Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

Ten halík je parádní...na jakém místě se zdařilo se neví?

Morten uz to spionuje, da mi vedet :-)

Kamile, rád Tě zase jednou uvidím a popovídám s Tebou. Do AVEROY jsem se zamiloval i já a moc se tam těším.

To panorama z vody nejde zapomenout a ani pohled na maják.

Ahoj Kuliku , tak tu celou přípravu na letošní sezonu mám již skoro za sebou, ale ještě musím dodělat pár drobností před čtvrtečním příjezdem naších hostu. To víš že jsme se také těšili na vodu, ale pravda je taková že se pro nepřízen počasí skoro vubec nedalo vyrazit na ryby. Stále je tu zima , vítr...atd.. a dnes dokonce celodenní mráz. Dostali jsme se tam jen třikrát velmi krátce a nikoho dalšího jsme na vodě tady nepotkali až na rybářské kutry . Ale i tak jsme chytli dorshe , tresku tmavou a také mníky . Vše u dna 20- 50 m. záběry velmi opatrné a část ryb byla spíše podseklá. Pošlu foto i našeho nového grilu , doufám že ho nebudem muset kvuli špatnému počasí používat a bude nastávající sezona teplá a slunečná.  Na benzínce u Kiwi jsme potkali partu kluku co přijeli chytat a říkali to samé, ale pan domácí jim nakonec natáhl sítě, to se to pak chytá.

Nazdar Milane, jsem rád, že už bude vše nachystáno a přijedou první klienti a budou reporty z lovu a fotky úlovků, už je ta zima moc dlouhá.

Díval jsem se jak se v kempu pracuje a buduje. Už se tam moc těšíme.

Všem držíme palce, aby bylo přijatelné počasí a krásné úlovky a nezapomenutelné zážitky.

Dnes Milan ještě vše kontroloval a dolaďoval, bylo to vidět na snímcích z kamery, protože mu zítra k polednímu přijedou letošní první klienti a začne nová sezóna. Tak ať je pro všechny úspěšná.

My to máme na AVEROY za 54 dní. Ještě se sejdeme před odjezdem a doladíme poslední věcičky a hurá na sever do kempu Averoy Fishing na překrásné AVEROY. :D

Doufám, že už začnou reporty od správce Milana a klientů z kempu.

Kuliku a halibutik z Atlanterhavsveien Sjostuer se ti nelibil???

Halibutík se mi líbí moc a to i proto, že jsem zatím sám žádného neulovil.

Jen se těším na informace z míst kam budu jezdit i já.

tak se koukej co se dá chytit kuliku

Paráda. A to je, jestli to správně sleduji, vlastně po čtvrtečním příjezdu prvního turnusu první"legální" chytací den. My to dnes máme za 15.Jako cílovou rybu na jaro počítám dorše, polaky, mníky a kelery. To všechno tady vidím. Vloni v srpnu jsme měli problém, abychom se nachytanými  salátovými kelírky složili na salát. "Únavně" jsme tahali jeden za druhým ty obrovské štikozubce. Tady vidím kelídry tak 50-60 to nemá chybu. Povezu si kyblík na slanečky. Tak mi tam ty kelery, Milane, ještě 15 dnů podrž.

Krásná nadílka, gratulace všem.

Kloboukatej, loni jsem nasoloval kelery, ale pak pro zpracování je jejich maso dost tuhé, což způsobí ta sůl. Ono maso kelerů je samo o sobě tužší.

Milane díky za report a doufám, že bude pravidelný. :D

Tak pánové zasílám vám pár foto z dnešního  opět vydařeného lovu ryb .

Na Averoy jsem nikdy nechytal, ale mate tam krasne ryby. Super

Milane, diky za report a gratulace k úlovkům. Dnes jsem znovu zkontroloval zda mi něco nechybí a vše mám nachystáno a nyní jen čekat na 20 června, což je den odjezdu na sever. Bude to ještědlouhé a tak občas vyrazím na rybky aspoň u nás.

Milane, zaznamenávej do mapy nová lovná místa pro další klienty a ať máme zmapovanou celou přilehlou oblast.

Všechny Vás zdravím a přeji pohodové počasí a hodně krásných ryb.

Je vidět, že i dřívější termín je na AVEROY úspěšný.

Ahoj Kulíku , aspoň foto z rána pro potěchu když musíš ještě čekat doma.

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!