Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

• Toto téma obsahuje celkem 686 odpovědí. Do diskuze (114 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 12 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 687)
  • Autor
    mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Honza Dufek: nádherná ryba ,gratuluju.Doufám,že tam takový kusy budou i v srpnu.

Mára

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Aure

Hans
    Člen
    (78 odpovědí)

To je mi ale pěknej albín 😀

Měl bych dotaz – jsou v okolí Froyi někde písečné lavice, kde by se dalo zaměřit na lov halibutů?

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

V nedeli jsme se vratili ze severu Bud – Hustadvika. po vyrizeni nezbytnych ukonu v pracovnim procesu se dostavam k hodnoceni letosniho rybolovu.

Cesta tam i zpet z hlediska kontrol po trase Praha, Hamburk, Frederikshaven-Oslo přes Oppdal (tam nahore snehova vanice, na silnici brecka cca 5cm) do Bud uplne bez problemu. Při ceste zpet pouze asi 3 hodky zpozdeni z duvodu stau u Hamburku a Hannoveru. No a co tedy rybky. První tyden od 21.5. braly především tresky ob., polaci méně při teplote vody cca 7st. Chyceno dostatecne mnozstvi. Druhý tyden se teplota vody zvedla o cca 2st. tedy na 9 st. A to byl signal pro polaky, kteří zacali brat tak, ze se na jednom miste podarilo i 12ks za 20min. vse ve velikosti od 60-90cm. Bohuzel vitr v tomto tydnu nam dovolil pouze 3 vyjizdky po cca 4 hod, ale i tak byl tento vylet za rybami na sever vice nez jen dobry. Takze suma sumarum, velmi dobry rybolov.

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Aure? To si snad dělá kozy, já tam jezdil 7 let a o halika jsem nezavadil. Gratuluji, vidím jak si to užívá za chvíli tam budu taky, ale o kousek výš.

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Já ne, ale kluci před třemi týdny o ně taky zavadili, 107cm a 75cm, loni taky 2x80cm. Bylo to v Aure Lesund.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

honza dufek napsal:

Titran-Froya: 121,16kg…!!!!

Velká gratulace . To je fakt Keler jako prase..8-)8-)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Kamarádi jsou na Aukanu a píší,že díky špatnému počasí moc nechytají.Nemáte někdo zkušenosti s touto lokalitou za nepříznivého počasí?Rád bych jim pomohl.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Vo Vanylvsfjordu je už tretí deň skoro bezvetrie. Ryby berú slabo, neberú, alebo sú preč. Nevideli sme žiadne slede a tak sú slabé aj miesta, kde sa dá normálne nachytať jak na bežiacom páse. Limit síce máme, ale čakali sme nejaké metrovky.

Olej je olej.:-|

V živote som nezažil, že by sme robili “důlek” do dna….

Hans
    Člen
    (78 odpovědí)

Stipko – kde přesně se ten Vanylvsfjord nachází? Díky.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Pro ty kdo jedou v pondělí do Norska:

Upozorňuji na stávku dopravy v Praze, Brně, Ostravě a Zlíně. Nepojede většina spojů MHD (v Praze včetně metra), takže to bude docela masakr – ucpaná dálnice, přecpané centrum. Navíc v Praze se přidávají i zemědělci a horníci, kteří budou blokovat vybrané silnice při příjezdu do Prahy. Stávka začíná ve 3:00 hod a končit by měla nejdříve v 16:00.

Podle toho co jsem se dočetl, bude Praha totálně nedostupná. Bohužel naší skupiny se to dost týká, protože máme v Praze nabírat jednoho účastníka. Už teď mě jezdí mráz po zádech, abychom stihli vůbec odjezd trajektu ze Sasnitzu :-E

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Souhlasím s MifakM. Také to řešíme. Kolegové budou připraveni za Prahou. Budeme sledovat aktuální stav průjezdnosti komunikací. Kdybychom nemuseli na trajekt, nebyl by to takový problém. Ale např. 2 hod. zdržení by mohlo být velice nepříjemné.

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

A máte představu,jakým způsobem budete řešit jízdu v Norsku? Podle zpráv od paní Janky jsou uzavírky na E6 (Dover) a na E3 (Elverum)z důvodů záplav a sesuvů půdy. A zřejmě se nejedná nic malého. To je další komplikace.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Sledujte dopravni informace zde:

http://www.vegvesen.no/Trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger

na sestce stale nektere useky uzavreny, na trojce uz pisi, ze objizdka je znacena. Takze i po ceste sledujte poradne dopravni znaceni!

Obrazky (i z sestky a trojky) najdete tady : http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.7668634

Nevypada to nejak ruzove ..

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

Máte pravdu, vůbec to růžově nevypadá. Neznaje norštinu jsem pomocí internetového překladače si prohlédl doporučené odkazy. Jedeme sice”až necelý týden”, ale za tu dobu s tím nemohou žádné zázraky udělat. To nás všechny, kteří míříme nahoru z Osla, čeká asi pěkná patálie.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 687)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...