Ryba na bylinkovém másle.
Očištěnou, kůže a páteřních kostí zbavenou rybu, tedy filetu naporcujeme na proužky široké maximálně 10cm široké. Naporcujeme filetu z důvodu snadného obracení a manipulace na pánvi. Lehce osolíme pokapeme citrónovou šťávou a necháme v lednici cca.2 hodiny odležet. Následně naporcovanou filetu obalíme ve směsi hladké mouky a Knorr aroma mix -„Bylinky a máslo“ v poměru 3:1(hladká mouka : koření). Na rozpáleném oleji, nejlépe slunečnicovém, obalené porce pomalu propečeme. Přebytečný tuk slijeme z pánve a přidáme čerstvé máslo, které necháme lehce zpěnit. Vhodná příloha – petrželové brambory, chléb, pečivo.
2 MifakM:
Tak mapa zdárně vytištěná. Měl si pravdu, byla to HW záležitost.
Monty
😎
2 upir:
Máš to už za málo. Už můžeš mávat malíkem, jako suprák na vojně. Už máš zbaleno? Dej vědět, jestli to půjde, jak se daří(teda jestli tam budete mít wifi).
Monty
😎
2 sim:
Pěkné rybky……fakt nádhera….
😎
[citace]MifakM napsal: Piva napsal: To hlasunek: ta taška ale není teď na letáku, to je něco staršího ne nebo se pletu? dík
Máš pravdu. V letáku není. Mají ji normálně v koších ve zboží s rybářskými potřebami[/citace]
No vidíš, a máš ji aj bez koleček…..
😎
jj, souhas…..
😎
[citace]sroubek282 napsal:
A valíme na branku…
Je to samo apríl…
[/citace]
…to máš pěkně vycvičeného aprílového sumíka….
😎
2 sroubek:
myslím si, že by si i v něm spal – co??
😎
2 vlkous:
…to jsi si teda mákl, dát staré příspěvky dokupy. To klobouk dolů….
😎
2 sroubek:
ale slušel ti…….., taky ti ho mohl Michal nechat jako reklamní předmět, že????
😛
2 kikibut:
ne ne, měl jsem na mysli ten vozíček s kolečkama……
😎
jj, bednu s pilkrama pro celou partu, a s upadlýma kolečkama……to je pak mazec…
😛
2 MifakM:
No jo ale potom musíš koupit několikrát vozík, až narazíš na tu „kvalitku“……
😎
2 sroubek:
Tak jak ti bylo v sucháči……
😎