Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Pěkný torpéda :-)

Chlapci dají se už nachytat makrelky?

Makrelky už by měly najíždět..kluci na Froye..jich nachytali slušný množství...no vždyt na tý fotce tomu doršovi čouhá z tlamy...

Chlapci dají se už nachytat makrelky?

Makrely najizdeji ve vetsim mnozstvi az v cervenci a ty ctyri makrely,ktere kelirkari chytnou v hejnu kelirku nestoji za rec.Pokud chces prijet na makrely,tak si objednej srpnovy nebo zariovy termin a mas to tutovku.

Dnesni report nebude tak bohaty jako vcera,protoze mi vetsina abonentu zaspala pred mym prijezdem do kempu.Takze jen to co jsem stihnul nafotit sam.

Vyjezd s novacky zacal v exkluzivnim pocasi.Musel jsem zmenit trasu,protoze kluci preferuji vlacku,takze jsme se vlastne vyhnuli hloubkam a zacali jsme na nejsevernejsi vyspe Melsteinu.Na novacky si pocinali vyborne a nachytali vice polaku jako ja.

V pocasi bez driftu a na jezerni vode to vsak bylo tezke a ryby jsme museli hledat.

Odpoledne jsme zkusili I kelerovacku na pilkr .Kelery jsem nasel uz v prvnim driftu,byli vsak az na 150m hloubce.Nebylo jich tam tisice jako vcera ,ale v kazdem driftu se na kazde lodi neco chytil.Velikost byla od 80 do 90 cm a celkove jme chytili I tri metrovky

A tu je parta BYVALYCH novacku se svym dnesnim ulovkem

Dnesnim kralem lovu se vsak stal Mirek se svym halikem 125 cm a 23kg

Ahoj dedo vydím že už aj ty sa tam konečne opaluješ. Krásne ryby len tak dalej. Nevidím na fotkách kuter je pokazený?

....tak konečně nastal ten nejhezčí den v roce máme to za 6, ale zaplať pánbůh, že jen hodin. Ve čtvrtek 16.6.6 na Bakkanu u Dědy 145.....

….tak konečně nastal ten nejhezčí den v roce máme to za 6, ale zaplať pánbůh, že jen hodin. Ve čtvrtek 16.6.6 na Bakkanu u Dědy 145…..

Romane šťastnou cestu a slabý vítr Vám přeju.

Romane, přeji pohodovou cestu , klidné počasí a krásné ryby.

dnesni nej ryba... 132cm, přesně 30kg... boj trval asi 25min, proutek 50g, pletenka 0,14, naštěstí úplně nová...

zaslouzena odmena, obecna, keler, polak, okounici a halik

Tak to muselo bejt rodeo :)) kéž bych za 14 dní takové zažil !!  ... jaká byla návnada?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.