Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Já osobně si taky stěžovat nemohu. Počasí, až na jeden den bylo super 8-)8-) a ryb hromady. Krásná dovolená. Teď mě to čeká ještě v září, tak uvidíme. :-P:-P
Došky
Step napsal:
To dub: možná máš pravdu, že chcíp, ale někdy jsou tam kluci, kteří nejsou s technikou extra kamarádi, tak se prostě neozývají a informace chybí. Nám tam sem tam nešel internet, sem tam jsme se picli, tak jsme také každý den nepsali.
Nedělal bych z toho závěry. Letošní rok je opravdu celkově ve středním Norsku slabší. My se při návratu z Bakkanu v květnu potkali v Dombasu s chlapama, kteří jeli z jiných lokalit a ani si neškrtli. Bylo tam tak devět part a připadal jsem si jak “blbec”, protože jsme jediní vezli limit a pět “jako” trofejek.
Dovolím si vstoupit do debaty. Nevím jak na Bakkanu, ale v okolí Smoly, Hitry, Froyy atd. letos poměrně fouká. Neřekl bych, že ubyly ryby, ale spíše přibylo dní, kdy rybáři nemohli vyjet na moře.
Došky :-?:-?
To Kikibut
Šťastnou cestu i ode mne. :-D:-D:-D:-D:-D
Došky
respi napsal:
No hoši gratulace to se povedlo,překrásný mňoučci na makrelky(mražený přivezený??) nebo na čerstvé z moře? Ty roury to maj rády když to trochu voní..!!!
to respi
Na čerstvý z moře.
Došky ;-);-);-);-);-)
Musím souhlasit s předřečníky či předpisately, bohužel, mnoho lidí jezdí do Norska pouze “bagrovat” ryby. Budeme-li se takto chovat i nadále souhlasím s Mifakem, že budeme za pár let jezdit do Norska pouze na čumendu. :-?:-?:-?:-?:-?:-?
Došky
Sim napsal:
To Mirek a Kája: Tolik velkých mníků pohromadě jsem ještě neviděl, gratuluji!
to Sim
To víš Michale naši klienti jsou “Vydry”. :-P:-P:-P:-P:-P
mara45 napsal:
Také jsme s sebou jednou vezli pekárnu a chleby byl opravdu výborný.Také jsme vozili zmrazené kaiserky z Makra a ty pak dopékali v troubě.Teď s sebou vezeme jen pár chlebů do začátku a pak si kupujme čerstvý.Dá se koupit za 5-6 Nkr.
Já chci jen podotknout, že bagetky, které vozíme s sebou nejsou mražené, ale pouze ve vakuovém obalu. Tudíž se daleko lépe skladují.
Došky
Já myslel, že jezdíte do Norska na ryby a vy tam jezdíte na brambory s mlíkem. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Výhoda je, že jsou rychle hotové a po upečení krásně křupavoučké. :-P:-P
honza dufek napsal:
…včera večer se povedla tato krásná treska 13.5kg, 115cm..
Hezkej kousek, jen tak dál.
Došky 😛
MifakM napsal:
Chleba absolutně neřešíme. Nakoupíme dopékací bagety a máme čerstvé pečivo každý den. Za 10 min je pečivo voňavoučké a křupavoučké.
Jo Jo, připojuji se. Dříve jsme také řešili chleba, ale nyní kupujeme dopékací bagety a máme klid. Pokud zatoužíme po chlebu, tak si ho v Norsku koupíme. 😎
Hele aby ti vydržela ….. :-P:-P:-P
Šroubku, to přijedeš i stou treskou?:-D:-D:-D:-D:-D
Došky
Naki napsal:
Neboj nekončím,jen jsem si objednal zase nový. A teď jsem zjistil,že mám těch vláčáků už 8.
Já už jsem se lekl. 8-)8-)8-)8-)
Došky
Naki ty končíš? 8-)8-)8-)8-):-P:-P:-P:-P:-D:-D:-D:-D
Došky
-
AutorPříspěvky