zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Taky si tak jdu občas do moře zaplavat, ale pak si lehnu na pláž a Greenpeace mně začnou tahat zpátky do moře. (tak se prý pozná, že už je to s tou obezitou vážný)
Odpovědět
[citace]janka napsal: byla jsem si zaplavat a kajak se mi tam pripletl nahodou [/citace]
Pěkné plavky :-D
Odpovědět
Jana jak jí znám by si na sebe nic nevkusného nevzala. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Jen tak pro zajímavost, cesta přes most v Norsku.
http://www.youtube.com/embed/4T4vc1QqiPM?feature=player_embedded
:-|
Odpovědět
to kveta90
Atlantic road je nádherná. Pokaždé něčím překvapí. Hezké video. 8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal:
to kveta90
Atlantic road je nádherná. Pokaždé něčím překvapí. Hezké video. [/citace]
Ahoj Došky , kde je ten most? Honzak.
Odpovědět
Atlanterhavsveien spojuje pevninu a ostrov Averoy. Averoy je tesne pod Kristiansundem.
Zde kousek z meho povidani na srazu.
cesta č. 64 mezi Molde a Kristiansund vede přes Atlantickou cestu – soustavu lávek a mostů. Původně zde byla plánována železnice, ale od této myšlenky bylo v ruce 1935 úplně upuštěno.V 70. letech se zrodil první návrh. Se stavbou se začalo 1. srpna 1983 a cesta byla slavnostně otevřena 7. července 1989. Cesta stála 122 Millionů NOK a po otevření byla 10 let placena mýtným . 27. září 2005 byla Atl. cesta jmenována norskou stavbou století. Najdete zde 6 mostů o celkové délce 891 m a celkem cesta měří 8274 m. Největší most se jmnenuje Storseisundbru, má výšku 23 m a jeho tvar je víc než elegantní.
Prijdte na veletrh do Holesovic, uvidite vic!!
Jinak vyse uvedene video jsem sem myslim davala pred rokem - bylo natoceno behem vichrice Dagmar, ktera pochroumala nejeden kemp ve strednim Norsku.
Odpovědět
[citace]janka napsal:
Atlanterhavsveien spojuje pevninu a ostrov Averoy. Averoy je tesne pod Kristiansundem.
Zde kousek z meho povidani na srazu.
cesta č. 64 mezi Molde a Kristiansund vede přes Atlantickou cestu – soustavu lávek a mostů. Původně zde byla plánována železnice, ale od této myšlenky bylo v ruce 1935 úplně upuštěno.V 70. letech se zrodil první návrh. Se stavbou se začalo 1. srpna 1983 a cesta byla slavnostně otevřena 7. července 1989. Cesta stála 122 Millionů NOK a po otevření byla 10 let placena mýtným . 27. září 2005 byla Atl. cesta jmenována norskou stavbou století. Najdete zde 6 mostů o celkové délce 891 m a celkem cesta měří 8274 m. Největší most se jmnenuje Storseisund, má výšku 23 m a jeho tvar je víc než elegantní.
Prijdte na veletrh do Holesovic, uvidite vic!!
Jinak vyse uvedene video jsem sem myslim davala pred rokem - bylo natoceno behem vichrice Dagmar, ktera pochroumala nejeden kemp ve strednim Norsku.[/citace]
Ahoj Janko, na veletrh dorazím a stavím se u tebe. Jinak děkuji za info . Je to krásná cesta
Odpovědět
Možná zajímavá informace pro ty, co do středního Norska lítají a jsou z Moravy či Slovenska. Portál www.norwegian.no zahájil prodej letenek s přímým letem Krakow - Trondheim v úterky a soboty. Ostatní dny jsou tradičně s přestupem v Oslo. Naše parta je z karvinska, takže do Krakowa to máme za necelé dvě hoďky. Takže už máme na přelom červen červenec objednáno!
Odpovědět
O dírách při cestě na sever,jsem psal ve článku...tady je důkaz...
Odpovědět