Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
MifakM
ÚčastníkHlasim se z trajektu Trelleborg – Sassnitz. Zachranna akce Lokta se tedy zdarila a pomalu se blizime k domovu. Jedeme dvema autama, MB Viano tahne na voziku naseho transportera, osobni auto veze zbytek posadky. Tato posadka jede az pozdejsim trajektem (je jiz zaplacen). Snad se vsichni dostaneme stastne az domu…
17 června, 2011 v 12:28 odpověď na: Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava #1021930MifakM
Účastník2 Codfish
S tím počítáme 😉
17 června, 2011 v 12:27 odpověď na: Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava #1021929MifakM
Účastník2 zok
zaevidováno
2czcyra
zaevidováno
MifakM
ÚčastníkHlásím se z trajektu Sassnitz-Trelleborg –> cíl Lokta.
Cesta Hodonín – Sassnitz proběhla bez jediného problému, jen kousek před Sassnitzem je objížďka, kde jsme špatně odbočili (podle navigace) a museli jsme se asi 500 m vracet – uzávěra.
Vyjeli jsme v 11:30, v Sassnitzu (u trajektu) jsme byli v 0:00. Celkem zatím ujeto 940 km. Průměrná spotřeba (VW Transporter + 2 rakve na střeše + 6 dospělých) 8,77 litru nafty = 83,28 litru spotřebováno.
12 června, 2011 v 20:44 odpověď na: Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava #1021774MifakM
Účastník2 czcyra
Až budeš mít přesný počet kolik lidí do Toho s Tebou půjde, tak to připíšeme ke stávajícím uživatelům.
MifakM
Účastník2 mikulcak
Tebe prechyta kazdej :-P:-P:-P:-P
Ale nic si z toho nedelej, ja jsem na tom podobne :-D:-D:-D:-D:-D
A jinak za 27!!!
Dnes balime a zitra smer NORWAY!!!!!
MifakM
Účastník[citace]plukas napsal:
A máte představu,jakým způsobem budete řešit jízdu v Norsku? Podle zpráv od paní Janky jsou uzavírky na E6 (Dover) a na E3 (Elverum)z důvodů záplav a sesuvů půdy. A zřejmě se nejedná nic malého. To je další komplikace.
[/citace]
Toto se nás naštěstí až tak moc netýká (co jsem se díval na uzavírky) a pokud není stejná situace i ve Švédsku. Jedeme velkou část Švédskem, takže na E6 se napojujeme až u Grongu (cca 200 km nad Trondheimem). Trochu mne uklidňuje že máme v navigaci TCM, tak snad bude ve Švédsku a Norsku fungovat.
MifakM
ÚčastníkPro ty kdo jedou v pondělí do Norska:
Upozorňuji na stávku dopravy v Praze, Brně, Ostravě a Zlíně. Nepojede většina spojů MHD (v Praze včetně metra), takže to bude docela masakr – ucpaná dálnice, přecpané centrum. Navíc v Praze se přidávají i zemědělci a horníci, kteří budou blokovat vybrané silnice při příjezdu do Prahy. Stávka začíná ve 3:00 hod a končit by měla nejdříve v 16:00.
Podle toho co jsem se dočetl, bude Praha totálně nedostupná. Bohužel naší skupiny se to dost týká, protože máme v Praze nabírat jednoho účastníka. Už teď mě jezdí mráz po zádech, abychom stihli vůbec odjezd trajektu ze Sasnitzu :-E
MifakM
Účastník2 Sim
nejúspěšnější je prý ale lov na zlaté či platinové Rolexky. Úlovkem často bývají 18-20 ti leté samice, které dosahují hmotnosti i přes 60 kg. Ovšem tyto rekordní úlovky není radno vozit domů (ani v celku, ani jinou jejich část, zvláště ne pak trofeje – kalhotky, podprsenky a pod.), bývají kvůli nim v rodině velké rozepře.
:-D:-D:-D:-D
MifakM
Účastník2 jindras.t
HODINKY, respektive pásek na hodinky?
MifakM
Účastník2 vd
mají je Kauflandu hned u pečiva, tam také najdeš i toustový chléb. Ty předpečené bagety jsou zabalené a počet kusů v balení je podle velikosti bagetky. Jsou balené po 6, 4 a 2.
MifakM
Účastník[citace]vd napsal: Možno to sem nepatrí ale o 22 dní vyráža partia po prvý raz do Norska, ostrov Garten. Prípravy, nákupy rybárskycvh potrieb v plnom prúde, horúčka sa stupňuje ale mám prosbu. Poradte skúsenejší, ako riešiť stravovanie na pobyte. To si doma zhotovujete stravu a mrazíte, nakupujete hotové mrazené jedlá alebo tam originál varíte a pečiete? Asi nikto nieje týždeň až 10 dní na mrazenom chlebe a slanine? Ďakujem za typy stravovania.[/citace]
Buď mražené hotové jídlo, které se na chatě jen ohřeje, nebo hotové maso na různé způsoby, zavařené v zavařovacích sklenicích. Příloha se pak už snadno dodělá (rýže, těstoviny, brambory/kaše). A zbytek jídla děláme z čerstvých ryb.
Co se týká pečiva – něco zamraženého chleba, něco na dopečení a zbytek toustový chléb (bereme sebou sendvičovač). Ten tousťák nemusíš ani zamražovat, vydrží neskutečně dlouho čerstvý. A v případě nedostatku koupíme pečivo v obchodě v Norsku.
MifakM
Účastník2 pavlis
Ale střední norsko není jen Bakkan 😉
Fakt 😀
MifakM
Účastník2 Gudaska
Rezervováno
MifakM
ÚčastníkNoooooooo…. vypadá to jako medvědí ho… 🙂
-
AutorPříspěvky