Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 7°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aktuální informace z Norska 2021

« Předchozí 1 … 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 … 42 Další »
Sim
05.02.2021 ID: 850756

Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.

0
Odpovědět
Beda
10.08.2021 ID: 1333608

ichalR: Díky za info, moc pomohlo. My jedeme ve čtvrtek a máme sebou také jednoho nenaočkovaného tak zjišťuji, co pro něj platí. Dle odkazu na tyto stránky tedy pro nenaočkované aktuálně platí (samozřejmě kromě toho, co jsi již uvedl – tedy PCR test na cestu, vyplnit vstupní formulář a na Norských hranicích podstoupení testu:

Opravdu nechápu proč má někdo potřebu s cpat přes půl evropy a skandinávie když nemá dotažené očkování do konce (pokud se nejedná o děcka)! To mě teda fakt hlava nebere, ještě když nevíš co bude za dva dny nebo za týden. Mám pocit že určitá skupina lidí v ČR je prostě nepoučitelná!

0

Odpovědět

Hanes K
10.08.2021 ID: 1333610

Opravdu nechápu, proč má někdo opět potřebu se na rybářském fóru vyjadřovat se a odsuzovat nenaočkované lidi. Já osobně naočkovaný jsem. Zařizuji zájezd pro partu lidí, s kterými jsem byl i vloni, kdy pandemie byla v plné síle, nikdo jsme naočkovaní nebyli a hovno se stalo. Letos jeden člověk z této party prostě není naočkovaný. Důvod je jakýkoliv, já to toleruji, nevadí mi to stejně jako ostatním a jen se snažím získat info, co je v tomto případě potřeba. Jedni nazývají druhý ovce, tamti ty první zase nepoučitelnými ignoranty... trochu tolerance a pochopení jedněch vůči těm druhým a svět bude zase OK. A teď prosím zase jen a pouze o tom, o čem toto fórum je. Děkuji

0

Odpovědět

Josef Podymák
11.08.2021 ID: 1333611

Kde najdu prosím vstupní formulář do Norska.

Díky.

0

Odpovědět

Frenky
11.08.2021 ID: 1333612

Kua hoši, nezlobme už tu, treba založiť nové kovidové vlákno, tam si to rozdáme (vysvetlíme).

0

Odpovědět

Dvořka
11.08.2021 ID: 1333613

V pondělí návrat z HasvagCampu (3 očkovaní + 3 neočkovaní). Cesta tam Německo (Sassnitz), při odbavení na trajekt kontrola Covid pasů (vše rychlé bez problémů) - Švédsko (Ystad a dále na hranice) bez jakékoli kontroly - Norsko (přechod Halden) čekání v koloně cca 30 minut, 3 očkovaní kontrola Covid pasů nic víc vše ok, 3 neočkovaní kontrola vstupních formulářů + antigen test na hranicích, dalších cca 30 minut proces + čekání na výsledek. Další cesta Norskem bez komplikací. Nazpět jsme nic neřešili a vůbec nikdo nás nikde nezastavil. Předem jsme objednali trajekt Gedser - Rostock i s mostem, tudíž závory (Oresund, trajekt Gedser) se otevřeli přes načtení QR kódu bez jakékoli další kontroli, ale musím upozornit, že most a trajekt jsme absolvovali po půlnoci z neděle na pondělí, což nás možná uchránilo od další Covid buzerace.

0

Odpovědět

jak
11.08.2021 ID: 1333622

Vyčerpávající info, díky. Snad to ještě 3 týdny vydrží :)

Vy co jedete v této době, uvádějte prosím přes který přechod překračujete hranice ať se mi, co nás cesta čeká, zorientujeme. Dík

0

Odpovědět

jak
11.08.2021 ID: 1333623

sorry, hrůza "MY"

0

Odpovědět

michal0202
11.08.2021 ID: 1333625

Jedeme příští týden v neděli, autobus, směr Hitra, tak to snad vydrží.

