Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Zajimavosti
- Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#34805 9.4.2012 v 15:26
kveta90 napsal:
Jára chytil sám sebe, vše dopadlo dobře a bral to s humorem.
auuuuuuuuuuuuu , ale je to borec , že nebrečí a bere to s humorem
#34808 9.4.2012 v 15:37Když si vzpomenu,jak úpěl kolega,když si hákem z pilkru prošil dlaň mezi palcem a ukazovákem,tak klobouk dolů před smějícím se klučinou.:-P
#34813 9.4.2012 v 16:03Minulý rok jeden kamarád chytil kolegu pilkříkem za ucho a ten,jak se lekl,tak zahodil prut s navijákem do moře.Stálo ho to dirku v uchu a 7 tisíc.
#34827 9.4.2012 v 19:01To kveta90: Sakra to chlapáka muselo bolet,hlavně to tahat ven,aaaaaj.Ale je to frajer.Příští rok chci poprvé brát mladýho sebou,jsem zvědav jak to dopadne při jeho hyperaktivitě))))
#34839 9.4.2012 v 19:46To Raca:Byl hrdina, ani slůvko o bolesti, i on byl přímo hyperaktivní a vždy když jsme se vrátili do kempu, tak hnedka na molo a hned zase chytal. Ani při vyndavání, kdy jsme to uštípli a přes špičku vytáhli ani hlásek. Nikterak ho to neodradilo v dalším chytání a nakonec u mola chytil krásného lososa.
Tak neměj obavy, protože malí “pánové” jsou stateční…..
A jestli má rád rybařinu, tak ho to pohltí a na lumpárničky ani nepomyslí. Tak si to v pohodě a ve zdraví užijte.
#34840 9.4.2012 v 19:47Na to vozím štípačky, které jsou schopné přeštípnout nožičku háčku. To muselo být krve jak z prasete. Ale je to frajer ten klučina.:-P
#34909 10.4.2012 v 17:41Norsko to neni, ale pokoukání taky solidní…;-)
#34913 10.4.2012 v 18:46kveta90 napsal:
Jára chytil sám sebe, vše dopadlo dobře a bral to s humorem.
Borec klobouk dolů :-(:-(:-( Já jsem si jednou hákem prorval bříško palce a málem jsem se p…… s:-D
#34917 10.4.2012 v 19:59Mám obdobnou zkušenost. Vyráběl jsem si sestavu na mníky a takovou silou jsem utahoval vlasec na háčku, až jsem si jejj prosekl do stehna. Je zajímavé, že jsem se tomu smál,to i přes to, že jsem dostal nářez od manželky a sousedky lékařky, která s tím nemohla nic dělat ( prostě to bylo tak proseklé, že to nešlo nijak odstranit) a odvezli mě do Thomajerky na chirugii kde mě považovali za blázna, kroutili hlavou a nemohli pochopit, že koníček je vlastně kůň. Jen jse uzahoval uzel 0,60 mm vlasec za pomocí kombinaček. Alespoň se ženský v současnosti baví mezi sebou – jen jak ony to umí a poukazují na to jak by život bez nich chlapi vůbec nezvládli. To není vše – před lety jsem ulovil jelena a vytahovali jsme ho z rokle a větev mě sekla do oka. 12 dní jsem neviděl, zkusil jsem bolesti. Jen lovec to umí pochopit. V Norsku jsem při vystupování na ostrov ke svačině ujel na chaluhách a přišel jsem o vazy v koleně – následná operace. Ještě že jsem ve věku, kdy již fotbal nebudu hrát, což mi po operaci lékař sdělil, že to bylo rozhadrované a nešlo to jinak. Ale ty kecy. Odvětil jsem, že mám jeětě druhou nohu a bylo zle. V Malajsii mě zase zase něco pokousalo (asi jedovatý pavouk) a skončil jsem na tropickém lékařství – Bulovka. No ještě žiji. Hlavně ať se Vám ostatním zranění vyhýbají.
