zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Možná to sem nepatří, ale dávám k nahlednutí. Dnes dodělán držák na prut z lešenářské trubky. Vnitřek vylepen 3mm gumou. Jištění proti vytržení prutu shora hned za multikem.
Odpovědět
Romane dvě věci,zaprve-tu tyčku na zajištění prutu po zaklapnutí posuneš do strany-nebo jak je zajištěná ??Za druhé-nevim jestli na ten šroub na nastavení úhlu prutu vyvyneš takovou sílu prstama aby se držák při záběru nepřeklopil.Jinak dej téma-Držák na udice-mám tam taky jeden z posledních příspěvků.
Odpovědět
V novej sezóne sa chytila jasne žltá treska vo vodách Vesteralen.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal: V novej sezóne sa chytila jasne žltá treska vo vodách Vesteralen. [/citace]
Už jsem koukal na ty kraby s klepetama jak střihoruký Edward a teď kanárkově žlutá treska. Děje se něco? Že by Fukušima?:-?
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
V novej sezóne sa chytila jasne žltá treska vo vodách Vesteralen. [/citace]:-| hele ta spolkla aspoň 3kg citrónů.!!:-P:-P
Odpovědět
Peter, čím jsi tu tresku barvil? Jezdím tam už mnoho let, ale takovou barvu jsem na tresce ještě neviděl. :-?
Odpovědět
Info mám z Lofotposten.no . Už chytili tresky so žltými škvrnami,ale
celú žltú chytili 19.2.2014.
Odpovědět
[citace]Preparator napsal:
Preparace Kormorána[/citace]
Je to sice potvora, ale preparace vypadá dobře. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět