Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 27°C
skoro jasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Zajimavosti

« Předchozí 1 … 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 … 233 Další »
janka
23.08.2009 ID: 523658

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

0
Odpovědět
honzak
09.04.2012 ID: 1034805

[citace]kveta90 napsal:

Jára chytil sám sebe, vše dopadlo dobře a bral to s humorem.

[/citace]

auuuuuuuuuuuuu , ale je to borec , že nebrečí a bere to s humorem

0

Odpovědět

Michal
09.04.2012 ID: 1034808

Když si vzpomenu,jak úpěl kolega,když si hákem z pilkru prošil dlaň mezi palcem a ukazovákem,tak klobouk dolů před smějícím se klučinou.:-P

0

Odpovědět

mara45
09.04.2012 ID: 1034813

Minulý rok jeden kamarád chytil kolegu pilkříkem za ucho a ten,jak se lekl,tak zahodil prut s navijákem do moře.Stálo ho to dirku v uchu a 7 tisíc.

0

Odpovědět

Raca
09.04.2012 ID: 1034827

To kveta90: Sakra to chlapáka muselo bolet,hlavně to tahat ven,aaaaaj.Ale je to frajer.Příští rok chci poprvé brát mladýho sebou,jsem zvědav jak to dopadne při jeho hyperaktivitě))))

0

Odpovědět

kveta90
09.04.2012 ID: 1034839

To Raca:Byl hrdina, ani slůvko o bolesti, i on byl přímo hyperaktivní a vždy když jsme se vrátili do kempu, tak hnedka na molo a hned zase chytal. Ani při vyndavání, kdy jsme to uštípli a přes špičku vytáhli ani hlásek. Nikterak ho to neodradilo v dalším chytání a nakonec u mola chytil krásného lososa.

Tak neměj obavy, protože malí "pánové" jsou stateční.....

A jestli má rád rybařinu, tak ho to pohltí a na lumpárničky ani nepomyslí. Tak si to v pohodě a ve zdraví užijte.

0

Odpovědět

Step
09.04.2012 ID: 1034840

Na to vozím štípačky, které jsou schopné přeštípnout nožičku háčku. To muselo být krve jak z prasete. Ale je to frajer ten klučina.:-P

0

Odpovědět

Kliknis
10.04.2012 ID: 1034909

Norsko to neni, ale pokoukání taky solidní...;-)

0

Odpovědět

Kikibut
10.04.2012 ID: 1034913

[citace]kveta90 napsal:

Jára chytil sám sebe, vše dopadlo dobře a bral to s humorem.

[/citace]

Borec klobouk dolů :-(:-(:-( Já jsem si jednou hákem prorval bříško palce a málem jsem se p...... s:-D

0

Odpovědět

kim
10.04.2012 ID: 1034917

Mám obdobnou zkušenost. Vyráběl jsem si sestavu na mníky a takovou silou jsem utahoval vlasec na háčku, až jsem si jejj prosekl do stehna. Je zajímavé, že jsem se tomu smál,to i přes to, že jsem dostal nářez od manželky a sousedky lékařky, která s tím nemohla nic dělat ( prostě to bylo tak proseklé, že to nešlo nijak odstranit) a odvezli mě do Thomajerky na chirugii kde mě považovali za blázna, kroutili hlavou a nemohli pochopit, že koníček je vlastně kůň. Jen jse uzahoval uzel 0,60 mm vlasec za pomocí kombinaček. Alespoň se ženský v současnosti baví mezi sebou - jen jak ony to umí a poukazují na to jak by život bez nich chlapi vůbec nezvládli. To není vše - před lety jsem ulovil jelena a vytahovali jsme ho z rokle a větev mě sekla do oka. 12 dní jsem neviděl, zkusil jsem bolesti. Jen lovec to umí pochopit. V Norsku jsem při vystupování na ostrov ke svačině ujel na chaluhách a přišel jsem o vazy v koleně - následná operace. Ještě že jsem ve věku, kdy již fotbal nebudu hrát, což mi po operaci lékař sdělil, že to bylo rozhadrované a nešlo to jinak. Ale ty kecy. Odvětil jsem, že mám jeětě druhou nohu a bylo zle. V Malajsii mě zase zase něco pokousalo (asi jedovatý pavouk) a skončil jsem na tropickém lékařství - Bulovka. No ještě žiji. Hlavně ať se Vám ostatním zranění vyhýbají.

0

Odpovědět

shark
10.04.2012 ID: 1034918

to kim ,neni nic horsi nez umrit ,,zdravej,,:-D

Pokud opravdu zijes,tak to ma sve dusledky...

