Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Makrelky už by měly najíždět..kluci na Froye..jich nachytali slušný množství...no vždyt na tý fotce tomu doršovi čouhá z tlamy...
Odpovědět
Chlapci dají se už nachytat makrelky?
Makrely najizdeji ve vetsim mnozstvi az v cervenci a ty ctyri makrely,ktere kelirkari chytnou v hejnu kelirku nestoji za rec.Pokud chces prijet na makrely,tak si objednej srpnovy nebo zariovy termin a mas to tutovku.
Odpovědět
Dnesni report nebude tak bohaty jako vcera,protoze mi vetsina abonentu zaspala pred mym prijezdem do kempu.Takze jen to co jsem stihnul nafotit sam.
Vyjezd s novacky zacal v exkluzivnim pocasi.Musel jsem zmenit trasu,protoze kluci preferuji vlacku,takze jsme se vlastne vyhnuli hloubkam a zacali jsme na nejsevernejsi vyspe Melsteinu.Na novacky si pocinali vyborne a nachytali vice polaku jako ja.
V pocasi bez driftu a na jezerni vode to vsak bylo tezke a ryby jsme museli hledat.
Odpovědět
Odpoledne jsme zkusili I kelerovacku na pilkr .Kelery jsem nasel uz v prvnim driftu,byli vsak az na 150m hloubce.Nebylo jich tam tisice jako vcera ,ale v kazdem driftu se na kazde lodi neco chytil.Velikost byla od 80 do 90 cm a celkove jme chytili I tri metrovky
Odpovědět
Dnesnim kralem lovu se vsak stal Mirek se svym halikem 125 cm a 23kg
Odpovědět
Ahoj dedo vydím že už aj ty sa tam konečne opaluješ. Krásne ryby len tak dalej. Nevidím na fotkách kuter je pokazený?
Odpovědět
....tak konečně nastal ten nejhezčí den v roce máme to za 6, ale zaplať pánbůh, že jen hodin. Ve čtvrtek 16.6.6 na Bakkanu u Dědy 145.....
Odpovědět
….tak konečně nastal ten nejhezčí den v roce máme to za 6, ale zaplať pánbůh, že jen hodin. Ve čtvrtek 16.6.6 na Bakkanu u Dědy 145…..
Romane šťastnou cestu a slabý vítr Vám přeju.
Odpovědět
Romane, přeji pohodovou cestu , klidné počasí a krásné ryby.
Odpovědět
dnesni nej ryba... 132cm, přesně 30kg... boj trval asi 25min, proutek 50g, pletenka 0,14, naštěstí úplně nová...
Odpovědět
zaslouzena odmena, obecna, keler, polak, okounici a halik
Odpovědět
Tak to muselo bejt rodeo :)) kéž bych za 14 dní takové zažil !! ... jaká byla návnada?
Odpovědět