Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Woe tak to snad nejni možný to je plachta jako kráva.Myslim že maďas bude mít trošku problém s motivací.oo))) :-D Nádhera
Odpovědět
to komboj: Máš recht, tak mladej a znechucenej, že větší rybu za celej život už nechytí...
Odpovědět
Letos to vypadá na tzv. halibutí rok. V lokalitě Bolungarvik / VaXon/ Island
05.08.2010 byl uloven nový světový rekord halibuta 248cm 219kg rybu ulovil německý rybář Günther Hensel (70) z Magdeburgu. Souboj trval 135mim. Použité vybavení prut WFT Prion boat 30lbs inliner, multiplikator WFT 995LC, pletenka Penn 0,32mm 51kg, nástraha megajigg Balzer 300g.
Odpovědět
To není možný!Jak to můžou vytáhnout takový monstra.Jaký obludy tam žijou,to jsou plachty a to maso,to je poživatelný? Co s tím pak dělaj? :-|8-O
Odpovědět
Tak to je fakt placka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! velká gratulace8-)8-)
Odpovědět
To snad nejni možný.Woe to jsou ryby jako kráva. 8-)
Odpovědět
Neskutečné, monstrózní, gigantické, ... dechberoucí! A plavou tam další a čekají :)))
Odpovědět
To NorwayLover:Ty neprovokuj. :-D:-D jel bych hned až bych bulel,ale mušim s drahou do Turecka.Achjo :-?
Odpovědět
Tak Komboji, mám pro tebe něco na cestu. Dnes, když jsem otevřel mail, tak jsem šokem málem oslepl. Teď se chytají taková monstra a já jsem doma.
Arnoy Brygge - Halibut 196kg 250cm
Polský rybář Mariusz Lubkiewicz ulovil na Arnoya halibuta 196kg 250cm
Odpovědět
Hmmm tak ti teda pěkně děkuju.Jdu se zastřelit. :-x:-D
Odpovědět
Tak to je něco nádherného!!Někdo by řekl že to snad ani na prut nejde vytáhnout.Určítě to není poslední takový macek,který tady vidíme když to tak bere.
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...