Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

• Toto téma obsahuje celkem 686 odpovědí. Do diskuze (114 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 12 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 687)
  • Autor
    vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Ďakujem za info o stravovaní. O nejakých predpečených bagetkách som nemal šajnu, rady určite využijem, aby som “náhodou” zo svojich 105 kg neschudol.Rodina hovorí, že by som tam mal ísť hladovať, aby som zhodil ten airback, čo pred sebou nosím.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

To vd

z toho, co Ti říká rodina si nic nedělej, my vždy vyjíždíme do Norska s tím, že tam pěkně zhubneme a nakonec se vrátíme každý s nějakým tím kilogramem navíc.

Jinak my si zamrazíme jedno hotové jídlo, osvědčily se nám španělské ptáčky s rýží( když přijedete, tak po více, než 30 hod cestě se Vám určitě moc navařovat nechce) a potom si vaříme sami z dovezených zásob.

Je pravdou, že celníci by se asi divili, že s sebou vezeme brambory ( nesmí se), několik kg masa a další proviant.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 vd

mají je Kauflandu hned u pečiva, tam také najdeš i toustový chléb. Ty předpečené bagety jsou zabalené a počet kusů v balení je podle velikosti bagetky. Jsou balené po 6, 4 a 2.

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

vd-stravování dosti obšírně,někdy i s humorem řešeno na stránkách “Komentáře ke článkům”, téma “Co s sebou do Norska”

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

vd- Keď by si mal zhodiť brucho, nechoď do Nórska,ale na Sibír a bez jedla.

V Nórsku sa priberá už len zo vzduchu.Ten má asi vyššie oktanové číslo,ako na Slovensku.Hlavne netrpí takou chudobou,ako u Nás.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Hans napsal: Přidávám se k ostatním, večer jsem změřil pána i rybu na fotce a při tomto poměru a udané velikosti ryby by musel mít pán minimálně 2 metry (a to jsem bral vpotaz i možné zkreslení z fotky). Váha 20kg se mi zdá fakt přehnaná…

Třeba tam je 9,5kg a ne 19,5 to bude asi jenom překlep. Láďa

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Zdravíme od Josteina vo Vanyvsfjordu.

Cesta prebehla bez problémov, colníkov a policajtov.

Rostock – Gedser – Otta – Stryn – Hakkalestranda 27 h.

Celou Európov krásne počasie, v horách chladno a dážď.

Na pobreží doznievanie dažďa a večer nádherné počasie.

Hneď sme boli a šlo to. Hlavná ryba keler ale padli aj škvrnitky, obecné a jeden polak. Najväčšia ryba dňa – obená treska 93 cm – Kaboš.

Dnes pojdeme po podmorských horách – predsa som sa s waipointami nemoril nadarmo.

Tonda (Kaboš) dokázal zázrak – zlomil Penn Overseas PRO Inner.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

to Stipko – no to se mi nějak nelíbí – 😕 – co s tím prutem dělal? Mám koupený ten samý, 2,1m 300-600 g a nástup 10.6. na Bakkanu……:-| ….to abych sebou bral ještě něco náhradního ? …;-)

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Kecáš,fakticky ho dokázal zlomit?8-O to mu bylo líto pilkru v síti tak to napálil natvrdo anebo tahal obří rybyčku?:-|

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Titran-Froya:…krásné počasí nás opět přivítalo na Ornklakkenu a cestu jsme nejeli nadarmo..Poseidon nás odměnil krásnými kelery, mně se povedl rekordní kousek 121,16kg a super parťák na lodi trefil 106cm, 11kg a několik menších “černých torpéd”…Parádní boj, opět nezklamaly černé ripery Mystic na Torpédech 85gr, vše nachytáno na lehkou přívlač v hloubce od 30 do 60 metrů..

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Titran-Froya: ..Po záběru na cca 30 ti metrech na hloubce asi 60 metrů si keler ihned vzal půl navijáku a měl jsem co dělat ho zastavit,testování nového prutu Savagear Extreme spin ho dobře prověřilo…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Titran-Froya: 121,16kg…!!!!

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Snad tam na Titranu ještě nějací keleři počkají na nás. Za 9 dní jsme tam. Jinak blahopřeji. Loni za můj pobyt se na tomto místě ulovili 2 ks 127 cm mimo jiné i další přes 1 m.

Hans
    Člen
    (78 odpovědí)

to Honza Dufek:

Gratulace! Tohle je prostě paráda! Jedem příští týden, kéž by nás tam moře pustilo 😎

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 687)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...