Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Díky, je to krásné zvíře, dobré v tom co dělá.:-?

Potvora to sice je, ale svou práci umí jak kormorán, tak Preparátor. :-D

Začínám se v tom ztrácet. :-D:-D:-D:-D Tak kdo je vlastně potvora? :-D:-D:-D:-D:-D Kormorán nebo Preparátor? :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Tak to bude asi Kormorátor :-D

:-D S kormoránem se nemohu srovnávat. Můj úlovkový lístek za rok 2013 je prázdný jak sámoška v Severní Korey!

Došky, potvora je kormorám!!! Preparátora sice osobně neznám, ale i tak bych v soutěži lovu ryb sázel na kormorána. :-D:-D

Preparátore, promiň!!:-?

[citace]husky19 napsal:

Došky, potvora je kormorám!!! Preparátora sice osobně neznám, ale i tak bych v soutěži lovu ryb sázel na kormorána.

Preparátore, promiň!![/citace]

Já bych vsadil také na kormorána :)), nic se neděje :-D

...ale kormorán zase neumí tak zdařilé preparace. Vím o čem mluvím, mám od Láďi pěknou "kočku". (preparovanou).

Sakryš, to je slovo do pranice. Že bych si nějakou přivezl letos ze Soroya na preparaci??? ;-)

[citace]vapno1 napsal:

...ale kormorán zase neumí tak zdařilé preparace. Vím o čem mluvím, mám od Láďi pěknou "kočku". (preparovanou).[/citace]

Díky, až chytneš v Norsku halibuta 130kg, udělám ti ho na zeď :-D

Beru tě za slovo, ale tolik místa bych na zdi těžko hledal. Což tak do metru?

to Preparator:

Já to s tím úlovkovým lístkem mám podobně. Ještě že máme milované Norsko, kde si spravím náladu na celý rok. Když jsem lístek odevzdával, nějací dědci se tam pochechtávali, tak jsem jim alespoň řekl, že to všechno pouštím 8-)8-)

[citace]jirka66 napsal:

to Preparator:

Já to s tím úlovkovým lístkem mám podobně. Ještě že máme milované Norsko, kde si spravím náladu na celý rok. Když jsem lístek odevzdával, nějací dědci se tam pochechtávali, tak jsem jim alespoň řekl, že to všechno pouštím [/citace]

Tak to jsem zažil něco podobného. :-D

V ČR je chytání horší a horší:-(

No už si pomalu nakupte občerstvení a připravte se na aktuální info ze Soroyi. 28.3 odjíždím a můj cíl je treska 30Kg+ :-D

[citace]Preparator napsal:

V ČR je chytání horší a horší

No už si pomalu nakupte občerstvení a připravte se na aktuální info ze Soroyi. 28.3 odjíždím a můj cíl je treska 30Kg+

Tak to abys už přestal posilovat, jedl už jen výživnou domácí stravu a hodně spal. To abys měl hodně sil. :-P

Nezávidím a přeji ti splnění cíle! Hlavně v pohodě a ve zdraví. Preparovat bude určitě co.

Kurňa, už abych tam byl taky! :-):-)

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!