zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Do Norska jezdím každý rok a nikdy jsem nevynechal cestu přes trolí stezku a Geiranger.Před loni jsem jí(trolí stezku) projel dokonce 4 dny před otevřením.Nahoře na Trolí stezce se to změnilo k nepoznání,nové vyhlídky ,cesty a jezírko pěkně vybudované.Četl jsem,že 16-června už to budou slavnostně otevírat,já tam budu o den dříve 15.6.
Tak to tam nafotim.Když budete mít někdo zájem,tak vám foto pak přepošlu.
paní Janko,děkuju za vaše informace..
;-)
Odpovědět
[citace]cricket napsal:
Do Norska jezdím každý rok a nikdy jsem nevynechal cestu přes trolí stezku a Geiranger.Před loni jsem jí(trolí stezku) projel dokonce 4 dny před otevřením.Nahoře na Trolí stezce se to změnilo k nepoznání,nové vyhlídky ,cesty a jezírko pěkně vybudované.Četl jsem,že 16-června už to budou slavnostně otevírat,já tam budu o den dříve 15.6.
Tak to tam nafotim.Když budete mít někdo zájem,tak vám foto pak přepošlu.
paní Janko,děkuju za vaše informace..
[/citace]
Budu rád za fotky, chystám se tam v srpnu s rodinou. Bude-li to možné prosím zaslat pár foteček na info@rybolovnorsko.com. Díky Došky
Odpovědět
Když si nainstalujete program Google Earth a přepnete se do aplikace Street View,tak si můžete reálně prohlížet každé místo v Norsku,fjordy,oblasti,města...Takto to vypadá,tento obrázek je ze Soroya z přístavu a to sedím doma v obýváku..
Venku je škaredě,tak sem on-line v Norsku...8-)8-)
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Když si nainstalujete program Google Earth a přepnete se do aplikace Street View,tak si můžete reálně prohlížet každé místo v Norsku,fjordy,oblasti,města...Takto to vypadá,tento obrázek je ze Soroya z přístavu a to sedím doma v obýváku..
Venku je škaredě,tak sem on-line v Norsku..[/citace]
Nerad to dělám šroubes, ale musím tě opravit. Není to on-line ani reálné. Jsou to statické fotky třeba i několik měsíců či let staré. A jsou naprosto shodné s těmi, které jsou na mapách google při použití stejného softíku /Street View/
Ale co je tam SUPER tak možnost zobrazení slunce (západ-východ) v průběhu času.
Najít si své místo kde budete lovit. Zapnout StreetWiev. Pak přepnout do 3D zobrazení (ikona baráčku v pravém rohu) - nahoře v menu kliknout na ikonu sluníčka s krajinou a jezdcem pak pohybovat :-)
FAKT DOPORUČUJI
Odpovědět
2 Pafka
No ona ta "realita" je ve skutečnosti někdy úplně jinde. Tak aby někteří pak nebyli překvapení ;-)
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
sroubek282 napsal:
Venku je škaredě,tak sem on-line v Norsku..
Nerad to dělám šroubes, ale musím tě opravit. Není to on-line ani reálné. Jsou to statické fotky třeba i několik měsíců či let staré. A jsou naprosto shodné s těmi, které jsou na mapách google při použití stejného softíku /Street View/
Ale co je tam SUPER tak možnost zobrazení slunce (západ-východ) v průběhu času.
Najít si své místo kde budete lovit. Zapnout StreetWiev. Pak přepnout do 3D zobrazení (ikona baráčku v pravém rohu) - nahoře v menu kliknout na ikonu sluníčka s krajinou a jezdcem pak pohybovat
FAKT DOPORUČUJI[/citace]
A aktualizují to vůbec někdy?
Odpovědět
2 Honzak
Aby to mohli aktualizovat muselo by zase projet těmi místy to jejich kamerové auto, pak by to museli zpracovat a umístnit na web. Vzhledem k tomu, že ještě není ani pokryta celá Evropa, předpokládám, že aktualizace hned tak nebude.
Odpovědět
Něco pro zasmání :o)
http://www.novinky.cz/koktejl/269361-hladovy-tulen-vyskocil-k-rybari-na-kajak-a-zebral-o-jidlo.html
Odpovědět