Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 3,494)
  • Autor
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

kveta90 napsal:

Jára chytil sám sebe, vše dopadlo dobře a bral to s humorem.

auuuuuuuuuuuuu , ale je to borec , že nebrečí a bere to s humorem

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Když si vzpomenu,jak úpěl kolega,když si hákem z pilkru prošil dlaň mezi palcem a ukazovákem,tak klobouk dolů před smějícím se klučinou.:-P

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Minulý rok jeden kamarád chytil kolegu pilkříkem za ucho a ten,jak se lekl,tak zahodil prut s navijákem do moře.Stálo ho to dirku v uchu a 7 tisíc.

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

To kveta90: Sakra to chlapáka muselo bolet,hlavně to tahat ven,aaaaaj.Ale je to frajer.Příští rok chci poprvé brát mladýho sebou,jsem zvědav jak to dopadne při jeho hyperaktivitě))))

kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

To Raca:Byl hrdina, ani slůvko o bolesti, i on byl přímo hyperaktivní a vždy když jsme se vrátili do kempu, tak hnedka na molo a hned zase chytal. Ani při vyndavání, kdy jsme to uštípli a přes špičku vytáhli ani hlásek. Nikterak ho to neodradilo v dalším chytání a nakonec u mola chytil krásného lososa.

Tak neměj obavy, protože malí “pánové” jsou stateční…..

A jestli má rád rybařinu, tak ho to pohltí a na lumpárničky ani nepomyslí. Tak si to v pohodě a ve zdraví užijte.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Na to vozím štípačky, které jsou schopné přeštípnout nožičku háčku. To muselo být krve jak z prasete. Ale je to frajer ten klučina.:-P

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Norsko to neni, ale pokoukání taky solidní…;-)

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

kveta90 napsal:

Jára chytil sám sebe, vše dopadlo dobře a bral to s humorem.

Borec klobouk dolů :-(:-(:-( Já jsem si jednou hákem prorval bříško palce a málem jsem se p…… s:-D

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Mám obdobnou zkušenost. Vyráběl jsem si sestavu na mníky a takovou silou jsem utahoval vlasec na háčku, až jsem si jejj prosekl do stehna. Je zajímavé, že jsem se tomu smál,to i přes to, že jsem dostal nářez od manželky a sousedky lékařky, která s tím nemohla nic dělat ( prostě to bylo tak proseklé, že to nešlo nijak odstranit) a odvezli mě do Thomajerky na chirugii kde mě považovali za blázna, kroutili hlavou a nemohli pochopit, že koníček je vlastně kůň. Jen jse uzahoval uzel 0,60 mm vlasec za pomocí kombinaček. Alespoň se ženský v současnosti baví mezi sebou – jen jak ony to umí a poukazují na to jak by život bez nich chlapi vůbec nezvládli. To není vše – před lety jsem ulovil jelena a vytahovali jsme ho z rokle a větev mě sekla do oka. 12 dní jsem neviděl, zkusil jsem bolesti. Jen lovec to umí pochopit. V Norsku jsem při vystupování na ostrov ke svačině ujel na chaluhách a přišel jsem o vazy v koleně – následná operace. Ještě že jsem ve věku, kdy již fotbal nebudu hrát, což mi po operaci lékař sdělil, že to bylo rozhadrované a nešlo to jinak. Ale ty kecy. Odvětil jsem, že mám jeětě druhou nohu a bylo zle. V Malajsii mě zase zase něco pokousalo (asi jedovatý pavouk) a skončil jsem na tropickém lékařství – Bulovka. No ještě žiji. Hlavně ať se Vám ostatním zranění vyhýbají.

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

to kim ,neni nic horsi nez umrit ,,zdravej,,:-D

Pokud opravdu zijes,tak to ma sve dusledky…

,,amortizace,, je proste v poradku:-P

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

kim napsal:

Mám obdobnou zkušenost. Vyráběl jsem si sestavu na mníky a takovou silou jsem utahoval vlasec na háčku, až jsem si jejj prosekl do stehna. Je zajímavé, že jsem se tomu smál,to i přes to, že jsem dostal nářez od manželky a sousedky lékařky, která s tím nemohla nic dělat ( prostě to bylo tak proseklé, že to nešlo nijak odstranit) a odvezli mě do Thomajerky na chirugii kde mě považovali za blázna, kroutili hlavou a nemohli pochopit, že koníček je vlastně kůň. Jen jse uzahoval uzel 0,60 mm vlasec za pomocí kombinaček. Alespoň se ženský v současnosti baví mezi sebou – jen jak ony to umí a poukazují na to jak by život bez nich chlapi vůbec nezvládli. To není vše – před lety jsem ulovil jelena a vytahovali jsme ho z rokle a větev mě sekla do oka. 12 dní jsem neviděl, zkusil jsem bolesti. Jen lovec to umí pochopit. V Norsku jsem při vystupování na ostrov ke svačině ujel na chaluhách a přišel jsem o vazy v koleně – následná operace. Ještě že jsem ve věku, kdy již fotbal nebudu hrát, což mi po operaci lékař sdělil, že to bylo rozhadrované a nešlo to jinak. Ale ty kecy. Odvětil jsem, že mám jeětě druhou nohu a bylo zle. V Malajsii mě zase zase něco pokousalo (asi jedovatý pavouk) a skončil jsem na tropickém lékařství – Bulovka. No ještě žiji. Hlavně ať se Vám ostatním zranění vyhýbají.

S Vámi se člověk nenudí 😀

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kim napsal:

Františku vítám doma a hlavně bez úrazů…;-);-);-)

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Dnes Makro Praha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Takových fotek se z Norska asi nedočkáme, ale určitě zajímavost 🙂 Minimálně proto, co dokáže dnešní technika :-E

Fotky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...