Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
jokki, treska má málo tuku! Moje zkušenost. Je-li dobře zamražená/asi – 20°, zřídka kdy žloutne, skoro do další /spíše ne/ výpravy vydrží.
Horší je to s tučnými makrelami, ty se musí spořádat co nejdříve. Úvaha: Jestli-že přivezu + – 15 kg ryb ročně, něco zákonitě rozdáš, mnoho na rok ti nezbude. Jiná otázka je …….? Ať radí zkušenější.
O.K. Díky Janko. Mifak M – Závidím tvé dceři, ale my jsme za komunismu neměli takové jazykové možnosti.
Tak jsem z toho rohatej. Může někdo spočítat(možná Janka), kolik zaplatím cla(kolik mám vlastně přiznat), při převozu 2 l. tvrdého do 60°, a 20 piv do 4,6 °? Vřelé díky.
Mnohé známe, nebo tušíme. Takto “vědecky” na vodě těžko uvažujeme. Teoretická příprava je vždy nutná, je jenom ku prospěchu zvláště, je-li souhlasná s praxí. Díky.
Kiki napsal:[/b
Jistě ,ale nepsal jsem pouze o ubytování , samozřejmě co ti někdo nabízí tak by měla být pravda . Ale kolikrát je to bohužel jinak . Tím nechci říct ,že to podporuji nebo tak něco . Ale někdy se holt na místě nedá nic dělat
Nejde bohužel, jak je zřejmo z příspěvků jen o ubytování. Průserový je asi i stav lodí, což je neomluvitelný hazard!!!(viz příklad s možností nárazu na skály, neovladatelnost, možnost převržení, ap.) Nemožnost v době polárního dne vyjet? Smradlavé a špinavé oblečení? Pomalá záchrana v případě poruchy motoru? To na podloží dna pěkně s…
Kiki – něco nelze přečíst, ale v mnohém musím nesouhlasit. Přece, kupuješ-li si zájezd (tzn. služby za předem stanovených podmínek) za určitou cenu, tak tyto služby by měly být dodrženy(zaplacením je uzavřena závazná oboustranná smlouva). Jinak je to nehorázné klamání, neřku-li podvod. To je jako by sis objednal bavoráka, ale nakonec by jsi musel vzít trabanta, protože výrobní hala na bavoráky ještě nebyla postavena a peníze ti nikdo nevrátí. S dobrou partou naprostý souhlas, ale to je o něčem jiném.
Vlado, už jsem ti gratuloval, ale když to vidím, musím znovu. Kdo si počká, ten se dočká, zvláště jsi-li ve správnou dobu na halibutím místě.
Hali, hali, halibut.
Swobi, díky za zhodnocení lokality. Jedeme až příští rok, tak se snad něco zlepší. Vše by se skouslo,i pomalé lodě,ale nespolehlivost nikoliv. Jsem zvědav, co budou psát další návštěvníci.
Jsou-li zkušenosti s měsícem září, případně srpen, sem s nimy, díky.
ADMIN nelze přečíst pravou stranu.
pali79 – tato otázka byla diskutována několikrát, chce se podívat do starších příspěvků, než vytvářet znova diskutované problémy.
Jarda-N, jseš-li v blízkém čase na netu, je toto nejjednodušší(hrozný slovo)způsob naleznutí.
Láďo, velká gratulace k úlovkům. Zajímalo by mě, jak to řešíte s množstvím úlovků. Jak velké pouštíte, které si ponecháváte. Jak se ryby vyrovnávají se změnou tlaku při pouštění?
Otta, je neuvěřitelné, co všechno z tvé dílny vyleze. Napadá mě slovo Fachmajstr. V tvých nástrahách je vidět znalost v oboru, zručnost, vytrvalost a láska k rybařině. Dík za inspirace, i když se k tomu ani náhodou nepřiblížím.
Zkus si koupit šampus nebo sekt, a s dámou jej vychutnej. Zátka zajisté zbude. Méně příjemné – loudit v hospodě, či vybírat hospodské popelnice.
-
AutorPříspěvky