Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

Woe tak to snad nejni možný to je plachta jako kráva.Myslim že maďas bude mít trošku problém s motivací.oo))) :-D Nádhera

to komboj: Máš recht, tak mladej a znechucenej, že větší rybu za celej život už nechytí...

Letos to vypadá na tzv. halibutí rok. V lokalitě Bolungarvik / VaXon/ Island

05.08.2010 byl uloven nový světový rekord halibuta 248cm 219kg rybu ulovil německý rybář Günther Hensel (70) z Magdeburgu. Souboj trval 135mim. Použité vybavení prut WFT Prion boat 30lbs inliner, multiplikator WFT 995LC, pletenka Penn 0,32mm 51kg, nástraha megajigg Balzer 300g.

To není možný!Jak to můžou vytáhnout takový monstra.Jaký obludy tam žijou,to jsou plachty a to maso,to je poživatelný? Co s tím pak dělaj? :-|8-O

Tak to je fakt placka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! velká gratulace8-)8-)

To snad nejni možný.Woe to jsou ryby jako kráva. 8-)

Neskutečné, monstrózní, gigantické, ... dechberoucí! A plavou tam další a čekají :)))

To NorwayLover:Ty neprovokuj. :-D:-D jel bych hned až bych bulel,ale mušim s drahou do Turecka.Achjo :-?

Tak Komboji, mám pro tebe něco na cestu. Dnes, když jsem otevřel mail, tak jsem šokem málem oslepl. Teď se chytají taková monstra a já jsem doma.

Arnoy Brygge - Halibut 196kg 250cm

Polský rybář Mariusz Lubkiewicz ulovil na Arnoya halibuta 196kg 250cm

Hmmm tak ti teda pěkně děkuju.Jdu se zastřelit. :-x:-D

ja asi taky

Tak to je něco nádherného!!Někdo by řekl že to snad ani na prut nejde vytáhnout.Určítě to není poslední takový macek,který tady vidíme když to tak bere.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!