Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Krásný rekord. Jen by mě zajímalo, kolik může vážit samotná hlava jako trofej. Asi to bude tak 1/10 z celkové váhy. To je můj odhad, ale nevím jestli je to správné. Škoda, že tento údaj někdo nemá, mohli jsme tipovat.

Pod fotkou to je. Samotná hlava váží 34 kg

Tak to je ryba jako krávaaaaaaaa:-):-):-):-):-)

Tu bych asi radši ustřihl - když spočítám, kolik stojí zničenej elektrickej multík, zlomenej prut, v lepším případě operace zad, v horším převoz v cínový bedně :-) :-)

Takové Puzzle pro dospělé aneb jak se ve Skandinávii staví chaty

[yt=33IPLNeP_dk&NR=yt]33IPLNeP_dk&NR[/yt]

Tak nám skákali za trajektem na člunech:-|:-P

Treleborg:-D

Oslo,čekání na trajekt:-)

Odjezd!8-)

nevím co je na tom pravdy,ale dneska v rádiu hlásili,že do dvou let budeme platit za dálnice v Německu...pokud to vyjde,tak zase bude navýšen rozpočet na cestu do Norska...:-(

Norsko - životní a pracovní podmínky

Oblibeneho bileho losa Albina z Ostfoldu zastrelil dansky myslivec...

Skoda ...:-(

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7823549

Albíni (co se týká zvěře) se zásadně neloví. Jako by se nevrátil vodě např. sumec - albín. Ten se však na rozdíl od zvěře neuloví úmyslně - prostě může zabrat. Před několika lety jsem ve volné přírodě asi hodinu "pásl" albína daňka.

U myslivců se až na vyjímky neloví z toho důvodu,že pověra říká,že ten kdo zastřelí albína sám do roku zemře.Bohužel,dost takových úmrtí v této souvislosti bylo.Ať si to každý přebere dle svého.Albín je jistě vzácnost a v přírodě je vidět ojediněle a ne každému se to podaří.

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.