Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

tak jsme od soboty u Aure, v sobotu počasí hrozné, nedalo se vyjet, včera (neděle) parádní počasí - dalo se vyjet i na moře. Chyceny obecňačky (70+) 5 kusů, keleři (50+) 3 mníci 70-90cm. Ryby ale se musí vyhledávat a zkoušet. Není to o velkých hejnech :-(.

Pokud se podaří udržet net, tak podáme další info. Jinak dnes počasí "norské" - vítr, déšť, vlny, tak to bylo jen o courání ve fjordu :-(

[citace]sedivak63 napsal:

tak jsme od soboty u Aure, v sobotu počasí hrozné, nedalo se vyjet, včera (neděle) parádní počasí - dalo se vyjet i na moře. Chyceny obecňačky (70+) 5 kusů, keleři (50+) 3 mníci 70-90cm. Ryby ale se musí vyhledávat a zkoušet. Není to o velkých hejnech .

Pokud se podaří udržet net, tak podáme další info. Jinak dnes počasí "norské" - vítr, déšť, vlny, tak to bylo jen o courání ve fjordu [/citace]

Zkusím sem vložit mapu s místy kde jsme lovili. V tuto dobu hledejte mělčiny od 20m do 5m s chaluhama a používejte 20 - 30 gjig hlavy a žluto oranžové gumy. Nechte dopadnout na dno, nebo chaluhy a lechce přitahujte. Tresky jsou zalezlé po vytření v trávě a žerou jikry. to samé platí o polacích, ale tam musíte vláčet rychle.Polaky najdete kolem tyčel a podmožských kopců.

Nedostal jsem to sem, mám to ve wordu, poslal jsem to Michalovi jestlibude schopen tu mapu sem nějak dostat. Jinak pokud budete mít zájem, tak mi pošlite váš e-mail.

Dneska na mělčinách. Treska 85cm, váha 6 kg.

[citace]sedivak63 napsal: Dneska na mělčinách. Treska 85cm, váha 6 kg.[/citace]

Krásně vybarvená z chaluh..;-)

Vkládám mapu od RK

Předevčírem v Aure

To RK: díky za mapku. Shodujeme se na tom stejném. Zkušenosti i předešlého dne ti daly za pravdu.

9.5. vyrážíme směr Aure tak nám tam nějaký rybky nechte.Povezeme si bezvětří a krásný počasí.

[citace]filous napsal: 9.5. vyrážíme směr Aure tak nám tam nějaký rybky nechte.Povezeme si bezvětří a krásný počasí.[/citace]

Jasně že necháváme, jen si "trošičku" nabereme :-)

Tak dnes jsme vyjeli ráno na chviličku, dokud to počasí dovolilo. A tohle je výsledek:

Délka 95cm a 7,5 kg. Parádní ráno.

I toto lze vytáhnout na pilkra :-)

A než jsme se naobědvali, tak nás čekalo venku takovéhle překvapení. A stále padá, padá, padá ..... :-( Teplota +2st.

Ahoj,jak je ta škeble velká,chtělo to přiložit něco na porovnání velikosti.

[citace]sedivak63 napsal:

A než jsme se naobědvali, tak nás čekalo venku takovéhle překvapení. A stále padá, padá, padá ..... Teplota +2st.[/citace]

Tak to je mazec a má padat i zítra:-x:-x:-x

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!