Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 856. až 870. (celkem z 3,494)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Šroubku, Šroubku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Pafka

Šroubek to má jednoduché… dá si jedno a je ve špičce 😀

Není o moc větší než ten plechový půlitr :-D:-D:-D (nic ve zlém šroubes)… ale co takový mohutnější a jinak prostorově řešení chasníci 😀

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Nejen chlast, ale i ryby představují potenciální riziko průseru, pořád dokola. Když čtu tenhle stručný článek říkám si jestlipak třeba paní Janka podobně jako tady šíří osvětu i na německých stránkách v jejich jazyce.

Pokud správně rozumím tak tento případ znamená:

60kg navíc v autě = 5000 NOK míň ve šrajtofli

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Chlapi, tak jsem to tak počítal a vychází mi, ze pokud někdo chce dodržet zakony a vzít si více piva, vyplatí se zaplatit clo a ne kupovat pivo v Norsku. Pivo tam stojí 25-30 NOKu, což je cca 90,- Kč za pivo. Když ted koupím v Makru 0,5 litru Plzeňského za 20,- Kč a zaplatím 30,- Kč clo za 1 pivo, vychazi mi to na 50,- Kč za 1 pivo nad limit. To je sakra rozdíl a ještě nehrozí vykládaní celého auta. To docela jde, ne? 8-)8-)8-)

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Souhlas se Šroubkem,ale to jsem už psal:-)jedu na ryby!!! a ne se nalejvat,na Bakkanu byli germáni každej den na šrot:-x moc pěkná podívaná:-|ráno vrávorajíc vytáhli sítě8-O a šli na to:-| hnus.Proto vozím limit a to stačí ne? těším se na Norsko celej rok,a nebudu si to kazit chlastem,pokutama,prohlídkama a hlavně nervy v klidu:-P

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

To Pafka: Přesně jak píšeš jsme to udělali vloni. Zastavili jsme na hranici v červený zóně. Tullamorku jsme deklarovali jako limit a pivo jsme nahlásili k proclení. 1 Plzeň nás vyšla na 50,-Kč a měli jsme klídek. Zdržení na celnici netrvalo ani 10 minut. Letos to zopakujeme.

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Domnívám se, Respi, že jsi někde nesrovnatelně mimo, – u sousedů (ty na to ser.u), snad nechceš srovnávat? Poznal jsem i některé z Čech a Moravy, které chtějí obojí – ryby i chlast. Doufám, že ani ty nejezdíš sólo, ale v partě a nepřivezete si láhvinku(JAKO PARTA) navíc? Jestli-že ne, poklona. Nevím jak vy, ale mnozí z nás nejezdí do Norska se jen napakovat rybama, i když je to samozřejmě dominující. Večerní rybářské čajové dýchánky – nevím, vždy nějaká sklenka padne. Taktéž jako ty souhlasím se Šroubkem, je to takřka ideální řešení(ale, ne nejlevnější a vo tom to je, proč se to obchází).

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Respi

Nevim, co si predstavujes pod pojmem “nalejvat se” v Norsku apod., dat si po navratu z more pri pokecu s kamosema 2 pivka nepovazuju za ozirani 🙁 A na to mi limit bohuzel nestaci – proto jsem uvedl propocet zdaneni piva nad limit oproti jeho nakupu v Norsku. Je na kazdem, jak se zaridi 🙂 🙂

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Výpočet Pafky a zkušenost Norka je k nezaplacení, pro mnohé použitelný recept. Stačí se jen poprvé spálit a budem akceptovat.

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Tak jsem to radeji smazal vsechno. Prispevek byl z vlastni zkusenosti s dovozem alkoholu na rozdil od “nekde jsem neco slysel”,ale sem se to asi psat nemuze.Myslim ze tato diskuse je zavadejici a jednostranna.Pokud nekdo potrebuje vice info poslete mi SZ.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Nou coment: nemá cenu o tom polemizovat8-O

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Dva pratele se radovali, ze ma kazdy poradnou rybu. Jake bylo jejich prekvapeni, kdyz po 20 minutach vytahli spolu jednoho haibuta se dvema hackama v puse.

167,9 kg 2,3 m z 40 m hloubky

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.8120152

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Pohled na Nordkapp na motorce.

VIDEO

Ještě snad za 50.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Tak sem si našel,kdy sou letos v Norsku svátky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 856. až 870. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...