Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2021

• Toto téma obsahuje celkem 627 odpovědí. Do diskuze (147 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 628)
  • Autor
    Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

ichalR: Díky za info, moc pomohlo. My jedeme ve čtvrtek a máme sebou také jednoho nenaočkovaného tak zjišťuji, co pro něj platí. Dle odkazu na tyto stránky tedy pro nenaočkované aktuálně platí (samozřejmě kromě toho, co jsi již uvedl – tedy PCR test na cestu, vyplnit vstupní formulář a na Norských hranicích podstoupení testu:

Opravdu nechápu proč má někdo potřebu s cpat přes půl evropy a skandinávie když nemá dotažené očkování do konce (pokud se nejedná o děcka)! To mě teda fakt hlava nebere, ještě když nevíš co bude za dva dny nebo za týden. Mám pocit že určitá skupina lidí v ČR je prostě nepoučitelná!

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem Beda.
    Hanes K
    Účastník
    (14 odpovědí)

Opravdu nechápu, proč má někdo opět potřebu se na rybářském fóru vyjadřovat se a odsuzovat nenaočkované lidi. Já osobně naočkovaný jsem. Zařizuji zájezd pro partu lidí, s kterými jsem byl i vloni, kdy pandemie byla v plné síle, nikdo jsme naočkovaní nebyli a hovno se stalo. Letos jeden člověk z této party prostě není naočkovaný. Důvod je jakýkoliv, já to toleruji, nevadí mi to stejně jako ostatním a jen se snažím získat info, co je v tomto případě potřeba. Jedni nazývají druhý ovce, tamti ty první zase nepoučitelnými ignoranty… trochu tolerance a pochopení jedněch vůči těm druhým a svět bude zase OK. A teď prosím zase jen a pouze o tom, o čem toto fórum je. Děkuji

Josef Podymák
    Účastník
    (30 odpovědí)

Kde najdu prosím vstupní formulář do Norska.

Díky.

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Kua hoši, nezlobme už tu, treba založiť nové kovidové vlákno, tam si to rozdáme (vysvetlíme).

Dvořka
    Účastník
    (24 odpovědí)

V pondělí návrat z HasvagCampu (3 očkovaní + 3 neočkovaní). Cesta tam Německo (Sassnitz), při odbavení na trajekt kontrola Covid pasů (vše rychlé bez problémů) – Švédsko (Ystad a dále na hranice) bez jakékoli kontroly – Norsko (přechod Halden) čekání v koloně cca 30 minut, 3 očkovaní kontrola Covid pasů nic víc vše ok, 3 neočkovaní kontrola vstupních formulářů + antigen test na hranicích, dalších cca 30 minut proces + čekání na výsledek. Další cesta Norskem bez komplikací. Nazpět jsme nic neřešili a vůbec nikdo nás nikde nezastavil. Předem jsme objednali trajekt Gedser – Rostock i s mostem, tudíž závory (Oresund, trajekt Gedser) se otevřeli přes načtení QR kódu bez jakékoli další kontroli, ale musím upozornit, že most a trajekt jsme absolvovali po půlnoci z neděle na pondělí, což nás možná uchránilo od další Covid buzerace.

jak
    Účastník
    (72 odpovědí)

Vyčerpávající info, díky. Snad to ještě 3 týdny vydrží 🙂

Vy co jedete v této době, uvádějte prosím přes který přechod překračujete hranice ať se mi, co nás cesta čeká, zorientujeme. Dík

jak
    Účastník
    (72 odpovědí)

sorry, hrůza “MY”

michal0202
    Účastník
    (24 odpovědí)

Jedeme příští týden v neděli, autobus, směr Hitra, tak to snad vydrží.

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Opravdu nechápu, proč má někdo opět potřebu se na rybářském fóru vyjadřovat se a odsuzovat nenaočkované lidi. Já osobně naočkovaný jsem. Zařizuji zájezd pro partu lidí, s kterými jsem byl i vloni, kdy pandemie byla v plné síle, nikdo jsme naočkovaní nebyli a hovno se stalo. Letos jeden člověk z této party prostě není naočkovaný. Důvod je jakýkoliv, já to toleruji, nevadí mi to stejně jako ostatním a jen se snažím získat info, co je v tomto případě potřeba. Jedni nazývají druhý ovce, tamti ty první zase nepoučitelnými ignoranty… trochu tolerance a pochopení jedněch vůči těm druhým a svět bude zase OK. A teď prosím zase jen a pouze o tom, o čem toto fórum je. Děkuji

Minulí rok mě to dvakrát zrušíly a to jednou s celou rodinou. Nakonec jsem se tam dostal sám v říjnu všichni v poho. Vraceli jsme se do zamořené rapubliky a hned jsem to dostal! Kdyby bylo očkování už v roce 2020 šel bych do toho. A díky takovím obhajovačům jako jseš ty se to bude s…t ještě dlouho. A teď abych tady nepsal na veřejném vláknu tak ti písnu na tebe a tam si to můžeme vyříkat!

tomas85
    Účastník
    (11 odpovědí)

Vážně je super když někdo neustále sere očkováni do téma rybaření. Doporučuju diskuzi na novinkách, tam si vylívejte srdce do bezvědomí. Zamořená republika … ty jsi vážně ko..t 🙂

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Vážně je super když někdo neustále sere očkováni do téma rybaření. Doporučuju diskuzi na novinkách, tam si vylívejte srdce do bezvědomí. Zamořená republika … ty jsi vážně ko..t 🙂

Ty jsi na omylu ten kdo vyráží přes čtyři staty v této době bez dokončených vakcín tak je blázen. A zadělává si na problém nejenom sobě ale celé skupině.

A toho ko..ta mě můžeš přijít říct přímo do očí, bydlím pár metrů nad Simem tomas85!

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem Beda.
    tomas85
    Účastník
    (11 odpovědí)

Mě je úplně jedno kde bydlíš. Nechapes o čem píšu, nemá cenu ti to vysvětlovat. Diskuze na novinkách ti bude vyhovovat. Já bych se radši bavil o rybách.

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Mě je úplně jedno kde bydlíš. Nechapes o čem píšu, nemá cenu ti to vysvětlovat. Diskuze na novinkách ti bude vyhovovat. Já bych se radši bavil o rybách.

Do soukromé citace jsem ti psal kam jezdím, už spustu let a můžu ti poradit. Na novinky nechci psát tam neřeší cesty do Norska pro rybáře!

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Bedo, tobě ten covid sedl na mozek? Fakt tu píšeš něco o vyříkání apod.? Toto je rybářské fórum, držme se tématu. To, že očko rozděluje lidi je bez debat a asi se to i někomu hodí, ale tady už ne, prosím. Opravdu je toho všude jinde dost.

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Vydra mýliš sa, toto je fórum antivaxerov, hľadajúcich cesty ako s tým vydrbať, prepchať sa do sveta a šíriť toto svinstvo ktoré považujú za nádchu. Končím, odchádzame zaočkovaný na 30 dňový fish trip na Lofoty a vy tu riešte, hľadajte a traste sa. Hovgh.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 628)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2021

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...