zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
To honzak taky jsem ho dnes fotil,ale uz byl naporcovanej
Odpovědět
[citace]treska008 napsal:
To honzak taky jsem ho dnes fotil,ale uz byl naporcovanej[/citace]
Treska 008...kdy leto valíš na sever...myslím,že to dycky bylo +- jak sem ti napsal..8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
To sroubek282 valil bych hned i když jsem do sebe dal 3 piva,ale musim pockat do 31.8.a jako vždy Urke
Odpovědět
2 treska008:
Tak ty jedeš až konec srpna a začátek září?? Jaké to tam je na podzim? Já znám v Urke jenom duben a květen. Chytání super.
8-)
Odpovědět
Má na sobě ďas nějaké jedovaté ostny? Je potřeba si dávat pozor při chycení do rukou?
Odpovědět
Ďas nemá jedovaté ostny. Nebezpečná je tlama, pokud by do ní strčil člověk ruku - nechtěl bych to zažít byť nedopatřením. Jedovaté - jen mírně má ostny v ploutvích ostroun. O ty jsem se píchl a dlouho se to hojilo.
Odpovědět
To kim: myslím, že na seznam těch mírných můžeme přidat i okouníka...
Odpovědět
monty1 Je tam vetsi pestrost ryb chytne se treba 9 druhu a rostou houby.Zase na jare je mnohem vic obecnacek.Chtelo by tam byt celej rok a byli bychom chytrejsi,ale to se nam nepovede
Odpovědět
Pro Dorsaka - to nevylučuji. Ještě je "dobré" si sáhnout na sasanku. Měl jsem z toho asi 4 dny červené resp spálené prsty.
Odpovědět
Není co dodat, zejména ten vorvaň mě fascinuje. Ty nahožábří plži se velmi těžce hledají, myslím ve dne.
Odpovědět
Jelikoz jsem zrovna hledala atualni odkazy, dam je rovnou i sem:
Odpovědět
Pani Janka nejak me ten prekladac nefachci nevite kolik bych zaplatil clo za 20 gambrinusu 0.5l s obsahem alkoholu 4.1 dik
Odpovědět