Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Zajimavosti

Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.

Odpovědět

Ve ctvrtek 21.10.21 zacina veletrh Forfishing v Praze - Letnanech. Pokud by me tam nekdo chtel navstivit, najde me u stanku Nautig SE, Hala 4 B 12. Budu se na vas tesit ! Losos ale tentokrat nebude :-(   ten bude snad pak pristi rok v unoru., kdy doufam prijedou i norove.

neni to o rybach, ale hezke :-)

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/449505-v-norske-televizi-zpivali-kdepak-ty-ptacku-hnizdo-mas

Moc pěkné. Sice neznají slova, ale je milé, jak to mají naposlouchané.

Včera ulovil norský rybář Knut Torstein tresku 140cm 30kg nedaleko Vagsfjorden. Znamená to jednu věc. Skreje se blíží k norským břehům!

Pri lovu vytahl profesionalni rybar v siti rybu - ZIVOU navnadu.  Kurna, videla jsem toho uz spoustu, ale tohle?

Pak se clovek divi, ze nekde nemaji turisty radi.  Mimochodem - lov na zivou nastrahu je v Norsku zakazan.

Vice v clanku

www.nrk.no/vestland/yrkesfiskar-roy-martin-ellingsen-oppdaga-at-nokon-hadde-brukt-levande-agn-1.15789448

Dobrý deň,

hľadám si brigádu v rybárskom kempe v Nórsku. Som čerstvý multifunkčný dôchodca :) Morský rybolov je mojou srdcovkou, keďže ma už neviažu pracovné povinnosti, rád by som tam strávil dlhší čas napríklad formou brigády. Skúsenosti mám. Ak by bol záujem, zavolajte na t.č. +421 907 892 543 , prípadne email info@topklim.sk.

Prosím o radu,

cestou na Bakkan Wahl, bych rád navštívil Trollstigen a jel atlantskou cestou. Google mě posílá jakousi oklikou: viz obrázek. Prosím, kdo to už projel o radu.  Případně na email j.docekal@email.cz.

Děkuji.

Gůgl Tě posílá dobře, v zimě je ta cesta neokliková zavřená. Tak se nenech zmást...

Jel jsem po trase Otta- Lom - Geiranger- Sylte- Andalnes. Nádhera po č.63 dolů do Gairangeru, Nádhera nahoru z Gairangeru a repete zas nahoru a dolů do Andalnes. Stojí to za tu menší zajížďku.

V zimě se ta cesta pravidelně uzavírá, ale v létě je to pěkná silnice.

V případě dostatku času se nabízí před Atlanskou cestou zvládnout M

mořské akvarium v Alesundu.

1.února na čt2 film svéráz českého rybolovu.Doporučuji zhlédnout :-) :-)

1.února na čt2 film svéráz českého rybolovu.Doporučuji zhlédnout 🙂 🙂

Je to už na Youtube.

Jj, je to tady:

https://www.youtube.com/watch?v=uaxGwY4A6FU

Hrůza.

Film jsem si dokonce ZAKOUPIL. A zkouknul jsem ho rychle a přeskakováním. Nevím co bylo záměrem režisérky, ale pokud ukázat jak desítky tisíc rybářů vyráží do Norska na ryby tak si měla vybrat někoho kdo nedrží prut jako poprvé a někoho kdo rozezná ryby a umí je chytat. A hlavně najít. Takových se najdou spousty. Nejsem exhyba abych xicht ukazoval do televize a tak mě ne ale určitě by se dalo najít hafo part...

spise nedoporucuji zhlednout.je to jedno velke zklamani na to ze nekteri panove jsou v norsku po xx.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!