#34918 10.4.2012 v 20:24to kim ,neni nic horsi nez umrit ,,zdravej,,:-D
Pokud opravdu zijes,tak to ma sve dusledky…
,,amortizace,, je proste v poradku:-P
#34920 10.4.2012 v 20:47kim napsal:
Mám obdobnou zkušenost. Vyráběl jsem si sestavu na mníky a takovou silou jsem utahoval vlasec na háčku, až jsem si jejj prosekl do stehna. Je zajímavé, že jsem se tomu smál,to i přes to, že jsem dostal nářez od manželky a sousedky lékařky, která s tím nemohla nic dělat ( prostě to bylo tak proseklé, že to nešlo nijak odstranit) a odvezli mě do Thomajerky na chirugii kde mě považovali za blázna, kroutili hlavou a nemohli pochopit, že koníček je vlastně kůň. Jen jse uzahoval uzel 0,60 mm vlasec za pomocí kombinaček. Alespoň se ženský v současnosti baví mezi sebou – jen jak ony to umí a poukazují na to jak by život bez nich chlapi vůbec nezvládli. To není vše – před lety jsem ulovil jelena a vytahovali jsme ho z rokle a větev mě sekla do oka. 12 dní jsem neviděl, zkusil jsem bolesti. Jen lovec to umí pochopit. V Norsku jsem při vystupování na ostrov ke svačině ujel na chaluhách a přišel jsem o vazy v koleně – následná operace. Ještě že jsem ve věku, kdy již fotbal nebudu hrát, což mi po operaci lékař sdělil, že to bylo rozhadrované a nešlo to jinak. Ale ty kecy. Odvětil jsem, že mám jeětě druhou nohu a bylo zle. V Malajsii mě zase zase něco pokousalo (asi jedovatý pavouk) a skončil jsem na tropickém lékařství – Bulovka. No ještě žiji. Hlavně ať se Vám ostatním zranění vyhýbají.
S Vámi se člověk nenudí 😀
#34929 11.4.2012 v 3:14kim napsal:
Mám obdobnou zkušenost. Vyráběl jsem si sestavu na mníky a takovou silou jsem utahoval vlasec na háčku, až jsem si jejj prosekl do stehna. Je zajímavé, že jsem se tomu smál,to i přes to, že jsem dostal nářez od manželky a sousedky lékařky, která s tím nemohla nic dělat ( prostě to bylo tak proseklé, že to nešlo nijak odstranit) a odvezli mě do Thomajerky na chirugii kde mě považovali za blázna, kroutili hlavou a nemohli pochopit, že koníček je vlastně kůň. Jen jse uzahoval uzel 0,60 mm vlasec za pomocí kombinaček. Alespoň se ženský v současnosti baví mezi sebou – jen jak ony to umí a poukazují na to jak by život bez nich chlapi vůbec nezvládli. To není vše – před lety jsem ulovil jelena a vytahovali jsme ho z rokle a větev mě sekla do oka. 12 dní jsem neviděl, zkusil jsem bolesti. Jen lovec to umí pochopit. V Norsku jsem při vystupování na ostrov ke svačině ujel na chaluhách a přišel jsem o vazy v koleně – následná operace. Ještě že jsem ve věku, kdy již fotbal nebudu hrát, což mi po operaci lékař sdělil, že to bylo rozhadrované a nešlo to jinak. Ale ty kecy. Odvětil jsem, že mám jeětě druhou nohu a bylo zle. V Malajsii mě zase zase něco pokousalo (asi jedovatý pavouk) a skončil jsem na tropickém lékařství – Bulovka. No ještě žiji. Hlavně ať se Vám ostatním zranění vyhýbají.
Františku vítám doma a hlavně bez úrazů…;-);-);-)
#35940 19.4.2012 v 19:44Dnes Makro Praha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
#35943 19.4.2012 v 19:45:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
#36279 23.4.2012 v 19:34 -
AutorPříspěvky
Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Zajimavosti