zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
2 Pafka
Šroubek to má jednoduché... dá si jedno a je ve špičce :-D
Není o moc větší než ten plechový půlitr :-D:-D:-D (nic ve zlém šroubes)... ale co takový mohutnější a jinak prostorově řešení chasníci :-D
Odpovědět
Nejen chlast, ale i ryby představují potenciální riziko průseru, pořád dokola. Když čtu tenhle stručný článek říkám si jestlipak třeba paní Janka podobně jako tady šíří osvětu i na německých stránkách v jejich jazyce.
Pokud správně rozumím tak tento případ znamená:
60kg navíc v autě = 5000 NOK míň ve šrajtofli
Odpovědět
Chlapi, tak jsem to tak počítal a vychází mi, ze pokud někdo chce dodržet zakony a vzít si více piva, vyplatí se zaplatit clo a ne kupovat pivo v Norsku. Pivo tam stojí 25-30 NOKu, což je cca 90,- Kč za pivo. Když ted koupím v Makru 0,5 litru Plzeňského za 20,- Kč a zaplatím 30,- Kč clo za 1 pivo, vychazi mi to na 50,- Kč za 1 pivo nad limit. To je sakra rozdíl a ještě nehrozí vykládaní celého auta. To docela jde, ne? 8-)8-)8-)
Odpovědět
Souhlas se Šroubkem,ale to jsem už psal:-)jedu na ryby!!! a ne se nalejvat,na Bakkanu byli germáni každej den na šrot:-x moc pěkná podívaná:-|ráno vrávorajíc vytáhli sítě8-O a šli na to:-| hnus.Proto vozím limit a to stačí ne? těším se na Norsko celej rok,a nebudu si to kazit chlastem,pokutama,prohlídkama a hlavně nervy v klidu:-P
Odpovědět
To Pafka: Přesně jak píšeš jsme to udělali vloni. Zastavili jsme na hranici v červený zóně. Tullamorku jsme deklarovali jako limit a pivo jsme nahlásili k proclení. 1 Plzeň nás vyšla na 50,-Kč a měli jsme klídek. Zdržení na celnici netrvalo ani 10 minut. Letos to zopakujeme.
Odpovědět
Domnívám se, Respi, že jsi někde nesrovnatelně mimo, - u sousedů (ty na to ser.u), snad nechceš srovnávat? Poznal jsem i některé z Čech a Moravy, které chtějí obojí - ryby i chlast. Doufám, že ani ty nejezdíš sólo, ale v partě a nepřivezete si láhvinku(JAKO PARTA) navíc? Jestli-že ne, poklona. Nevím jak vy, ale mnozí z nás nejezdí do Norska se jen napakovat rybama, i když je to samozřejmě dominující. Večerní rybářské čajové dýchánky - nevím, vždy nějaká sklenka padne. Taktéž jako ty souhlasím se Šroubkem, je to takřka ideální řešení(ale, ne nejlevnější a vo tom to je, proč se to obchází).
Odpovědět
2 Respi
Nevim, co si predstavujes pod pojmem "nalejvat se" v Norsku apod., dat si po navratu z more pri pokecu s kamosema 2 pivka nepovazuju za ozirani :-( A na to mi limit bohuzel nestaci - proto jsem uvedl propocet zdaneni piva nad limit oproti jeho nakupu v Norsku. Je na kazdem, jak se zaridi :-) :-)
Odpovědět
Výpočet Pafky a zkušenost Norka je k nezaplacení, pro mnohé použitelný recept. Stačí se jen poprvé spálit a budem akceptovat.
Odpovědět
Tak jsem to radeji smazal vsechno. Prispevek byl z vlastni zkusenosti s dovozem alkoholu na rozdil od "nekde jsem neco slysel",ale sem se to asi psat nemuze.Myslim ze tato diskuse je zavadejici a jednostranna.Pokud nekdo potrebuje vice info poslete mi SZ.
Odpovědět
Dva pratele se radovali, ze ma kazdy poradnou rybu. Jake bylo jejich prekvapeni, kdyz po 20 minutach vytahli spolu jednoho haibuta se dvema hackama v puse.
167,9 kg 2,3 m z 40 m hloubky
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.8120152
Odpovědět
Odpovědět
Těd jsem to našel a vkládám.kdo pojede přes den tak pozor na zdržení.
http://usti.idnes.cz/na-dalnici-d8-omezi-dopravu-u-nemeckych-hranic-opravy-tunelu-pq6-/usti-zpravy.aspx?c=A120504_1773339_usti-zpravy_alh
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...