Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

To Kloboukatej: Touto dobou se už objevují makrely v hejnech kelerů a jsou to nahodilé úlovky, které , jak jsi se sám přesvědčil, jsou nadprůměrné a to velikostí i tloušťkou.

Koukám, že na to jdete přímo vědecky. :D

Přeji Vám lepší počasí a stále krásné ryby.

Nazdar Milane, gratuluji k úlovkům i návratu z moře. Co bychom bez Tebe dělali, kdo by byl na nás tak hodný a ve všem nám pomáhal. :D

No, už se na ten Tvůj "rybníček" s Honzou těšíme a jsme odhodlaní Ti jej provětrat ještě více než loni. :D

Přeji pohodové klienty, krásné rybářské počasí a ještě víc nádherných úlovků.

Averoy

už se taky začínám pomalu balit a to máme za 68 dnů..podle zpráv to letos v celé Norsku vypadá na hodně dobrou sezónu...doufám kulíku,že budeš hodně psát

Dobrý den chystáme se na Averoy a rád bych věděl co od této lokality mám očekávat. Budeme chytat převážně na přívlač.

už se taky začínám pomalu balit a to máme za 68 dnů..podle zpráv to letos v celé Norsku vypadá na hodně dobrou sezónu…doufám kulíku,že budeš hodně psát

Psát budu určitě a už se moc těšíme.

Dobrý den chystáme se na Averoy a rád bych věděl co od této lokality mám očekávat. Budeme chytat převážně na přívlač.

Nevím kam přesně jedete, do jakého kempu. Na přívlač budete převážně chytat polaky, dorše a salátové kelery, ale pověsit se Vám tam může cokoliv.

A sezona pěkně vesele pokračuje a tady máš Pavle fotky....

Pěkně,koukám že zlatou rybu chytili,ale přání plnit nebude jelikož v bedně skončila.

Krasné úlovky, jsem zvědavej jak se povede mě na averoy, jedu na toto místo poprví jedu 20.6.

Averoy je super a určitě se ti bude dařit,Tam nachytá i Zdeněk O...

Já předtím jezdil na hogset a docela se dařilo.

Moc me neprecenuj Harty. Kdybych sebou nemel opravdove morske vlky tak bych nenachytal. Ale Averoy je fakt ideál.

Ale jsem rad, ze ses mohl od nas konecne trosku naucit chytat ryby i ty- diky Averoy.

Ja mam zatim nejvetsiho kelera 108cm a na averoy bych si rab zvětšit muj úlovek.

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!