Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2021

• Toto téma obsahuje celkem 627 odpovědí. Do diskuze (147 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 628)
  • Autor
    otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj prave jsem dorazil na chatu . Cesta naprosto v pohodě . Jediná kontrola byla na Švédsko norské hranici a jen pasy a covid pasy. Přeji všem kdo pojedou stejně pohodovou cestu.

Ondra Brichta
    Účastník
    (110 odpovědí)

Návrat do Čech, na trajektu Bergen-Hirtshals už díky dánskému rozvolnění bez roušek. Cesta zpět bez jakékoliv kontroly čehokoliv, administrativně pohoda…ale ta jízda… Hamburg peklo a dál směrem Magdeburg, Halle pořád nějaké stání v koloně… výsledek – 5hodin zpoždění oproti plánu… ještě že to bylo na zpáteční cestě a nemusel se chytat trajekt. Šťastné dojezdy všem v obou směrech .

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Návrat do Čech, na trajektu Bergen-Hirtshals už díky dánskému rozvolnění bez roušek. Cesta zpět bez jakékoliv kontroly čehokoliv, administrativně pohoda…ale ta jízda… Hamburg peklo a dál směrem Magdeburg, Halle pořád nějaké stání v koloně… výsledek – 5hodin zpoždění oproti plánu… ještě že to bylo na zpáteční cestě a nemusel se chytat trajekt. Šťastné dojezdy všem v obou směrech .

A to si stěžujeme na D1. Německo je rozkopaný všude kde se podíváš. Hamburk už budujou minimálně 10 let.

bernatik
    Účastník
    (91 odpovědí)

nemecko je uz oranzove

svedsko nema uz ziadny region zeleny

Ondra Brichta
    Účastník
    (110 odpovědí)

A to si stěžujeme na D1. Německo je rozkopaný všude kde se podíváš. Hamburk už budujou minimálně 10 let.

.jj, zlatá D1 a pokud jsem dobře viděl údaj na ceduli, tak ten Hamburg mají dodělat až kolem roku 2028…

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

.jj, zlatá D1 a pokud jsem dobře viděl údaj na ceduli, tak ten Hamburg mají dodělat až kolem roku 2028…

No potěš pánbůh.

matthew
    Účastník
    (7 odpovědí)

Zdar, info z naší cesty na Sørøyu. Cesta Gdaňsk – Nynashamn – E4 – E8 přechod Storfjord – E6 – Oksfjord. Celá cesta bez sebemenších problémů. Přechod Storfjord jsme zvolili jelikož jsme projížděli mezi 5-6 ráno a ostatní (kautokeino) jsou otevřené až od 8. V posádce jak očkování tak testování. Zdržení na hranici cca 15 minut než vzbudili chlapíka který provedl testy. Na země kterýma jsme projížděli se nikdo neptal. Za chvíli vyrážíme na moře!

Václav Petr
    Účastník
    (24 odpovědí)

Ahoj, máte někdo aktuální informace, zda je pro očkované bezpečná cesta trajektem Frederikshavn – Oslo nebo zda i na ně čekají v Oslo nějaká omezení v podobě testování, karantény apod? Díky.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Jeli jsme tímto trajektem, všichni očkovaní, absolutně bez problémů. Neočkovaní jdou bokem a na test, počítej se zdržením cca 2,5h.

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Ahoj, taky by mne zajímal postoj Norska k aktuální situaci. Původně měli na stránkách informaci, že pokud má člověk prodělaný COVID nebo plné očkování, je jedno odkud jede.  Tato formulace ale zmizela :-(, tak mne zajímá zdali bude vše OK při cestě Kiel (Německo oranžové) – Oslo. Dva máme plné dvoudávky, ale jeden bude mít 14dní po jednodávkové (tam se bojím že by mohl být problém, jelikož nově přidali info viz níže.

https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/after-vaccination-and-recovery-from-covid-19/#which-quarantine-rules-apply-to-those-who-are-considered-to-be-protected

• Those who have received a second dose of vaccine. Status as fully vaccinated applies from 1 week after the second vaccine dose.
    • Those who have received a single-dose vaccine, with effect from 3 weeks after vaccination.
    bernatik
    Účastník
    (91 odpovědí)

kontrolovali na polferries ockovanie alebo testy?

matthew
    Účastník
    (7 odpovědí)

Úplně bez kontroly, chtěli vidět jen jízdenku a pas nebo občanku. Na lodi všichni bez roušek.

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Václav Petr. Já sem a stránkách steny line nenašel trasu Frederikshavn-Oslo, Ale taky jsme jezdili tuto trasu a také by mne zajímalo jak to je když je Dánsko červené

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem pepapol.
    Václav Petr
    Účastník
    (24 odpovědí)

Musíš hledat na stránkách Direct Ferries. ALE. Kámoš, který má jet tento čtvrtek a má trajekt už koupený, od trajektu upouští, neboť riziko karantény s tím spojené je neúměrně vysoké. Jistotou (cestou TAM) dnes budou asi jenom mosty.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Václav Petr. Já sem a stránkách steny line nenašel trasu Frederikshavn-Oslo, Ale taky jsme jezdili tuto trasu a také by mne zajímalo jak to je když je Dánsko červené

Stena Line tuto linku uz pres rok neprovozuje. Prevzala ji spolecnos DFDS. Trajekt z Kodane do Osla ma mezipristani ve Frederikshavenu.  http://www.dfds.com/en/passenger-ferries

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 628)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2021

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...