zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]monty1 napsal:
2 sroubek:
ale slušel ti........, taky ti ho mohl Michal nechat jako reklamní předmět, že????
[/citace]
Já sem rád,že mi ho nechal obléct,viděl sem ho na vlastní oči a měl sem ho na sobě...Jojo je to Ursuit...8-)8-)8-)
Odpovědět
1.dubna 2012, Leirosen, Norsko
Řidič kamiónu si při odtahu najel příliš blízko ke kraji vozovky a zřítil se společně s odtahovým vozem ze svahu do řeky. Utrpěl několik zlomenin a nyní leží ve stabilizovaném stavu v nemocnici v Sandnessjøenu. Řidič odtahovky pohotově vyskočil ještě před pádem
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=13038 jinak to sem bohužel neumím vložit PC na mojí inteligencí stále vede
Odpovědět
Nabrnknul jsem si pár Norských diskuzních webů. A stojí si něco z jejich diskuzí přečíst. Stačí zadat do překladače na google - diskuze o mořském rybolovu - a nechat to přeložit do norštiny. Výsledek překopírovat do vyhledavače a pak si počíst.
Například se tam dočtu o tom, že treska obecná se nevyskytuje v určitých vodách už v takovém množství jako dříve. Jednotlivci poukazují na mořský rybolov turistů atd. atd.
Opravdu zajímavé počtení.
Odpovědět
cau aj ja som snoril po norskych strankach .KAZDEMU kto ide do NORSKA by som ODPORUCIL stranku -www.dirnat.no-atam je na stranke FRILUFTSLIV popisane co v2012 musime zaplatit .a najnovsie pravidla SLADKOVODNE aj morske rybarcenie
Odpovědět
mozno by niekoho zaujmali podmienky na rybolou ci uz na mori ako aj na sladkych vodach tak moze pozriet tna tejto stranke .http://www.dirnat.no/fritidsfiske/saltvann/
Odpovědět
ospravedlnujem sa za dvojti prispevok moja chyba nekukol som ci je tu uz daco take takze kajucne sa ospravdlnujem :-)
Odpovědět
Při loňské výpravě na Hitru se mi zavěsily na háček takovéto 2 nádherné rybky. Nejen z trofejních, ale i z takovéto nádhery barev přírody má člověk radost.
Odpovědět
Jára chytil sám sebe, vše dopadlo dobře a bral to s humorem.
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
hezky vybarvenej pyskoun[/citace]
Dá se chytit i hodně na Severu? to je fakt pěkná rybka:-):-):-)
Odpovědět