Preji vsem Norkum vsechno nejlepsi v novem roce 2020 a otviram toto nove vlakno.
Preji vsem Norkum vsechno nejlepsi v novem roce 2020 a otviram toto nove vlakno.
A co ti brání?
Zatím nikomu nic. Alej jsou jisté indicie, že i nám, co už máme zálohu zaplacenou něco (někdo) bránit bude...spíš je to jenom otázka od kdy. Ale jistě se pletu.
Odpovědět
Nad ranem je tu aspon klid hihi
Ale pro jistotu davam preklad norskych podminek k urcovani nebezpecnosti zemi schengenskeho prostoru:
Kritéria pro hodnocení - EU / EHP / Schengenský prostor
Výjimky ze vstupní karantény pro cestující ze zemí EU, EHP a schengenského prostoru:
s méně než 20 potvrzenými případy na 100 000 obyvatel za poslední dva týdny (hodnoceno na úrovni země) a méně než 5% pozitivních vzorků v průměru za týden v posledních dvou týdnech.Kromě toho se provádí celkové hodnocení zemí na základě trendů v míře infekce a dalších relevantních informací.
Hodnocení může být provedeno na regionální úrovni, pokud je možné, aby zdravotní úřady provedly profesionální a komplexní kontrolu infekce profesionálním posouzením infekčního tlaku v jednotlivých regionech. V současné době to platí pouze pro skandinávské země.
Odpovědět
V proměnlivém počasí se posnazili jen němečtí rybáři. Ostatní vyjeli jen na krátké vyjížďky po fjordech . Už druhý den se chystáme s chebskou partou na polaky,ale předpověď počasí se neustále mění k horšímu. Uvidíme co bude zítra.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Super info! Aspoň může člověk tiše závidět, vzhledem k tomu jak se vivíjí situace kolem Covid-19 (měli bychom vyrazit v září a už teď je jasné, že bude nejspíš pouze hůř).
Podle fotek je vidět, že ryby nejsou vykrvené. To je záměrně nebo to jsou pouze začátečníci, kteří nevědí, že tímto maso ztrácí na kvalitě?
Odpovědět
Super info! Aspoň může člověk tiše závidět, vzhledem k tomu jak se vivíjí situace kolem Covid-19 (měli bychom vyrazit v září a už teď je jasné, že bude nejspíš pouze hůř). Podle fotek je vidět, že ryby nejsou vykrvené. To je záměrně nebo to jsou pouze začátečníci, kteří nevědí, že tímto maso ztrácí na kvalitě?
Bych řekl, že to fotili ihned po vylovení do lodi, ryby mají na některých fotkách ještě nástrahu v hubě. Až potom omráčení a vykrvení, ale nebyl jsem tam...
Odpovědět
Super info! Aspoň může člověk tiše závidět, vzhledem k tomu jak se vivíjí situace kolem Covid-19 (měli bychom vyrazit v září a už teď je jasné, že bude nejspíš pouze hůř). Podle fotek je vidět, že ryby nejsou vykrvené. To je záměrně nebo to jsou pouze začátečníci, kteří nevědí, že tímto maso ztrácí na kvalitě?
Podle mě chteli hezkou fotku,kde je ryba živá. Ne klasickou norskou s mrtvolou ve filetarne.
Odpovědět
Podle mě chteli hezkou fotku,kde je ryba živá. Ne klasickou norskou s mrtvolou ve filetarne.
Presne tak . Ryba vypada uplne jinak po vyloveni nez po nekolikahodinovem vozeni na lodi.
takze zaziva vyfotit a pak vykrvit. Na nasledujicich obrazcich je videt rozdil mezi rybou okamzite vyfocenou a pozdeji vyfocenou.
Odpovědět
Odpovědět
No, já spíš myslel ty ryby na stole ve filetárně. Ty jsou podle mě nevykrvený a podle toho jak mají otevřená žábra, tak bych řekl, že nebyly ani omraceny...
Odpovědět
Nádherný den,okounici na svych místech a odpoledne zase příjemná polakovacka. Nebyl to žádný masakr,ale polaci do 80 cm se mezi množstvím bednickovych našli.Mezi okouniky jsem vytahnul i bezvousku 60cm.
Odpovědět
Dnes končilo několik skupin. Němečtí mladíci sí ještě ráno vyjeli a pěkně zalovili. Kdo si déle pospal měl smůlu, protože přišla mlha jako mléko a nebylo vidět na 100 m. V přístavu bylo rušno a byl jsem rád,ze odevzdávání lodí skončilo v 9 večer . Zítra spíme, protože leje jako z konve a dopoledne ještě 10 ka vitr.
Odpovědět
Jo a prijela mala cast party z Loun,takze po zlepseni pocasi nam stari kozaci zase ukazou jak na ne.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...