Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Aktualizace plateb : northwolf – 600
Aktualizace plateb: Berny72 – 1200 Kč
Jo já netvrdím že ne. Jen se je mi to prostě zdá nepřirozené. Co si pamatuju třeba řezníky (je pravda že to byly většinou samouci), tak všichni od špičky dolů 😀
A je to vlastně rozdíl jestli ten tah je ke špici nebo opačně?
Sim napsal:
Sony připravuje sashimi.
Nedělej chutě :-):-P
Paradoxxx napsal:
Janka dobře nashromáždila kola
Zřejmě pobyty v Norsku už tak dobře nenesou, tak je třeba se přizpůsobit poptávce. :-D:-D:-D
No paní královna má pod čepicí. To se musí nechat
ZAPA napsal:
Bylo by mě líto kdyby tam musel někdo zůstat protože se na něj nedostalo kolo.
Pane ZAPA vy jste tak humanitně založen, to jsem si o Vás nemyslel :-D:-D:-D
Sim napsal:
Pochytali se Kanici, Chňapalové, Tuňáci.
No konečně tě Michale vidím s pěknou rybou. Už jsem se bál, že jim tam děláš jen kustóda a nápojového technika :-D:-D:-D
Hezkej kousek
milos napsal:
Přesně to jsem chtěl napsat. Takže beru si s sebou i řezničinu 😉
Zakazuje se.. ty se opiješ a fakt mne budeš chtít pak vyfiletovat :-D:-D:-D:-D
milos napsal:
Kdyby tak do Prušánek dorazil zkušenej brusič a předvedl … za poplatek nabrousil …
No snad to nezakřiknu – jednám s jedním nožířem (pan Brixi – někteří možná znáte), že by Prušánky navštívil a předvedl jak nože, tak i něco o broušení. Ale je to strašně na rychlo a už hodně nožířů mne bohužel odmítlo a i on ještě nevěděl zda bude mít čas. Více budu vědět zítra nebo pozítří.
Mám ještě pár jmen v záloze, ale ti už se tím neživí. Spíš je to jen jejich koníček. Zkusím ještě nějakého specialistu na broušení. Třeba i TTKnives dá tip (pohybuje se na knife.cz a tam je studijního materiálu a kontaktů také spousta)
😀
tuky napsal:
V Prušánkách ti to ukážu, když budeš chtít, chce to jen cvik.
Beru tě za slovo 😉
TTKnives napsal:
Na ulíkovku platí keramická ocilka, běžnou ocilku nožem z uhlíkovky okrájím do špice.
A jaký je vlastně správný postup při potahování na ocílce?
Někdo to bere každou stranu na střídačku, další zase několik tahů po jedné straně nože a pak zase tu druhou. Dokonce jsem viděl i nůž břitem od sebe a pohyb směrem ke špici ocílky, ale to už se mi teda zdálo dost “proti srsti” a nesmyslné.
😐
ZAPA napsal:
Jak dlouhý, to může říci jen ten kdo s dlouhým nikdy neměl. Za mě v pohodě, vamor nahazuje a dvěma sekama je hotovo.
Se ještě máte co učit :-D:-D:-D
Chuck Norris by to zvládnul jen na jeden :-D:-D:-D
milos napsal:
Tebe ty ratíškovická lemro a jestli nezařídíš víno pro nePražáky tak si tě v Prušánkách můžou natočit
Hubu máte na vodu a chcete pořádné víno :-D:-D:-D:-D
Jasně že bude 😉
milos napsal:
Vezmeme to do Prušánek. VE vaně si šulina fakt natáčet nebudu
Chceš to pustit do sudu? To nevím, jestli ale majitel svolí :-D:-D:-D
milos napsal:
Nejvíc se za hlavu chytala moje žena, když jsem ten sekáč vytáhnul na vánočního kapra. No a když pak viděla, že jde kapr vyfiletovat na 9 tahů sekáčem, tak jí spadla brada. Pro mě je v Norsku nejdražší čas a nechci ho marnit ve filetárně.
Vždyť ty nikdy nic nechytíš, tak co chceš filetovat :-D:-D:-D
-
AutorPříspěvky