Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

Dnes poprvé i nám méně odvážným vítr dovolil vydat se k mělčinám za maják za plavební dráhu. Po 25 min plavby od majáku směr SSV jsme prozkoumali  mělčiny označené na mapě jako Midttaren. V polakovém království jsme především trhali v chaluhách. Potom jsme se přece jen vzpamatovali na nálezu slušných salátových kelerů. Já jsem bagroval, manželka vypínala a ošetřovala ryby. Výsledkem byl tříhodinový pobyt u filetovacího stolu. Podle předpovědi počasí budeme mít zítra asi poslední možnost jet znovu za plavební dráhu. Budíček v 5.00 , odjezd v 6.00h.

Ale jsem rad, ze ses mohl od nas konecne trosku naucit chytat ryby i ty- diky Averoy.
Dnes jsem byl u Jardy a tak jsem mu  říkal, že jsem tě popíchnul.No netrvalo dlouho a zjišťuju že žiješ.To víš musel jsem tě prubnout jestli jseš ve střehu.Jel jsem k němu na kafe a bylo z toho šest hodin rybolovu.Už je taky pěkně nažhavenej.Tak tam na Averoy neudělej ostudu,když tam na tebe nebudu dávat pozor.-Než pojedu tak ti ještě brnknu aby jsi mě poradil jak na ně.

Ahoj Kulik, hlasim sa po dlhej dobe, sledoval som ,diskusiu aj fotky na Averoy, a už počítame , ked tak

pozeram dufam , že niečo ostane aj pre nás.

Zdravim . štefan.

Ahoj Kulíku, jede nás devět, soukromě dvěma dodávkama. Brousíme háčky, nemůžeme se dočkat.

Tak se hlásím a všechny zdravím. byl jsem na rybách nad Plzní ve Vlkošově u Jardy Šefla od čtvrtka do neděle a bylo to moc fajn. Podařil se mi kapřík 15 kg a na feedr  kapřík 66 cm. Počasí krásné a maximální spokojenost.

Kucí (Harty a Zdeneko), já bych se také rád něco přiučil. Harty jede letos s Pavlem na Hitru, ale to je úplně jiná voda. Zdenda jede vyzkoušet místa na AVEROY před námi a tak budeme mí ty nejlepší informace. Tak ať se Vám daří. :D

To Kloboukatej: Jsem rád, že se zadařilo a gratuluji. Samozřejmě perfektní report a díky. Koukám, že Tě žena letos nějak šetří, to je divné. :D

Štefane i já Tě zdravím a je dost, že si se také ozval. Ty jedeš do Norska ještě před naším společným termínem v září, kdy a kam?

To Stanous: Tak to bude fajn parta už se těším. Vy budete ubytovaní ve vile a nebo kde?

Nazdar správče Milane, nějak si se odmlčel a my všichni AVEROYáci nemáme žádné čerstvé zprávy! Prosím o nápravu.

Ale jsem rad, ze ses mohl od nas konecne trosku naucit chytat ryby i ty- diky Averoy.

Dnes jsem byl u Jardy a tak jsem mu říkal, že jsem tě popíchnul.No netrvalo dlouho a zjišťuju že žiješ.To víš musel jsem tě prubnout jestli jseš ve střehu.Jel jsem k němu na kafe a bylo z toho šest hodin rybolovu.Už je taky pěkně nažhavenej.Tak tam na Averoy neudělej ostudu,když tam na tebe nebudu dávat pozor.-Než pojedu tak ti ještě brnknu aby jsi mě poradil jak na ně.

Budu pripraven

Kucí (Harty a Zdeneko), já bych se také rád něco přiučil. Harty jede letos s Pavlem na Hitru, ale to je úplně jiná voda. Zdenda jede vyzkoušet místa na AVEROY před námi a tak budeme mí ty nejlepší informace. Tak ať se Vám daří. 😀

Budes prvni komu dam info. Hlavne aby vyslo pocasi.

Ahoj Štefan , nic se neboj ryby budou ale ty si aj tak umíš pokaždé poradit sám . Pozdravuj ode mne i ostatní . To víš Kulíku je tu Míra tak si užíváme rybolovu a také jsme natírali gril , posílám ti foto ze včerejška např . obecná 93 cm .

Ještě jednou Kuliku , mám tu už jen jedno foto ze včerejška i když jsem fotil víc ale asi se pokazila kamera budu se to snažit příště napravit .

Milane, díky. Hezké úlovky, gratuluji.

Koukám, že je na fotkách i sám velký šef a s rybou. :D

Nejde kamera a tak Vás nemůžu kontrolovat na dálku. To jste ji schválně vypnuli a nebo nepříznivé počasí jí nesvědčilo?

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!