Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.
Ve ctvrtek 21.10.21 zacina veletrh Forfishing v Praze - Letnanech. Pokud by me tam nekdo chtel navstivit, najde me u stanku Nautig SE, Hala 4 B 12. Budu se na vas tesit ! Losos ale tentokrat nebude :-( ten bude snad pak pristi rok v unoru., kdy doufam prijedou i norove.
Odpovědět
neni to o rybach, ale hezke :-)
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/449505-v-norske-televizi-zpivali-kdepak-ty-ptacku-hnizdo-mas
Odpovědět
Moc pěkné. Sice neznají slova, ale je milé, jak to mají naposlouchané.
Odpovědět
Včera ulovil norský rybář Knut Torstein tresku 140cm 30kg nedaleko Vagsfjorden. Znamená to jednu věc. Skreje se blíží k norským břehům!
Odpovědět
Pri lovu vytahl profesionalni rybar v siti rybu - ZIVOU navnadu. Kurna, videla jsem toho uz spoustu, ale tohle?
Pak se clovek divi, ze nekde nemaji turisty radi. Mimochodem - lov na zivou nastrahu je v Norsku zakazan.
Vice v clanku
www.nrk.no/vestland/yrkesfiskar-roy-martin-ellingsen-oppdaga-at-nokon-hadde-brukt-levande-agn-1.15789448
Odpovědět
Dobrý deň,
hľadám si brigádu v rybárskom kempe v Nórsku. Som čerstvý multifunkčný dôchodca :) Morský rybolov je mojou srdcovkou, keďže ma už neviažu pracovné povinnosti, rád by som tam strávil dlhší čas napríklad formou brigády. Skúsenosti mám. Ak by bol záujem, zavolajte na t.č. +421 907 892 543 , prípadne email info@topklim.sk.
Odpovědět
Prosím o radu,
cestou na Bakkan Wahl, bych rád navštívil Trollstigen a jel atlantskou cestou. Google mě posílá jakousi oklikou: viz obrázek. Prosím, kdo to už projel o radu. Případně na email j.docekal@email.cz.
Děkuji.
Odpovědět
Gůgl Tě posílá dobře, v zimě je ta cesta neokliková zavřená. Tak se nenech zmást...
Odpovědět
Jel jsem po trase Otta- Lom - Geiranger- Sylte- Andalnes. Nádhera po č.63 dolů do Gairangeru, Nádhera nahoru z Gairangeru a repete zas nahoru a dolů do Andalnes. Stojí to za tu menší zajížďku.
V zimě se ta cesta pravidelně uzavírá, ale v létě je to pěkná silnice.
V případě dostatku času se nabízí před Atlanskou cestou zvládnout M
mořské akvarium v Alesundu.
Odpovědět
1.února na čt2 film svéráz českého rybolovu.Doporučuji zhlédnout :-) :-)
Odpovědět
1.února na čt2 film svéráz českého rybolovu.Doporučuji zhlédnout![]()
Je to už na Youtube.
Odpovědět
Jj, je to tady:
https://www.youtube.com/watch?v=uaxGwY4A6FU
Odpovědět
Film jsem si dokonce ZAKOUPIL. A zkouknul jsem ho rychle a přeskakováním. Nevím co bylo záměrem režisérky, ale pokud ukázat jak desítky tisíc rybářů vyráží do Norska na ryby tak si měla vybrat někoho kdo nedrží prut jako poprvé a někoho kdo rozezná ryby a umí je chytat. A hlavně najít. Takových se najdou spousty. Nejsem exhyba abych xicht ukazoval do televize a tak mě ne ale určitě by se dalo najít hafo part...
Odpovědět
spise nedoporucuji zhlednout.je to jedno velke zklamani na to ze nekteri panove jsou v norsku po xx.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...