Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,263)
  • Autor
    dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

To martinadam:Když pojedete na bránu(Fiskholmen)tak jedte až uvidíte takové berevné bojky je to vyznačení plavební dráhy. Taky se jim říká pastelky jsou totiž různých barev.Jinak taky poznáte že je to tam jak na václaváku.:-D:-D:-D

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

honza8 napsal:

Ale doufám že ještě nějakou vytáhnu

Tak jak to vypadá v Aure nějak jste potichu to máte tolik práce:-D:-D:-D:-D

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Rozna:udělej si mapu ve formátu A3,to úplně stačí,ale nech si ji hlavně zalaminovat.Cena jedné barevné A3 i s laminací je do 100,- Kč.Já takové mapy vozím několik let a mám je na lodi u volantu.Pokud zmoknou,tak je jen osuším a stále jsou ok.

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)

Nemá někdo aktuální info z okolí Aure ?

Ryby , počasí ….

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Zde si najdi lokalitu,kde potřebuješ mít info o počasí

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Rozna napsal:

Nemá někdo aktuální info z okolí Aure ?

Ryby , počasí ….

Co mám zprávy od klukú co tam ted byli tak se počasí umoudřilo,ryby také šli chytli 118cm a 108cm tresky jinak tak kolem 70-80cm.Apak všehochutno v pátek najeli keleři tak jich pár dostali 80-90cm Ted jedou domú:-D:-D:-D

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Ted právě dojeli noví rybáři.Jeli po E6 a od Lillehammeru jeli v sněhovích vánicích takže pořád jsou nutné zimní gumy.:-|:-|:-|:-|

honza8
    Účastník
    (93 odpovědí)

to dedek

Ahoj přestal fungovat notebook:-x tak už jsem se neozval.

Moc práce jsme neměli, počasí nám dalo zabrat. Sice jsme něco nachytali, ale nebyla to žádná sláva.

Největší problém byl z loděma. Tři dny jsme čekali až nám dají lodě a ještě k tomu jsme měli u baráku jenom jednu a ke dvoum jsme museli jezdit devět kilometrů:-E:-E

Ještě mi někdo někdy řekne že má kamárada co si pronajal chatu, že nám to dá za super cenu, tak ho nakopnu do pr…..:-x

Ještě že mě norsko nikdy nepustí, v létě si snad spravím chuť:-P:-P

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

honza8 napsal:

to dedek

Ahoj přestal fungovat notebook tak už jsem se neozval.

Moc práce jsme neměli, počasí nám dalo zabrat. Sice jsme něco nachytali, ale nebyla to žádná sláva.

Největší problém byl z loděma. Tři dny jsme čekali až nám dají lodě a ještě k tomu jsme měli u baráku jenom jednu a ke dvoum jsme museli jezdit devět kilometrů

Ještě mi někdo někdy řekne že má kamárada co si pronajal chatu, že nám to dá za super cenu, tak ho nakopnu do pr…..

Ještě že mě norsko nikdy nepustí, v létě si snad spravím chuť

Sice nevím o co přesně jde,ale důvěřuj a prověřuj…Já,bych takového kamaráda okamžitě utopil!!!!!

Ale v létě si to určitě vše napravíš a bude vše v pohodě…

Držím palce..

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to honza8:kde jsi to prosím byl,že to byl takový horor s loděma?Je asi fakt lepší jezdit na prověřený místa,než se spolehat,že za super cenu bude i super vybavení.

honza8
    Účastník
    (93 odpovědí)

on za to ani moc nemohl, měl informace po telefonu a bylo mu slíbeno úplně něco jiného. Vím že bylo špatný počasí, ale abych přijel do norska a jedna loď na vodě (ještě k tomu na bojce) jedna v garáži a jedna 30 km daleko a pak na ně čekal proto že sněží to jsem ještě nezažil. Hold to podcenili a neměli to připravený:-E:-E

V létě to bude určitě super, už se těším. Jel bych hned:-D

Jo a díky za tričko:-):-)

honza8
    Účastník
    (93 odpovědí)

mara45 napsal: to honza8:kde jsi to prosím byl,že to byl takový horor s loděma?Je asi fakt lepší jezdit na prověřený místa,než se spolehat,že za super cenu bude i super vybavení.

Vesnička hned vedle Otnes, teď si nevzpomenu jak se to jmenovalo, mám to v práci na stole.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Otnes,to je někde,jak míval kemp Korlin ne?Není to tam,jak jezdí trajekt přes fjord?

honza8
    Účastník
    (93 odpovědí)

mara45 napsal: Otnes,to je někde,jak míval kemp Korlin ne?Není to tam,jak jezdí trajekt přes fjord?

Jo jo to je ono, akorát na druhou stranu po silnici od trajektu, než je korlin.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Aha, o tom jsem také slyšel.Je to letos nové co?Baráček asi pro 12 lidí?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,263)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(183)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...