Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 23°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aktuální info střední Norsko 2011

V poslední době,až na pár výjimek,mi zde chybí info ze středního Norska. A přitom nás tam jezdí dost rybářů,ale v aktuálních informacích z Norska 2011 převažují zprávy z "dalekého" severu, který je pro nás mnohé rybáře ať už z různých důvodů nedosažitelný. Proto zakládám toto téma a doufám,že se zde pro nás "střeďáky" objeví zprávy z této oblasti. Nejde jen o fotky trofejních úlovků,ale o to,zdali vůbec a na co ryby berou, v jaké oblasti atd. Za sebe slibuji,že až se vrátím (konec června),tak podám info pro další rybáře,kteří do oblasti středního Norska pojedou.Mohu se zklamat,vyhořet,ale i to jsou informace.

Plukas

Odpovědět

Ďakujem za info o stravovaní. O nejakých predpečených bagetkách som nemal šajnu, rady určite využijem, aby som "náhodou" zo svojich 105 kg neschudol.Rodina hovorí, že by som tam mal ísť hladovať, aby som zhodil ten airback, čo pred sebou nosím.

To vd

z toho, co Ti říká rodina si nic nedělej, my vždy vyjíždíme do Norska s tím, že tam pěkně zhubneme a nakonec se vrátíme každý s nějakým tím kilogramem navíc.

Jinak my si zamrazíme jedno hotové jídlo, osvědčily se nám španělské ptáčky s rýží( když přijedete, tak po více, než 30 hod cestě se Vám určitě moc navařovat nechce) a potom si vaříme sami z dovezených zásob.

Je pravdou, že celníci by se asi divili, že s sebou vezeme brambory ( nesmí se), několik kg masa a další proviant.

2 vd

mají je Kauflandu hned u pečiva, tam také najdeš i toustový chléb. Ty předpečené bagety jsou zabalené a počet kusů v balení je podle velikosti bagetky. Jsou balené po 6, 4 a 2.

vd-stravování dosti obšírně,někdy i s humorem řešeno na stránkách "Komentáře ke článkům", téma "Co s sebou do Norska"

vd- Keď by si mal zhodiť brucho, nechoď do Nórska,ale na Sibír a bez jedla.

V Nórsku sa priberá už len zo vzduchu.Ten má asi vyššie oktanové číslo,ako na Slovensku.Hlavne netrpí takou chudobou,ako u Nás.

[citace]Hans napsal: Přidávám se k ostatním, večer jsem změřil pána i rybu na fotce a při tomto poměru a udané velikosti ryby by musel mít pán minimálně 2 metry (a to jsem bral vpotaz i možné zkreslení z fotky). Váha 20kg se mi zdá fakt přehnaná...[/citace]

Třeba tam je 9,5kg a ne 19,5 to bude asi jenom překlep. Láďa

Zdravíme od Josteina vo Vanyvsfjordu.

Cesta prebehla bez problémov, colníkov a policajtov.

Rostock - Gedser - Otta - Stryn - Hakkalestranda 27 h.

Celou Európov krásne počasie, v horách chladno a dážď.

Na pobreží doznievanie dažďa a večer nádherné počasie.

Hneď sme boli a šlo to. Hlavná ryba keler ale padli aj škvrnitky, obecné a jeden polak. Najväčšia ryba dňa - obená treska 93 cm - Kaboš.

Dnes pojdeme po podmorských horách - predsa som sa s waipointami nemoril nadarmo.

Tonda (Kaboš) dokázal zázrak - zlomil Penn Overseas PRO Inner.

to Stipko - no to se mi nějak nelíbí - :-? - co s tím prutem dělal? Mám koupený ten samý, 2,1m 300-600 g a nástup 10.6. na Bakkanu......:-| ....to abych sebou bral ještě něco náhradního ? ...;-)

Kecáš,fakticky ho dokázal zlomit?8-O to mu bylo líto pilkru v síti tak to napálil natvrdo anebo tahal obří rybyčku?:-|

Titran-Froya:...krásné počasí nás opět přivítalo na Ornklakkenu a cestu jsme nejeli nadarmo..Poseidon nás odměnil krásnými kelery, mně se povedl rekordní kousek 121,16kg a super parťák na lodi trefil 106cm, 11kg a několik menších "černých torpéd"...Parádní boj, opět nezklamaly černé ripery Mystic na Torpédech 85gr, vše nachytáno na lehkou přívlač v hloubce od 30 do 60 metrů..

Titran-Froya: ..Po záběru na cca 30 ti metrech na hloubce asi 60 metrů si keler ihned vzal půl navijáku a měl jsem co dělat ho zastavit,testování nového prutu Savagear Extreme spin ho dobře prověřilo...

Titran-Froya: 121,16kg...!!!!

Snad tam na Titranu ještě nějací keleři počkají na nás. Za 9 dní jsme tam. Jinak blahopřeji. Loni za můj pobyt se na tomto místě ulovili 2 ks 127 cm mimo jiné i další přes 1 m.

to Honza Dufek:

Gratulace! Tohle je prostě paráda! Jedem příští týden, kéž by nás tam moře pustilo 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.