Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Messer
ČlenJeden prima recept:
Treska na whisky:
Chytíme tresku (tak pro 5 osob) a koupíme láhev whisky. K tomu sůl, pepř, olivový olej a proužky špeku.
Tresku poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem.
Předehřejeme troubu na 200 °C. Nalejeme si sklenku whisky a připijeme na úspěch díla.
Poté uložíme tresku na pekáč a vložíme do trouby.
Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět na úspěch díla.
Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, ať trouba pořádně bručí.
Dame si další tři whisky.
Po půl hodině rybu otočíme a nadále bedlivě hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy.
Po další bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a tlesku prodočíme. Přidom dáuáme bacha, abyzmese neupálili uo ty po*censored*ý dvéře vod trouby.
Si dalších pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak.
Trleeesku pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset minud dem čúrat.
Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforá*censored* úytáhnem troubu z tdrezsky.
Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen.
Zúédnem tóo proklatů fišků z éé zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos.
Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zamaštťěnýým liinoúlluélu.
Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsímesze zsznoúúa póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!!
Trošku se prospíme.
Príští den sníme tresku studenou s majonézou a s aspirínem.
Dobrou chuť a příjemnou zábavu při vaření! 😀
Messer
Člen[citace]Step napsal: Tak se moc neradujte. Natural 95 dnes v Hradci za 39,-. [/citace] V Boleslavi 40,70 KC
Messer
ČlenAhoj,mám takový hloupý dotaz: Co děláte s tak velkými rybami?Když má treska cca 30 kg,tak po vyfiletování má tak 20 kg?Co potom s ostatními,když jsou dány limity?Předem se omlouvám za naprosté OT,ale zajímá mne to.Děkuji
Messer
ČlenJak to vlastně chutná?
Messer
ČlenA toho bych se chtěl vyvarovat,raději se zeptám a budu za sedláka,než tahat tunu nepotřebneho šrotu 🙂
Messer
Člen[citace]MifakM napsal:
2 Sroubek
Že ty ty pruty používáš jako chůdy? To jinak není možné kolik toho taháš [/citace] A ten kvetinac je taky nutnej? 😀
Edit: omlouvam se za drzost,ale nedalo mi to ….. 😀
Messer
Člen[citace]sroubek282 napsal:
Wow kluci…ten kluk z toho bude paf…ale tak to začíná…
[/citace] Nebudu,vždy volím zlatou střední cestu,šlo mi jen o to,kolik toho vzít sebou….mj.počítal jsem,že pilkru budu muset vzít o hodně více,než tady prezentují kluci…. 😀
Messer
ČlenChtěl bych vyzkoušet hlavně pilkrování…cílová ryba?to sám nevím 😐 Co přijde 😉
Messer
ČlenTak ještě jednou děkuji všem za rady,zkusím tedy střední Norsko,ještě bych se chtěl zeptat,kolik pilkru popř.jiných nástrah si mám pro začátek koupit?A je výhodnější si je koupit u nás nebo v Norsku?Jde o to,abych netahal zbytečné kvanta nástrah,které budou zabírat místo v zavazadlech.Děkuji
Messer
Člen[citace]MifakM napsal:
Ono hlavně záleží na okolnostech a na dalších věcech, které nám zadavatel otázky nesdělil.
1. Na jak dlouho tam chce
2. Kolik na to má vyčleněno financí
3. Co od takového zájezdu očekává
4. Jestli je sám, nebo je jich víc
5. Kolik chce investovat do výbavy
atd…
Bez těchto informací jsou to jen obecná povídání a obecné rady[/citace]
1.cca 10 dni
2.+-25 000 KC
3.Zachytat si ryby,které znám jenom z obrázku
4.Jedu sám
5.Prozatím si ji pujčím,protože nevím,do čeho jdu..
Messer
ČlenDěkuji všem za rady,abych pravdu řekl,nevím,kde mi hlava stojí,ale určitě si něco z toho vyberu
-
AutorPříspěvky