Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145
- Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#259342 8.6.2016 v 7:55
Dedo krásně se to čte a kouká na fotečky. To že nikdo jiný nereaguje je asi proto, že všichni se zatajeným dechem čtou co tam provádíte a nebo tiše závidí 🙂
#259354 8.6.2016 v 10:25Petře, tak, aby se něco dělo. Díky za reporty a krásná fota, gratulace všem a ať se stále daří. Letošní sezóna vypadá zatím velmi dobře .
Ahoj Kuliku.Nejde mi o nejake pochvalne listy,ale spatne se pise,kdyz neni zadna odezva.Nevim,jestli nekdo sleduje vlakno a kdyz se tam 24 hodin nikdo nevyjadri tak mam dojem,ze to delam zbytecne.Kdyz neni zadna pripominka,dotaz nebo kritika,tak mam dve moznosti.Bud o spravy neni zajem anebo to delam dobre a pripominky nejsou.V obou pripadech je to demotivujici a nemam inspiraci neco zlepsovat.Dorsak mi pred dvema tydny napsal,ze reporty ztraci stavu a mel uplnou pravdu.Hned jsem zvysil usili a zacalo mne to vice bavit.tak sem hrnte nejen pochvaly,ale I kritiku a pripominky.
#259356 8.6.2016 v 10:29Dedo, ti benešováci jsou pěkní dravci. V půlce června chytit skoro 17kg tresku, to je výkon. Bylo to na pilkr nebo na vláčku?
Bylo to na pilkr na zname hrane za Vaeretem,ktery vsichni mylne oznacujeme jako Husoya./naproti sikme tycky/
#259357 8.6.2016 v 10:33Petře, na Doršáka nesmíš dát, přeci výš, že by chtěl být na vodě 25 hod a tak by se mu líbili i Tvé reporty. 😀
Jen pokračuj, jsi nejaktivnější a nejpreciznější PAN správce, kterého jsem kdy potkal. Reporty, kde je i zmínka o tom kde, kdy, na co a v jaké hloubce byly ty ryby uloveny je plně vyčerpávající report. Díky.
#259380 8.6.2016 v 12:29Nebo Dědy lidi to čtou, akorát mám pocit, že letos je mnohem menší sledovanost těchto stránek (odpověď ví jenom správce), na tarých fórech bylo vidět kolik lidí vlákno sleduje a kolik jej lidí přečetlo, to číslo co je u zprávy nahoře je blbé a nic neříkající.
Co se sledovanosti týče, ostatní vlákna jsou také poněkud mrtvá….. Připadá mi jako kdyby se někdo s někým pohádal a trucují všichni. Je to velká škoda. Nicméně, víš, že ty svoji práci děláš skvěle a my zase víme, že ji děláš s radostí a srdcem. Díky#259383 8.6.2016 v 13:31Jasně, že to lidi čtou. Za měsíc květen měly tyto stránky 50.206 návštěvníků.
#259384 8.6.2016 v 13:39to Dedo145: určitě se to čte. každou zprávu čtu, ale nemám k Bakkanu co napsat, nikdy jsem tam nebyl, ale tvoje reporty jsou luxus, ráno se těším na dvě věci: na kafe a reporty od tebe. Díky za ně!
to Jeliman: máš pravdu pár lidí se urazilo a trucuje, ale aspoň nestahuješ 10x do týdne pořád stejnou fotku vodníka! Přijde mi, že je to teď víc o rybách, že ubylo nesmyslných příspěvků.
Za mě Sime dobrý!
#259391 8.6.2016 v 16:40Zdravím,
já hlásím, ze veškeré příspěvky čtu a děkuji za jakékoliv novinky z Bakkanu, i když moc do diskuse (zatím) nepřispívám. Naše skupina – říkejme ji pracovně opět “Jizera team” i když opět v trochu jiném složení to má dnes za 51!!! Vyhlížím, kdy se objeví první zmínka o makrelách, i když na ně je ještě přeci asi ještě čas.
Takže ještě jednou díky za každý nový příspěvek!
#259398 8.6.2016 v 19:06když to takhle každé ráno a večer sleduji a čtu, přece nemusím hned na každou zprávu reagovat. Já se prostě kochám a užívám si krásných fotek a krátkých zpráv od dědy. Za sebe můžu říci, že to sleduje hodně lidí.
#259400 8.6.2016 v 19:42#259404 8.6.2016 v 19:59Taky se přidávám – čtu a kochám se fotkama … zbývá 20 dní do odjezdu a už mi z toho hrabe , dnes se mi zdálo ,že odjíždím na Bakkan a cestou jsem zjistil , že jsem si zapomněl doma veškerý vybavení na ryby … co dodat? Ať už tam jsme :))
DOTAZ:
Jakou vybrat pletenku na vláčku resp. na kolik kg zátež ?
Děkuji
#259410 8.6.2016 v 21:02Ahoj Dedo,Tvoje vlákno je sledovaný o to se neboj.Každý den čtu a trochu závidím že nejsem s Vámi namistě a nelovím.Jinak se připravuju na výjezd s Jelimánem.Piš a dávej fotky pomáhá to přežít dík
#259411 8.6.2016 v 21:02#259413 8.6.2016 v 21:09to Dedo145: určitě se to čte. každou zprávu čtu, ale nemám k Bakkanu co napsat, nikdy jsem tam nebyl, ale tvoje reporty jsou luxus, ráno se těším na dvě věci: na kafe a reporty od tebe. Díky za ně! to Jeliman: máš pravdu pár lidí se urazilo a trucuje, ale aspoň nestahuješ 10x do týdne pořád stejnou fotku vodníka! Přijde mi, že je to teď víc o rybách, že ubylo nesmyslných příspěvků. Za mě Sime dobrý!
Podepisuji v plném rozsahu 🙂
#259414 8.6.2016 v 21:13Ahoj Dedo,Tvoje vlákno je sledovaný o to se neboj.Každý den čtu a trochu závidím že nejsem s Vámi namistě a nelovím.Jinak se připravuju na výjezd s Jelimánem.Piš a dávej fotky pomáhá to přežít dík
Jirko, zdravím. Na 90% se asi uvidíme na Sule. Takový závod v okruhu pohodových lidí bude super. Ale ještě Jeliman neukázal o jaké poháry budeme soutěžit . Uvidíme,jak to budu mít s nasmlouvanou prací.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145