Nápověda Doporučujeme:

monty1

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 187)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Zajimavosti #34056
    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    2 sroubek:

    myslím si, že by si i v něm spal – co??

    😎

    odpověď na: RECEPTY #34054
    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    2 vlkous:

    …to jsi si teda mákl, dát staré příspěvky dokupy. To klobouk dolů….

    😎

    odpověď na: Zajimavosti #34052
    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    2 sroubek:

    ale slušel ti…….., taky ti ho mohl Michal nechat jako reklamní předmět, že????

    😛

    odpověď na: Zajimavosti #33965
    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    2 sroubek:

    Tak jak ti bylo v sucháči……

    😎

    odpověď na: RECEPTY #33964
    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    kikibut napsal:

    Můj oblíbený recept co děláme s kamarádem

    Halibutí tatarák ala Kikibut a Kubík Musil

    ingredience:

    podle počtu osob pro dvě stačí 500-700g halibuta.

    sojovou omáčku

    cibuli

    okurky (kyselé)

    rozdrcená rajčata

    citron

    mletou papriku

    kmín drcený

    čerstvý nadrcený pepř

    sůl

    Postup: Halibuta zbavíme kůže a nařežeme na tenké nudličky. Ty za pomocí ostrého nože nasekáme na jemnou kašovitou hmotu. Rozdrtíme rajčata nebo namixujem a přidáme k halubutovi. Zakapeme sojovou omáčkou a promícháme. Cibuli a okurky nakrájíme na malé kostičky a přidáme je k halibutovi. nadrtit pepř a přidat kmín a papriku.Zakapat citronem a nechat tak 2-3h v chladu a až potom dosolit ! Ryba by ji totiž vstřebala a byla by pak i možná přesolená ,když ji po vytažení ještě posolíte. Podávat na topinkách potřené česnekem !

    Stejný postup děláme i s lososem a treskou

    Tak to vypadá moc dobře……….

    😎

    odpověď na: RECEPTY #33963
    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    petras napsal:

    monty1 napsal: No už jsem to tu jednou dával před nějakým časem, ale dám to tu ještě jednou. Stojí to za to.

    Rybí salát:

    Rybu zbavime hrudních kostí, páteře a kůže. Nakrájíme z filet na cca.6cm široké pásky. Rybu opláchneme a osušíme utěrkou. Kousky nasolíme a uložíme do plastové dózy, kterou lze víkem uzavřít, a necháme odležet vlednici dvě hodiny. Následně rybí kousky zalijeme octem na 24hodin. Ocet nám odvápní drobné kůstky. Uvaříme si jedno Deko, jako na okurky, a necháme vychladnout. Po 24hodinách ocet vylejeme a nakrájenou filetu opláchneme vodou. Osušenou rybu zalejeme studeným Dekem tak, aby bylo rybí maso úplně zalito. V lednici necháme minimálně 6 dní rybí maso uležet.

    Po šesti dnech naložené maso umyjeme vodou. osušíme a nakrájíme na kostičky. Do mísy vložíme nakrájené rybí maso na kostičky, přdáme sterilovaný hrášek, a na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu dle libosti a spojíme majonézou. Dochutíme solí, pepřem.

    To deko už bez octa,doufám

    jo, jo……………………….

    😎

    odpověď na: Politika a jine(jen pro silne zaludky) #33911
    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    2 upir:

    Souhlas…….

    😎

    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    jj,

    to jsou ony.

    😎

    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    2 kikibut:

    …ale jedny jsou snad 50cm nebo více???

    😎

    odpověď na: RECEPTY #33867
    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    No už jsem to tu jednou dával před nějakým časem, ale dám to tu ještě jednou. Stojí to za to.

    Rybí salát:

    Rybu zbavime hrudních kostí, páteře a kůže. Nakrájíme z filet na cca.6cm široké pásky. Rybu opláchneme a osušíme utěrkou. Kousky nasolíme a uložíme do plastové dózy, kterou lze víkem uzavřít, a necháme odležet vlednici dvě hodiny. Následně rybí kousky zalijeme octem na 24hodin. Ocet nám odvápní drobné kůstky. Uvaříme si jedno Deko, jako na okurky, a necháme vychladnout. Po 24hodinách ocet vylejeme a nakrájenou filetu opláchneme vodou. Osušenou rybu zalejeme studeným Dekem tak, aby bylo rybí maso úplně zalito. V lednici necháme minimálně 6 dní rybí maso uležet.

    Po šesti dnech naložené maso umyjeme vodou. osušíme a nakrájíme na kostičky. Do mísy vložíme nakrájené rybí maso na kostičky, přdáme sterilovaný hrášek, a na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu dle libosti a spojíme majonézou. Dochutíme solí, pepřem.

    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    jj,

    😎

    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    Ty kleště Rapala jsou super. Můžu říct, že jsou asi to nejlepší, co je na trhu.

    😎

    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    2 kikibut:

    bylo vidět, že si toho měl plné kecky…….

    😎

    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    2 Kikibut:

    Do kolika jsi vydržel prodávat???

    😎

    odpověď na: Aktuální informace 2012 #33518
    monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

    2 kikibut:

    tak to gratuluji k členství…….

    😎

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 187)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...