zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Par fotek z poslednich dni z Oresundu (okoli mostu mezi Kodani a Malmo). Za vetsimi rybami neni vzdy nutno jezdit az na daleky sever... :-)
treska 17,3 kg (jedna z nejvetsich chycenych na prut za poslednich par let)
treska 12,3 kg
Odpovědět
Z fotek je patrné, že velkým treskám nezáleží na počasí. Jedna azurové nebe a druhá při vlnách a zatažené obloze.
Odpovědět
[citace]bestik napsal:
Par fotek z poslednich dni z Oresundu (okoli mostu mezi Kodani a Malmo). Za vetsimi rybami neni vzdy nutno jezdit az na daleky sever...
treska 17,3 kg (jedna z nejvetsich chycenych na prut za poslednich par let)
Na popsanou lokalitu, je to úlovek velmi slušný. Jak , ale píšeš, za posledních pár let. Je to, dle mého názoru a zkušeností,spíš vyjímka.
Pochvalu si ale zaslouží, bylo by to fajn, chytat trofeje tak blízko.
-P:-P
Odpovědět
[citace]Banjoboy napsal:
Na popsanou lokalitu, je to úlovek velmi slušný. Jak , ale píšeš, za posledních pár let. Je to, dle mého názoru a zkušeností,spíš vyjímka.
Pochvalu si ale zaslouží, bylo by to fajn, chytat trofeje tak blízko.
[/citace]
Pravda. Z me zkusenosti byva normalni, ze se behem tury chytne nejaky 8-10 kg kus. Nad 10 kg to jsou uz pekne ryby.
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Z fotek je patrné, že velkým treskám nezáleží na počasí. Jedna azurové nebe a druhá při vlnách a zatažené obloze.[/citace]
Presne jak pises. Ale letosni zima je obecne spatna. Teploty na jihu Svedska jsou trvale nad nulou a hrozne fouka. Dny, kdy se da rozumne vyjet na more, by pocital na prstech ruky. Pokud clovek nema rad horskou drahu pri 15 m/s...
Odpovědět
2bestik: jestli je to tam tak nechytatelné jak píšeš, tak jsem teda velmi zvědav na větrné březnové a dubnové jaro. To bych tam nikomu nepřál. Předvloni jsme z 13 dní vyjeli na moře 3x a to vždy jen na 2-3 hod a potom hopy-skoky proti vlnám rychle do přístavu. Poprvé mi tenkrát Benn řekl, "příliš velké riziko". Už to od něho nechci slyšet :-E
Odpovědět
Předloni foukalo po celém Norsku.:-?:-?:-?:-?:-? Jen málokdo měl štěstí na počasí. :-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Předloni foukalo po celém Norsku. Jen málokdo měl štěstí na počasí. [/citace]
Předloni jsme měli nejlepší počasí i ryby ... snad tenhle rok bude alespoň dobrej.
Odpovědět
[citace]Kapitan-lipanek napsal:
DOSKY napsal:
Předloni foukalo po celém Norsku. Jen málokdo měl štěstí na počasí.
Předloni jsme měli nejlepší počasí i ryby ... snad tenhle rok bude alespoň dobrej. [/citace]
To jste byli jedni z mála. Ale přeju vám to. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Posílám na rozdíl od "sněhové laviny" , něco se slanou lavinou.
Až se příroda na nás pořádně nasere,tak jsme tááákhle malincí.
http://www.angelfire.com/ak2/intelligencerreport/tsunami_japan_1.html
Soukromé video z Japonska, nyní se poprvé objevilo.
Odpovědět
Je neuvěřitelné co příroda dokáže. Proti tomu si člověk připadá malinký jako mravenec. :-|
Odpovědět
Teď jsem se dočetl, že komise OSN pohrozila Kimovi trestním tribunálem.
Co jsi udělal Kime:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
Teď jsem se dočetl, že komise OSN pohrozila Kimovi trestním tribunálem.
Co jsi udělal Kime[/citace]
:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]kim napsal:
To se musíš zeptat Sima - on mě to jméno přidělil.[/citace]
Tak to musíme dořešit ve Spálově. Ty takový skromný a mírumilovný člověk a ještě aby si se dostal do řečí:-D:-D:-D
Odpovědět