Nápověda Doporučujeme:

eduso

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 66)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Montáže na přívlač #49935
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    Michale, díky za odpověď.

    A nechá se taky takhle vyvláčet i nějaká obecňačka? Jakej by jsi doporučil prut na tenhle způsob lovu?

    odpověď na: Montáže na přívlač #49916
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    Ahoj. Minulý rok jsme ve středním Norsku taky hodně vláčeli. Používali jsme jak vlasec tak i šňůru. Musím říct, že vlasec byl jednoznačně úspěšnější. Já používal vlasec STROFT 0,30mm, prut 30-60g a hlavičky 15-60g. Musím říct že to bylo pochytáníčko a tenhle způsob lovu jsme si moc oblíbyli. Letos jedeme poprvé na Soroya do Hasfjordu, začátkem června. Rád bych Vás proto požádal o informace, jak vláčet na severu, co je úspěšný a co ne. Díky všem a do novýho roku hodně zdraví a úspěchů.

    😛

    odpověď na: Vse o Hitra a Dolmoy #49585
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    To Holzby: V jaký lokalitě jste to byli? Je tam moc pěkná krajina.

    odpověď na: Plovoucí oblek ABU GARCIA #49098
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    Jo, to je přesně on.

    odpověď na: Florida, Texas 2012 #47690
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    Dobrej rybář pustí rybu šetrně i bez zapnutý kamery. A když si ji chce vzít, tak to udělá kulturně.

    Na druhou stranu si nedovedu představit, kdybych na Jizeře chytal místo pstruhů a lipanů na každej hod nějakýho americkýho přistěhovalce a o pstroužka tam nezavadil. Tím nechci říct, že se mi ty videa líběj.

    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    To Step:

    Kdyby nám někdo zabral filetárnu vakuováním, to bych byl taky nasranej.

    Děláme to jako Holzby. Filety necháme pěkně na balkóně okapat, mezitím uděláme kafe, kuchtik uvaří a pak se to v klidku zavakuuje a jdem si schrupnout. V Norsku se musí všechno přece s námořnickou rozvahou.8-O

    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    Preparator Tady je odkaz: http://www.mujpramen.cz/vakuova-balicka-potravin-laica-vt3102-profi-detail_131

    Ale pozor ! Do tyhle vakuovačky se musej používat mřížkovaný pytlíky.

    Toho jsme si nejdřív nevšimli. Originál jsou dost drahý, ale daj se koupit v MAKRU nebo na netu za jiný peníze. Pro dobrou kvalitu sváru je dobrý mít filety osušený, aby byl pytlík v místě sváru suchej. A bůček je takle zabalenej taky dobrej!!

    😀

    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    My jsme letos poprvé filety vakuovali. A musim říct, že se nám to osvědčilo. Je to sice pracnější, ale výsledek určitě stojí za to. Používáme dvojí velikost pytlíku. Za výhodu považuju určitě dobrou kvalitu uchování filet, dobrou skladnost jak do bedny tak ale taky doma v mrazáku. Je pravda, že váha plný bedny se pak pohybuje okolo 30 kg.

    A když někomu darujete takhle zabalenou rybu, má to prostě štábní kulturu.

    odpověď na: Vzpomínky na uplynulou sezónu #46686
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    odpověď na: Vzpomínky na uplynulou sezónu #46685
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    odpověď na: Vzpomínky na uplynulou sezónu #46684
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    odpověď na: Vzpomínky na uplynulou sezónu #46683
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    odpověď na: Vzpomínky na uplynulou sezónu #46682
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    odpověď na: Vzpomínky na uplynulou sezónu #46681
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    VINGSAND červen 2012

    odpověď na: Vzpomínky na uplynulou sezónu #46680
    eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

    VINGSAND červen 2012

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 66)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...