Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 27°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

« Předchozí 1 … 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 … 91 Další »
Duke
18.03.2016 ID: 678814

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

0
Odpovědět
Erg
08.06.2016 ID: 1259342

Dedo krásně se to čte a kouká na fotečky. To že nikdo jiný nereaguje je asi proto, že všichni se zatajeným dechem čtou co tam provádíte a nebo tiše závidí :-)

0

Odpovědět

Dedo145
08.06.2016 ID: 1259354

Petře, tak, aby se něco dělo. Díky za reporty a krásná fota, gratulace všem a ať se stále daří. Letošní sezóna vypadá zatím velmi dobře .

Ahoj Kuliku.Nejde mi o nejake pochvalne listy,ale spatne se pise,kdyz neni zadna odezva.Nevim,jestli nekdo sleduje vlakno a kdyz se tam 24 hodin nikdo nevyjadri tak mam dojem,ze to delam zbytecne.Kdyz neni zadna pripominka,dotaz nebo kritika,tak mam dve moznosti.Bud o spravy neni zajem anebo to delam dobre a pripominky nejsou.V obou pripadech je to demotivujici a nemam inspiraci neco zlepsovat.Dorsak mi pred dvema tydny napsal,ze reporty ztraci stavu a mel uplnou pravdu.Hned jsem zvysil usili a zacalo mne to vice bavit.tak sem hrnte nejen pochvaly,ale I kritiku a pripominky.

0

Odpovědět

Dedo145
08.06.2016 ID: 1259356

Dedo, ti benešováci jsou pěkní dravci. V půlce června chytit skoro 17kg tresku, to je výkon. Bylo to na pilkr nebo na vláčku?

Bylo to na pilkr na zname hrane za Vaeretem,ktery vsichni mylne oznacujeme jako Husoya./naproti sikme tycky/

0

Odpovědět

kulik
08.06.2016 ID: 1259357

Petře, na Doršáka nesmíš dát, přeci výš, že by chtěl být na vodě 25 hod a tak by se mu líbili i Tvé reporty. :D

Jen pokračuj, jsi nejaktivnější a nejpreciznější PAN správce, kterého jsem kdy potkal. Reporty, kde je i zmínka o tom kde, kdy, na co a v jaké hloubce byly ty ryby uloveny je plně vyčerpávající report. Díky.

0

Odpovědět

jeliman
08.06.2016 ID: 1259380

Nebo Dědy lidi to čtou, akorát mám pocit, že letos je mnohem menší sledovanost těchto stránek (odpověď ví jenom správce), na tarých fórech bylo vidět kolik lidí vlákno sleduje a kolik jej lidí přečetlo, to číslo co je u zprávy nahoře je blbé a nic neříkající.
Co se sledovanosti týče, ostatní vlákna jsou také poněkud mrtvá..... Připadá mi jako kdyby se někdo s někým pohádal a trucují všichni. Je to velká škoda. Nicméně, víš, že ty svoji práci děláš skvěle a my zase víme, že ji děláš s radostí a srdcem. Díky

0

Odpovědět

Sim
08.06.2016 ID: 1259383

Jasně, že to lidi čtou. Za měsíc květen měly tyto stránky 50.206 návštěvníků.

0

Odpovědět

os
08.06.2016 ID: 1259384

to Dedo145: určitě se to čte. každou zprávu čtu, ale nemám k Bakkanu co napsat, nikdy jsem tam nebyl, ale tvoje reporty jsou luxus, ráno se těším na dvě věci: na kafe a reporty od tebe. Díky za ně!

to Jeliman: máš pravdu pár lidí se urazilo a trucuje, ale aspoň nestahuješ 10x do týdne pořád stejnou fotku vodníka! Přijde mi, že je to teď víc o rybách, že ubylo nesmyslných příspěvků.

Za mě Sime dobrý!

0

Odpovědět

Radim Linka
08.06.2016 ID: 1259391

Zdravím,

já hlásím, ze veškeré příspěvky čtu a děkuji za jakékoliv novinky z Bakkanu, i když moc do diskuse (zatím) nepřispívám. Naše skupina - říkejme ji pracovně opět "Jizera team" i když opět v trochu jiném složení to má dnes za 51!!! Vyhlížím, kdy se objeví první zmínka o makrelách, i když na ně je ještě přeci asi ještě čas.

Takže ještě jednou díky za každý nový příspěvek!

0

Odpovědět

fotr
08.06.2016 ID: 1259398

když to takhle každé ráno a večer sleduji a čtu, přece nemusím hned na každou zprávu reagovat. Já se prostě kochám a užívám si krásných fotek a krátkých zpráv od dědy. Za sebe můžu říci, že to sleduje hodně lidí.

0

Odpovědět

007krivanek
08.06.2016 ID: 1259400

Dedo. Čteme to. Teď mám pauzu v hokně. Jen tak dál. Ale znáš to. Spousta dopisovatelů to vzdala, lidem kolabují SZ, stránky nejsou dodělaný ,Duke jede do Skandinávie a já nemám o čem psát.

IMG_20160608_203342
0

Odpovědět

Akbar
08.06.2016 ID: 1259404

Taky se přidávám - čtu a kochám se fotkama ... zbývá 20 dní do odjezdu a už mi z toho hrabe , dnes se mi zdálo ,že odjíždím na Bakkan a cestou jsem zjistil , že jsem si zapomněl doma veškerý vybavení na ryby ... co dodat? Ať už tam jsme :))

DOTAZ:

Jakou vybrat pletenku na vláčku resp. na kolik kg zátež ?

Děkuji

0

Odpovědět

jirka50
08.06.2016 ID: 1259410

Ahoj Dedo,Tvoje vlákno je sledovaný o to se neboj.Každý den čtu a trochu závidím že nejsem s Vámi namistě a nelovím.Jinak se připravuju na výjezd s Jelimánem.Piš a dávej fotky pomáhá to přežít dík

0

Odpovědět

007krivanek
08.06.2016 ID: 1259411

Tak ještě Doppio Mama-mia a jdeme na to. Dedo, jestli potřebuješ kávu, nebo něco napiš, komu poslat, kdo k tobě jede.

Sime s tou návštěvností myslíš zobrazení stránek ? Nebo IP adresy.

A Dedo, sázej tam ty fotky.

IMG_20160608_214739_1
0

Odpovědět

Apnea
08.06.2016 ID: 1259413

to Dedo145: určitě se to čte. každou zprávu čtu, ale nemám k Bakkanu co napsat, nikdy jsem tam nebyl, ale tvoje reporty jsou luxus, ráno se těším na dvě věci: na kafe a reporty od tebe. Díky za ně! to Jeliman: máš pravdu pár lidí se urazilo a trucuje, ale aspoň nestahuješ 10x do týdne pořád stejnou fotku vodníka! Přijde mi, že je to teď víc o rybách, že ubylo nesmyslných příspěvků. Za mě Sime dobrý!

Podepisuji v plném rozsahu :-)

0

Odpovědět

007krivanek
08.06.2016 ID: 1259414

Ahoj Dedo,Tvoje vlákno je sledovaný o to se neboj.Každý den čtu a trochu závidím že nejsem s Vámi namistě a nelovím.Jinak se připravuju na výjezd s Jelimánem.Piš a dávej fotky pomáhá to přežít dík

Jirko, zdravím. Na 90% se asi uvidíme na Sule. Takový závod v okruhu pohodových lidí bude super. Ale ještě Jeliman neukázal o jaké poháry budeme soutěžit . Uvidíme,jak to budu mít s nasmlouvanou prací.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 … 91 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.