Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Včera celkom dobrá rybačka.Lovili sme pri Asene tresky obyčajné ,kelery aj polaky.

Skoda,ze slovenska pospolitost vcera dospavala utrapy z cesty a prvni aklimatizacni vecer.Ale dekuji aspon za doplneni .Dnes vyrazeli na vodu jeko prvni a verim,ze vecer bude hodne bohate zpravodajstvi.

Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Kluci máte někdo zkušenosti s lovem olihní na Bakkanu? Moc bych chtěl tuhle potvoru chytit. A co rejnoci? Ví někdo kam na ně? Dík

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Nasi rusti bratri jezdili u Asenu a byli take super uspesni.Polaky ktere nachytali/okolo 90cm /uz se nedalo zdokumentovat,protoze na lodi nefotili a v pristavu to vypadalo hrozne.Hysemu blahopreju k mezinarodnimu uspechu,protoze z nove dodavky Zoomu mi Rusove uz polovinu odebrali.

No jo, rusové se s tim moc nese.ou ,tak to abych ti chystal další várku, abys měl pro našince. Vypadá to, že se umoudřilo počasí, tak je to hned veselejší. Tak to do nás per, ať nám to ubíhá až v září uaaaaa.

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Tak zdravíme z Bakkanu.

Dnešní rybolov se povedl.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kluci máte někdo zkušenosti s lovem olihní na Bakkanu? Moc bych chtěl tuhle potvoru chytit. A co rejnoci? Ví někdo kam na ně? Dík

Zatim se tu chytila jen jedna a to ciste nahodou ve Valsfjordu na pilkr.Nemam povedomost,ze by tady nekdo v okoli cilene lovil hlavonozce.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak zdravíme z Bakkanu. Dnešní rybolov se povedl.

Bohuzel Kodlovi nejdou poslat fotky,tak jej zastoupim.Dnes se chytalo v prumeru o 50 procent mene jako vcera,jen Rusove na Zoomy privezli od Asenu plne bedny polaku a dorsu bedynkove velikosti.Bohuzel dnes nefotili I kdyz nekteri polaci by si to urcite zaslouzili.

Benesov si dal oddych a chysta se na zitrejsi vyjezd na Melstein.

Slovenska druzina zase zaspala nez jsem se vratil z pristavu.Takze vse zustalo jen na Kodlove parte.Asi jim budu rikat kralove Melsteinu,protoze se tam dostanou kazdy den.Bohuzel fotek moc neni,ale aspon neco.Dnes nejvetsi keler 106 cm.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes jsme konecne zprovoznili dalsi Kvaerno.Prislo nam temer s mesicnim zpozdenim,ale hlavne ze uz je tu.Zitra na nem pojedu zkusebni jizdu na Melstein s Benesovskou partou.Takze nase flotilla se uz pekne rozrusta.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Krasnym pohledem se mi koncil pracovni den.Vyjel jsem vyzkouset lod po oprave motoru a nedalo mi nez nafotit tu krasu.Bylo presne 23,00 a slunicko bylo jeste pomerne vysoko

Akbar
    Účastník
    (17 odpovědí)

Už ať tam jsme 🙂 Dedo145 jaká barva ZOOMU se prosím osvědčila  nejvíce? raději nakoupím tady ať tam nepřijedu a všechno už není pryč :)) Jinak slibuju , že za naší partu bude fotodokumentace dostatečná

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Já si tipnu – red bug shad a blueberry 😉

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Já si tipnu – red bug shad a blueberry 😉

Netipuj .Je to Pravda.Jeste zacina pracovat slivovice.Zitra ji napichnu na jigy a uvidite ten cirkus

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Super den,vylety na Melstein a jine mista byly 100 proc. uspesne.Slovenska parta nasal jamku pred Melsteinem a nachytali temer vsechny druhy ryb.Z povzdali jsem je sledoval  a byla to jedna rybarska pohadka.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Benesovaci se taky nedali zahanbit.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ruska ekipa dnes koncila a konecne jsem od nich dostal aspon nejake obrazky.Slibili,ze za rok se vrati vice pripraveni a budou fotit i na lodi

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ja jsem si dne pocas prejizdeni mezi lodemi a focenim dal dnes Roybaytovy den.Ryby byly neskutecne aktivni,takze se mi podaril metrovy trojboj.Keler 102,dors 105 a halik 110.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...