než 5% pozitivních vzorků v průměru za týden v posledních dvou týdnech.Kromě toho se provádí celkové hodnocení zemí na základě trendů v míře infekce a dalších relevantních informací.
Hodnocení může být provedeno na regionální úrovni, pokud je možné, aby zdravotní úřady provedly profesionální a komplexní kontrolu infekce profesionálním posouzením infekčního tlaku v jednotlivých regionech. V současné době to platí pouze pro skandinávské země.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Dedo145.
#324882 29.7.2020 v 23:41V proměnlivém počasí se posnazili jen němečtí rybáři. Ostatní vyjeli jen na krátké vyjížďky po fjordech . Už druhý den se chystáme s chebskou partou na polaky,ale předpověď počasí se neustále mění k horšímu. Uvidíme co bude zítra.
#324892 30.7.2020 v 8:33Prave se nam odhlasila parta na termin 24.8 – 3.9 2020 na chatu Jomfruburet.Jak ma nekdo zajem volejte,mailujte, whats appujte,messengerujte#324942 30.7.2020 v 22:57Zkusili jsme vyjet na Husoyu,kde byla predpoved 6-7 m/s a jezdit se dalo. Ryby vsak vubec nebyly aktivni a tak jako bychom absolvovali cestu z Prahy do Breclavi po D1 jsme prijeli vyklepani z kratkych vetrnych vln jen s patnacti polaky bednickove velikosti..Ostatni nejezdili,protoze na severu byl vitr jeste o dva metry vetsi.Podarilo se mi ziskat fotky od Holandanu z pondelka .Vecer jsem jeste rozdal mensi vanicku salatu a uz je u nas tma a vsechno spi.- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Dedo145.
#324961 31.7.2020 v 10:34Super info! Aspoň může člověk tiše závidět, vzhledem k tomu jak se vivíjí situace kolem Covid-19 (měli bychom vyrazit v září a už teď je jasné, že bude nejspíš pouze hůř).
Podle fotek je vidět, že ryby nejsou vykrvené. To je záměrně nebo to jsou pouze začátečníci, kteří nevědí, že tímto maso ztrácí na kvalitě?
#324977 31.7.2020 v 17:27Super info! Aspoň může člověk tiše závidět, vzhledem k tomu jak se vivíjí situace kolem Covid-19 (měli bychom vyrazit v září a už teď je jasné, že bude nejspíš pouze hůř). Podle fotek je vidět, že ryby nejsou vykrvené. To je záměrně nebo to jsou pouze začátečníci, kteří nevědí, že tímto maso ztrácí na kvalitě?
Bych řekl, že to fotili ihned po vylovení do lodi, ryby mají na některých fotkách ještě nástrahu v hubě. Až potom omráčení a vykrvení, ale nebyl jsem tam…
#324983 31.7.2020 v 21:18Super info! Aspoň může člověk tiše závidět, vzhledem k tomu jak se vivíjí situace kolem Covid-19 (měli bychom vyrazit v září a už teď je jasné, že bude nejspíš pouze hůř). Podle fotek je vidět, že ryby nejsou vykrvené. To je záměrně nebo to jsou pouze začátečníci, kteří nevědí, že tímto maso ztrácí na kvalitě?
Podle mě chteli hezkou fotku,kde je ryba živá. Ne klasickou norskou s mrtvolou ve filetarne.
#324988 1.8.2020 v 6:48Super info! Aspoň může člověk tiše závidět, vzhledem k tomu jak se vivíjí situace kolem Covid-19 (měli bychom vyrazit v září a už teď je jasné, že bude nejspíš pouze hůř). Podle fotek je vidět, že ryby nejsou vykrvené. To je záměrně nebo to jsou pouze začátečníci, kteří nevědí, že tímto maso ztrácí na kvalitě?
Podle mě chteli hezkou fotku,kde je ryba živá. Ne klasickou norskou s mrtvolou ve filetarne.
Presne tak . Ryba vypada uplne jinak po vyloveni nez po nekolikahodinovem vozeni na lodi.
takze zaziva vyfotit a pak vykrvit. Na nasledujicich obrazcich je videt rozdil mezi rybou okamzite vyfocenou a pozdeji vyfocenou.
#324993 1.8.2020 v 6:51Krásný den za námi. Super počasí a aktivita ryb výborná. Parta z Chebu nabrala krásné kelery a já dnes doprovázel norské hosty. Všichni stoprocentně spokojení.Odpoledne jsem se zastavil na Honzákové 12- ce a v jednom driftu 2 polaky.Na dalsi melcine brali polaci na kazde nahozeni,ale byli mali,tak 50-60cm.Zítra výjezd na okouniky a polaky,tak uvidíme jak to dopadne.#325000 1.8.2020 v 14:09No, já spíš myslel ty ryby na stole ve filetárně. Ty jsou podle mě nevykrvený a podle toho jak mají otevřená žábra, tak bych řekl, že nebyly ani omraceny…
#325041 2.8.2020 v 0:45Nádherný den,okounici na svych místech a odpoledne zase příjemná polakovacka. Nebyl to žádný masakr,ale polaci do 80 cm se mezi množstvím bednickovych našli.Mezi okouniky jsem vytahnul i bezvousku 60cm.
#325121 3.8.2020 v 8:27Dnes končilo několik skupin. Němečtí mladíci sí ještě ráno vyjeli a pěkně zalovili. Kdo si déle pospal měl smůlu, protože přišla mlha jako mléko a nebylo vidět na 100 m. V přístavu bylo rušno a byl jsem rád,ze odevzdávání lodí skončilo v 9 večer . Zítra spíme, protože leje jako z konve a dopoledne ještě 10 ka vitr.
#325123 3.8.2020 v 8:34Jo a prijela mala cast party z Loun,takze po zlepseni pocasi nam stari kozaci zase ukazou jak na ne.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2020