zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
jj na ptáky dou i halíci:-D:-D:-D
[yt=eVol7Nurx7c=yt]eVol7Nurx7c[/yt]
Odpovědět
Tohle vám posílá CHOCHO, akorát se mu to nepovedlo vložit, tak poprosil mne.
Odpovědět
To co poslal za mne šikulu :-D:-D Došky je ukázka
jak je to jednoduché. A je jedno jestli je to halík
a nebo jiná ryba. Prostě kdo umí:-):-):-)Karel
Odpovědět
Odpovědět
opet nove informace od letecke spolecnosti SAS
od pristiho roku bude letat 2x tydne linka Praha - Helsinky a co bude mozna zajimat slovenske pratele - Budapest - Oslo.
Odpovědět
po losim parozi podel cesty c 3 pribude ted jeste cely los a ne zrovna maly. 10 m vysoky a 12 m dlouhy los ma opet ozivit dlouhou cestu a nenapadne prinutit ridice k zastavce a odpocinku a tim snizit nehodovost
na teto ceste.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.10658969
Odpovědět
Ahoj zajímá vás jak se vyrábějí světoznámé exkluzivní Norské svetry DALE of Norway?Dívejte se zítra 16.12.2012 od 10.30hod na Objektiv Čt1.Bude tam desetiminutový vstup provedení továrnou v Norsku.Jindřich Plzeň.:-D
Odpovědět
Kráný nápad s losem. Je to milionkrát vkusnější než u nás bilbordy. Pokud by u nás něco takového podobného (patřící do české krajiny) bylo, nesmělo by to být zhotoveno z kovu.
Odpovědět
[citace]kim napsal: Kráný nápad s losem. Je to milionkrát vkusnější než u nás bilbordy. Pokud by u nás něco takového podobného (patřící do české krajiny) bylo, nesmělo by to být zhotoveno z kovu.[/citace] U nás by to tam druhej den nebylo!!!!8-O8-O kov nekov...!
Odpovědět
Souhlasím s respim železo ve sběrně dřevo spálené je to bordel8-O8-O
Odpovědět
Coooože ? Na gumový kuřata ????? Tak to jsou jiní borci ,my tady furt Savage,Roybaity,Stormy,Jigheady a jiné blboviny a oni z domova psům vezmou jejich hračky a jak to šlape....člověk by se opravdu měl někdy přiučit ,aby se mu dařilo :-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]mikulcak napsal: jj na ptáky dou i halíci [/citace]Písk písk písk :-D:-D
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
Coooože ? Na gumový kuřata ????? Tak to jsou jiní borci ,my tady furt Savage,Roybaity,Stormy,Jigheady a jiné blboviny a oni z domova psům vezmou jejich hračky a jak to šlape....člověk by se opravdu měl někdy přiučit ,aby se mu dařilo [/citace]
No vesměs sem chodíš ty s novinkami. Překvapil mne i tvé nové nástrahy. Asi Savage už nebude ?
A o kuřatech , jako nástraha by jsi měl vědět.
Odpovědět