Nápověda Doporučujeme:

PP

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 166. až 172. (celkem z 172)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: kapitánské zkoušky -povinné již 2010 #36228
    PP
    Člen
    (223 odpovědí)

    Dělal jsem kapitánské zkoušky před dvěma lety a je to přesně tak jak píše Elem. Testy najdeš na netu na SPS. Ze začátku se to zdá těžké, ale cca 1 hod denně zkoušení testů a po týdnu už to zvládáš úplně v pohodě. Na žádný kurz bych nešel je to tahání peněz z lidí. Dělal jsem i praktickou zkoušku s docela velikou lodí na Vltavě a i to se nechá zvládnout v pohodě nedělají z toho velikou vědu krom testů na počítači je to jak v autoškole. Jinak mi to stálo cca kolem 800 korun a je to na pořád jako ŘP žádné přezkoušení do budoucna se už nedělá.

    odpověď na: Aktuální informace střední Norsko 2012 #34983
    PP
    Člen
    (223 odpovědí)

    To Jindřich: Loni na Hitře to bylo na Tobě vidět a většina jen tiše záviděla samo včetně mě:-D

    odpověď na: Neobdržená SOUKROMÁ ZPRÁVA #34981
    PP
    Člen
    (223 odpovědí)

    Možná PP ale nevím

    odpověď na: Nástrahy, návnady, finty #34719
    PP
    Člen
    (223 odpovědí)

    Tak třeba svoje zkušenosti přidá:-)

    odpověď na: Nástrahy, návnady, finty #34714
    PP
    Člen
    (223 odpovědí)

    A co nástrahy od ZOOMU má někdo zkušenost?

    odpověď na: Uzení nejen mořských ryb #32511
    PP
    Člen
    (223 odpovědí)

    Já udím břízou bez kůry a je to v pohodě.

    odpověď na: Uzení nejen mořských ryb #32304
    PP
    Člen
    (223 odpovědí)

    Já mám nejraději uzené makrely.

    Používám recept převzatý od Norů, aby byly akorát nasolené. Stačí brambora hozená do vody a sůl. Já přidávám ještě namačkaný česnek. Postup je takový: Naliju vodu do hrnce podle počtu ryb, aby byly potopené. Pak do vody hodím středně velikou omytou bramboru a přidávám postupně sůl a při tom ji promýchávám, aby se postupně rozpouštěla. Když brambora vyplave ode dna je roztok akorát. Do roztoku dám ryby na 24 hodin. Pak je vytáhnu omyju vodou a dám do udírny tak na 3-4 hodinky. Udírnu mám jen tak zkleplou z prkýnek a topeniště mám tak 2,5 m od udírny. Topeniště z udírnou mám propojený rourama od kamen. Bohatě to poslouží účelu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 166. až 172. (celkem z 172)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...