Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 623)
  • Autor
    jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

A nakonec neco z nasi zahradky.Dve party se nam dnes loucily klasickym Bennovskym zpusobem.Rano nevstavam,ma trochu zaprset,ale odpoledne mne Benn zapujcil do Lyssoysundu,tak uvidime co tam maji za rybare.

Ahoj dedy vidím že se vede krásné fotky nádherné ryby a i party bez problémů nádhera měj se hezky Jirka

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Prave jsem se vratil z vyjezdu s lysoysundskymi Svedy/oni to byli vlastne nasi,ale uz nedostali ubytovani/.Naucil jsem je zoomovat a ackoliv se nechytilo nic mimoradneho,tak kluci dve bedny nachytali.V mailu jsem si nasel fotky Nemcu,ktere jsem dnes vyprovazel domu.Ve fjordu u sadek za tyden chytili 9 halibutu a nejvetsi mel 37 kilo.Uzasne.To se tu nepovedlo ani svedskym renomovanym halibutarum,kteri nas navstevuji kazdy rok.A to jeste dva haliky chytila dalsi nemecka parta,ale nedodali ani jedno foto.

Ve filetarne jsem jeste v pul druhe zastihnul Frantu s Karlickou a prave kuchal metroveho kelera.Fotky ulovku mam slibene,ale jeste stale filetuji.Letim do postele,protoze zitra rano/tedy dnes zase jedeme.

Radek71
    Účastník
    (4 odpovědí)

Ahoj Dedo145, pelhřimovští turisté hlásí návrat domů. Cesta jen s malou komplikací s trajektem (Trelleborg -Rostock byl plný, tak jsme jeli Trelleborg -Swinoujscie), jinak cesta bez kontrol a bez problémů s dopravou.

Díky tobě i Benovi za parádní zážitky, perfektní přístup a řešení nečekaných situací a těšíme se na Bakkan 2019. Ahoj Radek

Radek71
    Účastník
    (4 odpovědí)

Ahoj Dedo145, pelhřimovští turisté hlásí návrat domů. Cesta jen s malou komplikací s trajektem (Trelleborg -Rostock byl plný, tak jsme jeli Trelleborg -Swinoujscie), jinak cesta bez kontrol a bez problémů s dopravou.

Díky tobě i Benovi za parádní zážitky, perfektní přístup a řešení nečekaných situací a těšíme se na Bakkan 2019. Ahoj Radek

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Konecne po dvou letech mam fotky z lodi od Franty Dolaka.Neuveritelny rybar a stary Bakannak vozi kazdy den nadherne ryby.Zatim jsem jej stihnul v predchozich letech jen minimalne zastihnout pri prijezdech,ale diky Karlicce ted mame konecne dokument z lodi.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zoomy nezastavis.Dnes jsem odpoledne vzal na vyjezd nase elevy a venovali jsme se jen vlaceni.Vyuka probehla na prvni melcine a pak uz jsme se rozjeli smerem k Asenu.Martin ktereho jsem vzal na lod se jen chvilku ucil a pak uz chytal jak stary pardal.Ostatnim to moc nesypalo,ale kdyz jsem jim hodil na lod par cerviku od Hyseho tak uz to bylo o jinem.My jsme s Martinem nalovili asi 30 polaku a par dorsaku a kluci kteri videli nezastavitelne Zoomy mi zitra udelaji nalet na moji zoomovou zakladnu.

Kua to neni reklama,to je fakt

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Ahoj Dedo, tak si rikam jestli jsi nepodcenil mnozstvi. Klukum z Teplicka jsem jiz zaslal, tak to snad klapne. Podle obleceni soudim, ze pocasi este neni uplne azuro, ale alespon ze se da vyjet. Vypada to, ze letosni jaro neni uplne top, ale verim ze se to rozjede o cemz svedci zlepsujici se ulovky a ze sezona jeste ukaze tu lepsi stranku morskeho rybolovu. Privlaci zdar !!

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zazraky se deji I nadale.Prvmi fotka od Jardy se konecne dosta;a ke me.

Dnes cely den devitka a az navecer se vitr uklidnil.Nekolik lodi vyjelo a ostatni cekaji na rano.Cely den by melo byt pekne

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nocni jezdci si zachytali vyborne.Konecne mi posilaji fotky pravidelne a aspon je videt,jaka skoda to byla vloni,kdyz jsem od nich reporty nedostaval.Diky kluci je to super.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dalsi parta se uz taky o hodne polepsila a je skutecne skvele ukazovat ulovky temer od vsech .

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Rano v osum jsem mel jet se Svedy,ale ti si to kvuli silnejsimu vetru nakonec rozmysleli a tak jsem pozval na zoomovacku Janku a ackoliv jsme vyjizdeli az v deset,tak se nam docela darilo.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Mame tu polske novice,kterym se zatim moc nedarilo.Prijali me pozvani na vecerni vyjezd a ackoliv ryby byly absolutne pasivni,tak se par peknych ulovku podarilo.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ahoj Dedo, tak si rikam jestli jsi nepodcenil mnozstvi. Klukum z Teplicka jsem jiz zaslal, tak to snad klapne. Podle obleceni soudim, ze pocasi este neni uplne azuro, ale alespon ze se da vyjet. Vypada to, ze letosni jaro neni uplne top, ale verim ze se to rozjede o cemz svedci zlepsujici se ulovky a ze sezona jeste ukaze tu lepsi stranku morskeho rybolovu. Privlaci zdar !!

Peto asi jsi mel pravdu s temi pocty.Mam tu spoustu novacku a kdyz jsem je vzal na vyjezd,tak opet zoomy nikdo nezastavil a tak mi vykoupili dalsi barvy.V dohledne dobe se ti asi zase znova ozvu.Diky za rychlou reakci a na Borju a Romana uz se tesim.Zase budou pekne fotecky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes cely den desitka a tezko se otviraly dvere od chaty.Zitra to vypada obdobne,az navecer se to ma trochu uklidnit.Takze konecne dospavam zameskane.

http://bakkan-wahl.com/bookingkalender/ toto je adresa,na ktere se muzete jeste mrknout na volna mista v roku 2018 a 2019. V pristim roce uz moc velky vyber neni,tak nabizim tuto moznost pro opozdilce,kteri jeste neposlali objednavky.Nektere pozadavky tam budou jeste dodany zitra,takze tim bude volnych mist jeste mene.

V tomto roce jsou tam jeste volne asi 2 terminy,takze kdo by mel zajem jeste se muze doobjednat primo u Sima nebo u Benna popripade mu to muzu zprostredkovat i ja.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes cely den desitka a tezko se otviraly <span style=“color: #000000; background-color: #ff8888;“>i</span> dvere od chaty.Zitra to vypada obdobne,az navecer se to ma trochu uklidnit.Takze konecne dospavam zameskane. http://bakkan-wahl.com/bookingkalender/ toto je adresa,na ktere se muzete jeste mrknout na volna mista v roku 2018 a 2019. V pristim roce uz moc velky vyber neni,tak nabizim tuto moznost pro opozdilce,kteri jeste neposlali objednavky.Nektere pozadavky tam budou jeste dodany zitra,takze tim bude volnych mist jeste mene. V tomto roce jsou tam jeste volne asi 2 terminy,takze kdo by mel zajem jeste se muze doobjednat primo u Sima nebo u Benna popripade mu to muzu zprostredkovat i ja.

Jezis co to tam skace namisto maleho”i” za ptakoviny?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 623)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...