Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2017
- Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#281968 3.6.2017 v 21:17
A nakonec neco z nasi zahradky.Dve party se nam dnes loucily klasickym Bennovskym zpusobem.Rano nevstavam,ma trochu zaprset,ale odpoledne mne Benn zapujcil do Lyssoysundu,tak uvidime co tam maji za rybare.
Ahoj dedy vidím že se vede krásné fotky nádherné ryby a i party bez problémů nádhera měj se hezky Jirka
#281969 4.6.2017 v 1:03Prave jsem se vratil z vyjezdu s lysoysundskymi Svedy/oni to byli vlastne nasi,ale uz nedostali ubytovani/.Naucil jsem je zoomovat a ackoliv se nechytilo nic mimoradneho,tak kluci dve bedny nachytali.V mailu jsem si nasel fotky Nemcu,ktere jsem dnes vyprovazel domu.Ve fjordu u sadek za tyden chytili 9 halibutu a nejvetsi mel 37 kilo.Uzasne.To se tu nepovedlo ani svedskym renomovanym halibutarum,kteri nas navstevuji kazdy rok.A to jeste dva haliky chytila dalsi nemecka parta,ale nedodali ani jedno foto.
Ve filetarne jsem jeste v pul druhe zastihnul Frantu s Karlickou a prave kuchal metroveho kelera.Fotky ulovku mam slibene,ale jeste stale filetuji.Letim do postele,protoze zitra rano/tedy dnes zase jedeme.
#282012 4.6.2017 v 22:58Ahoj Dedo145, pelhřimovští turisté hlásí návrat domů. Cesta jen s malou komplikací s trajektem (Trelleborg -Rostock byl plný, tak jsme jeli Trelleborg -Swinoujscie), jinak cesta bez kontrol a bez problémů s dopravou.
Díky tobě i Benovi za parádní zážitky, perfektní přístup a řešení nečekaných situací a těšíme se na Bakkan 2019. Ahoj Radek
#282013 4.6.2017 v 22:58Ahoj Dedo145, pelhřimovští turisté hlásí návrat domů. Cesta jen s malou komplikací s trajektem (Trelleborg -Rostock byl plný, tak jsme jeli Trelleborg -Swinoujscie), jinak cesta bez kontrol a bez problémů s dopravou.
Díky tobě i Benovi za parádní zážitky, perfektní přístup a řešení nečekaných situací a těšíme se na Bakkan 2019. Ahoj Radek
#282018 5.6.2017 v 0:40#282027 5.6.2017 v 0:49Zoomy nezastavis.Dnes jsem odpoledne vzal na vyjezd nase elevy a venovali jsme se jen vlaceni.Vyuka probehla na prvni melcine a pak uz jsme se rozjeli smerem k Asenu.Martin ktereho jsem vzal na lod se jen chvilku ucil a pak uz chytal jak stary pardal.Ostatnim to moc nesypalo,ale kdyz jsem jim hodil na lod par cerviku od Hyseho tak uz to bylo o jinem.My jsme s Martinem nalovili asi 30 polaku a par dorsaku a kluci kteri videli nezastavitelne Zoomy mi zitra udelaji nalet na moji zoomovou zakladnu.
Kua to neni reklama,to je fakt
#282039 5.6.2017 v 8:49Ahoj Dedo, tak si rikam jestli jsi nepodcenil mnozstvi. Klukum z Teplicka jsem jiz zaslal, tak to snad klapne. Podle obleceni soudim, ze pocasi este neni uplne azuro, ale alespon ze se da vyjet. Vypada to, ze letosni jaro neni uplne top, ale verim ze se to rozjede o cemz svedci zlepsujici se ulovky a ze sezona jeste ukaze tu lepsi stranku morskeho rybolovu. Privlaci zdar !!
#282086 6.6.2017 v 0:37#282134 7.6.2017 v 1:28#282139 7.6.2017 v 1:32#282144 7.6.2017 v 1:35#282151 7.6.2017 v 1:41#282190 7.6.2017 v 18:54Ahoj Dedo, tak si rikam jestli jsi nepodcenil mnozstvi. Klukum z Teplicka jsem jiz zaslal, tak to snad klapne. Podle obleceni soudim, ze pocasi este neni uplne azuro, ale alespon ze se da vyjet. Vypada to, ze letosni jaro neni uplne top, ale verim ze se to rozjede o cemz svedci zlepsujici se ulovky a ze sezona jeste ukaze tu lepsi stranku morskeho rybolovu. Privlaci zdar !!
Peto asi jsi mel pravdu s temi pocty.Mam tu spoustu novacku a kdyz jsem je vzal na vyjezd,tak opet zoomy nikdo nezastavil a tak mi vykoupili dalsi barvy.V dohledne dobe se ti asi zase znova ozvu.Diky za rychlou reakci a na Borju a Romana uz se tesim.Zase budou pekne fotecky.
#282193 7.6.2017 v 19:01Dnes cely den desitka a tezko se otviraly dvere od chaty.Zitra to vypada obdobne,az navecer se to ma trochu uklidnit.Takze konecne dospavam zameskane.
http://bakkan-wahl.com/bookingkalender/ toto je adresa,na ktere se muzete jeste mrknout na volna mista v roku 2018 a 2019. V pristim roce uz moc velky vyber neni,tak nabizim tuto moznost pro opozdilce,kteri jeste neposlali objednavky.Nektere pozadavky tam budou jeste dodany zitra,takze tim bude volnych mist jeste mene.
V tomto roce jsou tam jeste volne asi 2 terminy,takze kdo by mel zajem jeste se muze doobjednat primo u Sima nebo u Benna popripade mu to muzu zprostredkovat i ja.
#282195 7.6.2017 v 19:09Dnes cely den desitka a tezko se otviraly <span style=“color: #000000; background-color: #ff8888;“>i</span> dvere od chaty.Zitra to vypada obdobne,az navecer se to ma trochu uklidnit.Takze konecne dospavam zameskane. http://bakkan-wahl.com/bookingkalender/ toto je adresa,na ktere se muzete jeste mrknout na volna mista v roku 2018 a 2019. V pristim roce uz moc velky vyber neni,tak nabizim tuto moznost pro opozdilce,kteri jeste neposlali objednavky.Nektere pozadavky tam budou jeste dodany zitra,takze tim bude volnych mist jeste mene. V tomto roce jsou tam jeste volne asi 2 terminy,takze kdo by mel zajem jeste se muze doobjednat primo u Sima nebo u Benna popripade mu to muzu zprostredkovat i ja.
Jezis co to tam skace namisto maleho”i” za ptakoviny?
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2017