Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 886. až 900. (celkem z 3,494)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    Karel Marian
    Účastník
    (34 odpovědí)

Do Norska jezdím každý rok a nikdy jsem nevynechal cestu přes trolí stezku a Geiranger.Před loni jsem jí(trolí stezku) projel dokonce 4 dny před otevřením.Nahoře na Trolí stezce se to změnilo k nepoznání,nové vyhlídky ,cesty a jezírko pěkně vybudované.Četl jsem,že 16-června už to budou slavnostně otevírat,já tam budu o den dříve 15.6.

Tak to tam nafotim.Když budete mít někdo zájem,tak vám foto pak přepošlu.

paní Janko,děkuju za vaše informace..

😉

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

cricket napsal:

Do Norska jezdím každý rok a nikdy jsem nevynechal cestu přes trolí stezku a Geiranger.Před loni jsem jí(trolí stezku) projel dokonce 4 dny před otevřením.Nahoře na Trolí stezce se to změnilo k nepoznání,nové vyhlídky ,cesty a jezírko pěkně vybudované.Četl jsem,že 16-června už to budou slavnostně otevírat,já tam budu o den dříve 15.6.

Tak to tam nafotim.Když budete mít někdo zájem,tak vám foto pak přepošlu.

paní Janko,děkuju za vaše informace..

Budu rád za fotky, chystám se tam v srpnu s rodinou. Bude-li to možné prosím zaslat pár foteček na info@rybolovnorsko.com. Díky Došky

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Bylo to v srpnu 2011

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Když si nainstalujete program Google Earth a přepnete se do aplikace Street View,tak si můžete reálně prohlížet každé místo v Norsku,fjordy,oblasti,města…Takto to vypadá,tento obrázek je ze Soroya z přístavu a to sedím doma v obýváku..

Venku je škaredě,tak sem on-line v Norsku…8-)8-)

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Když si nainstalujete program Google Earth a přepnete se do aplikace Street View,tak si můžete reálně prohlížet každé místo v Norsku,fjordy,oblasti,města…Takto to vypadá,tento obrázek je ze Soroya z přístavu a to sedím doma v obýváku..

Venku je škaredě,tak sem on-line v Norsku..

Nerad to dělám šroubes, ale musím tě opravit. Není to on-line ani reálné. Jsou to statické fotky třeba i několik měsíců či let staré. A jsou naprosto shodné s těmi, které jsou na mapách google při použití stejného softíku /Street View/

Ale co je tam SUPER tak možnost zobrazení slunce (západ-východ) v průběhu času.

Najít si své místo kde budete lovit. Zapnout StreetWiev. Pak přepnout do 3D zobrazení (ikona baráčku v pravém rohu) – nahoře v menu kliknout na ikonu sluníčka s krajinou a jezdcem pak pohybovat 🙂

FAKT DOPORUČUJI

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Šroubek myslel, že se na to můžeš v reálu dívat :-D:-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Pafka

No ona ta “realita” je ve skutečnosti někdy úplně jinde. Tak aby někteří pak nebyli překvapení 😉

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

MifakM napsal:

sroubek282 napsal:

Venku je škaredě,tak sem on-line v Norsku..

Nerad to dělám šroubes, ale musím tě opravit. Není to on-line ani reálné. Jsou to statické fotky třeba i několik měsíců či let staré. A jsou naprosto shodné s těmi, které jsou na mapách google při použití stejného softíku /Street View/

Ale co je tam SUPER tak možnost zobrazení slunce (západ-východ) v průběhu času.

Najít si své místo kde budete lovit. Zapnout StreetWiev. Pak přepnout do 3D zobrazení (ikona baráčku v pravém rohu) – nahoře v menu kliknout na ikonu sluníčka s krajinou a jezdcem pak pohybovat

FAKT DOPORUČUJI

A aktualizují to vůbec někdy?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Honzak

Aby to mohli aktualizovat muselo by zase projet těmi místy to jejich kamerové auto, pak by to museli zpracovat a umístnit na web. Vzhledem k tomu, že ještě není ani pokryta celá Evropa, předpokládám, že aktualizace hned tak nebude.

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 886. až 900. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...