,,amortizace,, je proste v poradku:-P

0

Odpovědět

Kikibut
10.04.2012 ID: 1034920

[citace]kim napsal:

Mám obdobnou zkušenost. Vyráběl jsem si sestavu na mníky a takovou silou jsem utahoval vlasec na háčku, až jsem si jejj prosekl do stehna. Je zajímavé, že jsem se tomu smál,to i přes to, že jsem dostal nářez od manželky a sousedky lékařky, která s tím nemohla nic dělat ( prostě to bylo tak proseklé, že to nešlo nijak odstranit) a odvezli mě do Thomajerky na chirugii kde mě považovali za blázna, kroutili hlavou a nemohli pochopit, že koníček je vlastně kůň. Jen jse uzahoval uzel 0,60 mm vlasec za pomocí kombinaček. Alespoň se ženský v současnosti baví mezi sebou - jen jak ony to umí a poukazují na to jak by život bez nich chlapi vůbec nezvládli. To není vše - před lety jsem ulovil jelena a vytahovali jsme ho z rokle a větev mě sekla do oka. 12 dní jsem neviděl, zkusil jsem bolesti. Jen lovec to umí pochopit. V Norsku jsem při vystupování na ostrov ke svačině ujel na chaluhách a přišel jsem o vazy v koleně - následná operace. Ještě že jsem ve věku, kdy již fotbal nebudu hrát, což mi po operaci lékař sdělil, že to bylo rozhadrované a nešlo to jinak. Ale ty kecy. Odvětil jsem, že mám jeětě druhou nohu a bylo zle. V Malajsii mě zase zase něco pokousalo (asi jedovatý pavouk) a skončil jsem na tropickém lékařství - Bulovka. No ještě žiji. Hlavně ať se Vám ostatním zranění vyhýbají.[/citace]

S Vámi se člověk nenudí :-D

0

Odpovědět

sroubek282
11.04.2012 ID: 1034929

[citace]kim napsal:

Mám obdobnou zkušenost. Vyráběl jsem si sestavu na mníky a takovou silou jsem utahoval vlasec na háčku, až jsem si jejj prosekl do stehna. Je zajímavé, že jsem se tomu smál,to i přes to, že jsem dostal nářez od manželky a sousedky lékařky, která s tím nemohla nic dělat ( prostě to bylo tak proseklé, že to nešlo nijak odstranit) a odvezli mě do Thomajerky na chirugii kde mě považovali za blázna, kroutili hlavou a nemohli pochopit, že koníček je vlastně kůň. Jen jse uzahoval uzel 0,60 mm vlasec za pomocí kombinaček. Alespoň se ženský v současnosti baví mezi sebou - jen jak ony to umí a poukazují na to jak by život bez nich chlapi vůbec nezvládli. To není vše - před lety jsem ulovil jelena a vytahovali jsme ho z rokle a větev mě sekla do oka. 12 dní jsem neviděl, zkusil jsem bolesti. Jen lovec to umí pochopit. V Norsku jsem při vystupování na ostrov ke svačině ujel na chaluhách a přišel jsem o vazy v koleně - následná operace. Ještě že jsem ve věku, kdy již fotbal nebudu hrát, což mi po operaci lékař sdělil, že to bylo rozhadrované a nešlo to jinak. Ale ty kecy. Odvětil jsem, že mám jeětě druhou nohu a bylo zle. V Malajsii mě zase zase něco pokousalo (asi jedovatý pavouk) a skončil jsem na tropickém lékařství - Bulovka. No ještě žiji. Hlavně ať se Vám ostatním zranění vyhýbají.[/citace]

Františku vítám doma a hlavně bez úrazů...;-);-);-)

0

Odpovědět

honzak
19.04.2012 ID: 1035940

Dnes Makro Praha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

honzak
19.04.2012 ID: 1035943

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

kaqpa
23.04.2012 ID: 1036279

Takových fotek se z Norska asi nedočkáme, ale určitě zajímavost :-) Minimálně proto, co dokáže dnešní technika :-E

Fotky

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 … 233 Další »
  • Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.
favicon

Sea Dragon Stinger Zebra Glow Holographic 80g

Sleva 10 Kč
Sea Dragon Stinger Zebra Glow Holographic 80g
139 Kč
129 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear Regenerator Mono 30m 1mm 52Kg

Sleva 10 Kč
Savage Gear Regenerator Mono 30m 1mm 52Kg
239 Kč
229 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Daiwa BG Offshore Pilk 2,1m 40-125g

Sleva 800 Kč
Daiwa BG Offshore Pilk 2,1m 40-125g
2 690 Kč
1 890 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.