Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 537)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Štefane, děkuji. Mám už sbaleno, ještě dokoupím potraviny a v pondělí vyrážím. Už se moc těším.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To kloboukatej: To máš pravdu, ale pokud by počasí přálo, tak se to dá zkusit. Jen si myslím, že po cestě je ještě dost zajímavých možností a tak nevím zda až tam dojedeme.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Správce Milan z kempu Averoy Fishing se už dlouho neozval.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Asi se zhoršilo počasí,Z.Ošmera a Zizi taky mlčí.A nebo ten dobrej začátek víc zapili.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Harty, vidím to na počasí, neboť už nemají co pít, když už vše vypili. 😀

zizi1
    Účastník
    (21 odpovědí)

Tak se opět hlásíme z Averoy.Tu Skjaku jste našli správně.Je to cca 28 km,tak opravdu jen za dobrého počasí.To však platí i o Klepenu.Dnes v noci mělo být snad poslední dobré počasí,tak jsme po 2 hodinách spánku vyrazili ve 3 hodiny na krátký výjezd.Moře bylo rozhoupané a ráno od 8 se měl zase zvedat vítr,tak jsme neriskovali a Klepen ani plotny nepřipadali v úvahu.I tak se na osvědčených místech povedli pěkný keleři a polaci do 80 cm.No a teď už zbývá zkusit jen toho halíka…:-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak držím palce ať se Halík povede.

Lucky38
    Účastník
    (62 odpovědí)

Zdravim pratele,odjezd na Atlanter se pomalu blizi a ja doma vyhrabal snuru od cormoranu X-Power z micro coramidu 0,20 a 14,9 kg,oranzovou,myslite,ze by mi to na vlacku mohlo stacit?Diky za info

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Jestli to chceš na vláčku,tak by ti stačil poloviční průměr.Na hloubku asi ano,ale já bych na průměru něco přidal.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Špatně jsem četl,promiň.Píšeš o vláčce a já do toho zamotal hloubku.Průměr 0.20 na vláčení je až dost.Přeji ti tu rybu ,kterou můžeš dostat na tento průměr.Používám 0.10mm a pújdu do tenčí.

Lucky38
    Účastník
    (62 odpovědí)

Harty:diky,ja mel strach,jestli to nebude na nosnost malo,premyslel jsem dokonce o snure o nosnosti kolem dvaceti kg,ale asi by to bylo zbytecne,tak vyuziju,co mam. Zas na druhou stranu je pravda,ze urco nebudu chytat tricetikilove ryby:-)

zizi1
    Účastník
    (21 odpovědí)

Poslední info:-( Dnes poslední výjezdy,většinou jen rozlučková chytačka.Povedli se však nečekaně sledi a bylo to zajímavé spestření.Jinak jsme odpoledne věnovali balení a uklízení:-( Letos první 2 dny na noc vyšlo počasí a byla možnost vyjet na vzdálenější lokality.Na úlovcích to bylo sakra znát.Od úterka jsme se toulali okolo pobřeží a ve fjordu.Dal se vyvláčet polak,obecňačka.Začali se objevovat ve větším množství makrely a už zmiňovaný sledi.Bylo to však o trpělivosti.Halíčka jsem zkoušel,ale posádka byla netrpělivá.Prý je to nuda:-)) Díky počasí v prvních dnech bylo většinou nachytáno a potom to byla relax rybačka a tak to má být!:-)No a teď už jen ranní odjezd a zase někdy….

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Zizi1, díky za informace a přeji klidnou cestu domů.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Náš správce Milan se odmlčel. On už vše chystá na náš příjezd, že není žádný report? 😀

lukas tryb
    Účastník
    (6 odpovědí)

Zítra ráno, odjezd na averoy už se nemužu dočkat, jedu tam se Standou.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 537)

Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...