Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Preparator
Účastníkeduso- Ahoj, mohl by jsi sem dát prosím typ co máš za tu vakuovačku, Díky.
Preparator
ÚčastníkVlkous – SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI! :-P:-P:-P
Preparator
ÚčastníkHolzby, Ahoj, tahle vypadá taky dobře a je super že k tomu dělají vakuovací folie, tak že si mužeš sám zvolit velikost podle filety.
Preparator
ÚčastníkAhoj, určitě když necháte v mase vodu a celé to zamrazíte, tak se to projeví na kvalitě masa a to samé i když je k filetě přístup vzduchu. Sami víte jak dopadne fileta v mrazáku, když jí kousek kouká ven třeba ze stečovky nebo pytlíku 🙂
O tom, že když by jste třeba ryby přikoupili, tak určitě v nich nebudete chtít mít vodu 🙂
Také jsem letos viděl němce balit filety s malou přenosnou vakuovačkou. Perfektně to vypadalo, a skládalo se to jedna báseň, nemáte někdo tuto zkušenost. Díky
Preparator
ÚčastníkAhoj, už jsem ryby taky zkoušel osušit buď papírovým ručníkem a nebo normálním, ale papírového jsem spotřeboval asi tak 1 tunu a když jsem používal ručník, tak druhý den nebyl moc hygienický :)), to je tak po každém osušení vyprat 🙂
Komfort mít bednu v mrazáku je nejlepší, to když potom skládáte bedny do auta tak musíte nést jednu ve třech :)))
Preparator
ÚčastníkYetti – Ahoj, tak já už většinou na lodi ryby rozříznu(vykrvím), pokuď jsou opravdu hodně napadené parazity, tak je rovnou vyhodím.
Když přijedem tak začnem filetovat, ryby prosvítíme přez světlo a zkontrolujeme zda v nich nejsou nějací spiruridi, většinou filetuji i s břišní dutinou. Filety nechávám i s kůži, protože někomu upečená kůže chutná a když se ryba připravuje drží krásně pohromadě, kdo jí nemusí tak jí jednoduše sloupne. Nechávám filety také okapat, ale i když jsem zkoušel dávat je do umělých pytlů a nebo na síto, tak stejně za tu hodku z toho všechna voda nevyteče a něco jsi přivezu i domů. Nikdy mě nenapadlo nechávat filety odkapat třeba půl dne, dobrá rada 🙂
Na balení se mi nejlépe osvědčila strečová folie a balím jednotlivé filety podle velikosti.
Když je krabice v mrazáku tak je to přeci jen lepší, krásně se to vyskládá a doma vyndáte jen kostku masa a né 14 zkroucených filet:)
Když chytnem něco vetšího jde to celé znovu do stračovky a i když jsme to vezli 2 dny, bylo to na kost, mohu doporučit.
Preparator
ÚčastníkTaké jsem slyšel, že když máte přes limit, je možné filety dokoupit. Vím, že už to tu bylo, ale nějak jsem zapoměl, kde se platí ? U majitele který pronajímá ubytování ?
Preparator
ÚčastníkAhoj, není lepší si ho nechat udělat, za dobré triko dáš cca 150 až 250 a máš ho podle tvých představ, jinak opravdu nevím.
Preparator
ÚčastníkPro mne byla uplynulá sezona hlavně ve znamení špatného počasí, ale i tak jsem nachytal spoustu nových zážitků . 🙂
Preparator
ÚčastníkNádhera!, tečka na závěr roku jak se sluší a patří!
Preparator
Účastník[citace]Sim napsal:
Peťa trefil pěkného okouníka 58cm.
[/citace]
Nádherní okouni, jen tak dál!
Preparator
ÚčastníkTak to doufám, že makáš na stavbě a umíš to s kolečkem, protože filetárna je dost daleko :):):)
Preparator
ÚčastníkAhoj byl tam, ale musel jsi jí s noťasem ven. jak je to ted už nevím, ale asi bude na 99%
21 srpna, 2012 v 20:06 odpověď na: Prodám – Daiwa Tanacom Bull 750 – elektrický multiplikátor #1043715Preparator
Účastníkhttp://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=241, tohle by se mě líbilo
21 srpna, 2012 v 10:03 odpověď na: Prodám – Daiwa Tanacom Bull 750 – elektrický multiplikátor #1043648Preparator
ÚčastníkOmlouvám se za pozdní info, prodáno. Děkuji
-
AutorPříspěvky