zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Krásný rekord. Jen by mě zajímalo, kolik může vážit samotná hlava jako trofej. Asi to bude tak 1/10 z celkové váhy. To je můj odhad, ale nevím jestli je to správné. Škoda, že tento údaj někdo nemá, mohli jsme tipovat.
Odpovědět
Tu bych asi radši ustřihl - když spočítám, kolik stojí zničenej elektrickej multík, zlomenej prut, v lepším případě operace zad, v horším převoz v cínový bedně :-) :-)
Odpovědět
Takové Puzzle pro dospělé aneb jak se ve Skandinávii staví chaty
[yt=33IPLNeP_dk&NR=yt]33IPLNeP_dk&NR[/yt]
Odpovědět
nevím co je na tom pravdy,ale dneska v rádiu hlásili,že do dvou let budeme platit za dálnice v Německu...pokud to vyjde,tak zase bude navýšen rozpočet na cestu do Norska...:-(
Odpovědět
Odpovědět
Oblibeneho bileho losa Albina z Ostfoldu zastrelil dansky myslivec...
Skoda ...:-(
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7823549
Odpovědět
Albíni (co se týká zvěře) se zásadně neloví. Jako by se nevrátil vodě např. sumec - albín. Ten se však na rozdíl od zvěře neuloví úmyslně - prostě může zabrat. Před několika lety jsem ve volné přírodě asi hodinu "pásl" albína daňka.
Odpovědět
U myslivců se až na vyjímky neloví z toho důvodu,že pověra říká,že ten kdo zastřelí albína sám do roku zemře.Bohužel,dost takových úmrtí v této souvislosti bylo.Ať si to každý přebere dle svého.Albín je jistě vzácnost a v přírodě je vidět ojediněle a ne každému se to podaří.
Odpovědět