Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Dedo krásně se to čte a kouká na fotečky. To že nikdo jiný nereaguje je asi proto, že všichni se zatajeným dechem čtou co tam provádíte a nebo tiše závidí 🙂

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Petře, tak, aby se něco dělo. Díky za reporty a krásná fota, gratulace všem a ať se stále daří. Letošní sezóna vypadá zatím velmi dobře .

Ahoj Kuliku.Nejde mi o nejake pochvalne listy,ale spatne se pise,kdyz neni zadna odezva.Nevim,jestli nekdo sleduje vlakno a kdyz se tam 24 hodin nikdo nevyjadri tak mam dojem,ze to delam zbytecne.Kdyz neni zadna pripominka,dotaz nebo kritika,tak mam dve moznosti.Bud o spravy neni zajem anebo to delam dobre a pripominky nejsou.V obou pripadech je to demotivujici a nemam inspiraci neco zlepsovat.Dorsak mi pred dvema tydny napsal,ze reporty ztraci stavu a mel uplnou pravdu.Hned jsem zvysil usili a zacalo mne to vice bavit.tak sem hrnte nejen pochvaly,ale I kritiku a pripominky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dedo, ti benešováci jsou pěkní dravci. V půlce června chytit skoro 17kg tresku, to je výkon. Bylo to na pilkr nebo na vláčku?

Bylo to na pilkr na zname hrane za Vaeretem,ktery vsichni mylne oznacujeme jako Husoya./naproti sikme tycky/

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Petře, na Doršáka nesmíš dát, přeci výš, že by chtěl být na vodě 25 hod a tak by se mu líbili i Tvé reporty. 😀

Jen pokračuj, jsi nejaktivnější a nejpreciznější PAN správce, kterého jsem kdy potkal. Reporty, kde je i zmínka o tom kde, kdy, na co a v jaké hloubce byly ty ryby uloveny je plně vyčerpávající report. Díky.

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

Nebo Dědy lidi to čtou, akorát mám pocit, že letos je mnohem menší sledovanost těchto stránek (odpověď ví jenom správce), na tarých fórech bylo vidět kolik lidí vlákno sleduje a kolik jej lidí přečetlo, to číslo co je u zprávy nahoře je blbé a nic neříkající.
    Co se sledovanosti týče, ostatní vlákna jsou také poněkud mrtvá….. Připadá mi jako kdyby se někdo s někým pohádal a trucují všichni. Je to velká škoda. Nicméně, víš, že ty svoji práci děláš skvěle a my zase víme, že ji děláš s radostí a srdcem. Díky

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jasně, že to lidi čtou. Za měsíc květen měly tyto stránky 50.206 návštěvníků.

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

to Dedo145: určitě se to čte. každou zprávu čtu, ale nemám k Bakkanu co napsat, nikdy jsem tam nebyl, ale tvoje reporty jsou luxus, ráno se těším na dvě věci: na kafe a reporty od tebe. Díky za ně!

to Jeliman: máš pravdu pár lidí se urazilo a trucuje, ale aspoň nestahuješ 10x do týdne pořád stejnou fotku vodníka! Přijde mi, že je to teď víc o rybách, že ubylo nesmyslných příspěvků.

Za mě Sime dobrý!

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Zdravím,

já hlásím, ze veškeré příspěvky čtu a děkuji za jakékoliv novinky z Bakkanu, i když moc do diskuse (zatím) nepřispívám. Naše skupina – říkejme ji pracovně opět “Jizera team” i když opět v trochu jiném složení to má dnes za 51!!! Vyhlížím, kdy se objeví první zmínka o makrelách, i když na ně je ještě přeci asi ještě čas.

Takže ještě jednou díky za každý nový příspěvek!

fotr
    Účastník
    (13 odpovědí)

když to takhle každé ráno a večer sleduji a čtu, přece nemusím hned na každou zprávu reagovat. Já se prostě kochám a užívám si krásných fotek a krátkých zpráv od dědy. Za sebe můžu říci, že to sleduje hodně lidí.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Dedo. Čteme to. Teď mám pauzu v hokně. Jen tak dál. Ale znáš to. Spousta dopisovatelů to vzdala, lidem kolabují SZ, stránky nejsou dodělaný ,Duke jede do Skandinávie a já nemám o čem psát.

Akbar
    Účastník
    (17 odpovědí)

Taky se přidávám – čtu a kochám se fotkama … zbývá 20 dní do odjezdu a už mi z toho hrabe , dnes se mi zdálo ,že odjíždím na Bakkan a cestou jsem zjistil , že jsem si zapomněl doma veškerý vybavení na ryby … co dodat? Ať už tam jsme :))

DOTAZ:

Jakou vybrat pletenku na vláčku resp. na kolik kg zátež ?

Děkuji

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Ahoj Dedo,Tvoje vlákno je sledovaný o to se neboj.Každý den čtu a trochu závidím že nejsem s Vámi namistě a nelovím.Jinak se připravuju na výjezd s Jelimánem.Piš a dávej fotky pomáhá to přežít dík

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Tak ještě Doppio Mama-mia a jdeme na to. Dedo, jestli potřebuješ kávu, nebo něco napiš, komu poslat, kdo k tobě jede.

Sime s tou návštěvností myslíš zobrazení stránek ? Nebo IP adresy.

A Dedo, sázej tam ty fotky.

Apnea
    Účastník
    (131 odpovědí)

to Dedo145: určitě se to čte. každou zprávu čtu, ale nemám k Bakkanu co napsat, nikdy jsem tam nebyl, ale tvoje reporty jsou luxus, ráno se těším na dvě věci: na kafe a reporty od tebe. Díky za ně! to Jeliman: máš pravdu pár lidí se urazilo a trucuje, ale aspoň nestahuješ 10x do týdne pořád stejnou fotku vodníka! Přijde mi, že je to teď víc o rybách, že ubylo nesmyslných příspěvků. Za mě Sime dobrý!

Podepisuji v plném rozsahu 🙂

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Ahoj Dedo,Tvoje vlákno je sledovaný o to se neboj.Každý den čtu a trochu závidím že nejsem s Vámi namistě a nelovím.Jinak se připravuju na výjezd s Jelimánem.Piš a dávej fotky pomáhá to přežít dík

Jirko, zdravím. Na 90% se asi uvidíme na Sule. Takový závod v okruhu pohodových lidí bude super. Ale ještě Jeliman neukázal o jaké poháry budeme soutěžit . Uvidíme,jak to budu mít s nasmlouvanou prací.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...