0

Odpovědět

Beda
11.08.2021 ID: 1333626

Opravdu nechápu, proč má někdo opět potřebu se na rybářském fóru vyjadřovat se a odsuzovat nenaočkované lidi. Já osobně naočkovaný jsem. Zařizuji zájezd pro partu lidí, s kterými jsem byl i vloni, kdy pandemie byla v plné síle, nikdo jsme naočkovaní nebyli a hovno se stalo. Letos jeden člověk z této party prostě není naočkovaný. Důvod je jakýkoliv, já to toleruji, nevadí mi to stejně jako ostatním a jen se snažím získat info, co je v tomto případě potřeba. Jedni nazývají druhý ovce, tamti ty první zase nepoučitelnými ignoranty… trochu tolerance a pochopení jedněch vůči těm druhým a svět bude zase OK. A teď prosím zase jen a pouze o tom, o čem toto fórum je. Děkuji

Minulí rok mě to dvakrát zrušíly a to jednou s celou rodinou. Nakonec jsem se tam dostal sám v říjnu všichni v poho. Vraceli jsme se do zamořené rapubliky a hned jsem to dostal! Kdyby bylo očkování už v roce 2020 šel bych do toho. A díky takovím obhajovačům jako jseš ty se to bude s...t ještě dlouho. A teď abych tady nepsal na veřejném vláknu tak ti písnu na tebe a tam si to můžeme vyříkat!

0

Odpovědět

tomas85
11.08.2021 ID: 1333627

Vážně je super když někdo neustále sere očkováni do téma rybaření. Doporučuju diskuzi na novinkách, tam si vylívejte srdce do bezvědomí. Zamořená republika … ty jsi vážně ko..t :)

0

Odpovědět

Beda
11.08.2021 ID: 1333628

Vážně je super když někdo neustále sere očkováni do téma rybaření. Doporučuju diskuzi na novinkách, tam si vylívejte srdce do bezvědomí. Zamořená republika … ty jsi vážně ko..t 🙂

Ty jsi na omylu ten kdo vyráží přes čtyři staty v této době bez dokončených vakcín tak je blázen. A zadělává si na problém nejenom sobě ale celé skupině.

A toho ko..ta mě můžeš přijít říct přímo do očí, bydlím pár metrů nad Simem tomas85!

0

Odpovědět

tomas85
11.08.2021 ID: 1333641

Mě je úplně jedno kde bydlíš. Nechapes o čem píšu, nemá cenu ti to vysvětlovat. Diskuze na novinkách ti bude vyhovovat. Já bych se radši bavil o rybách.

0

Odpovědět

Beda
11.08.2021 ID: 1333655

Mě je úplně jedno kde bydlíš. Nechapes o čem píšu, nemá cenu ti to vysvětlovat. Diskuze na novinkách ti bude vyhovovat. Já bych se radši bavil o rybách.

Do soukromé citace jsem ti psal kam jezdím, už spustu let a můžu ti poradit. Na novinky nechci psát tam neřeší cesty do Norska pro rybáře!

0

Odpovědět

Vydra
12.08.2021 ID: 1333665

Bedo, tobě ten covid sedl na mozek? Fakt tu píšeš něco o vyříkání apod.? Toto je rybářské fórum, držme se tématu. To, že očko rozděluje lidi je bez debat a asi se to i někomu hodí, ale tady už ne, prosím. Opravdu je toho všude jinde dost.

0

Odpovědět

Frenky
12.08.2021 ID: 1333667

Vydra mýliš sa, toto je fórum antivaxerov, hľadajúcich cesty ako s tým vydrbať, prepchať sa do sveta a šíriť toto svinstvo ktoré považujú za nádchu. Končím, odchádzame zaočkovaný na 30 dňový fish trip na Lofoty a vy tu riešte, hľadajte a traste sa. Hovgh.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 … 42 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

DAM Mono Spin Leader 55cm 21kg 0,80mm 2ks

Sleva 4 Kč
DAM Mono Spin Leader 55cm 21kg 0,80mm 2ks
63 Kč
59 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Háček OCTO 8/0 4ks

Háček OCTO 8/0 4ks
55 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Westin Sandy Andy Jig 122g 22cm RoboCod FLUO

Sleva 100 Kč
Westin Sandy Andy Jig 122g 22cm RoboCod FLUO
389 Kč
289 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.