Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 683 odpovědí. Do diskuze (156 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel valta a poslední změna proběhla před 3 dny a 21 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 684)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Ve ctvrtek 21.10.21 zacina veletrh Forfishing v Praze – Letnanech. Pokud by me tam nekdo chtel navstivit, najde me u stanku Nautig SE, Hala 4 B 12. Budu se na vas tesit ! Losos ale tentokrat nebude 🙁   ten bude snad pak pristi rok v unoru., kdy doufam prijedou i norove.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

Moc pěkné. Sice neznají slova, ale je milé, jak to mají naposlouchané.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Včera ulovil norský rybář Knut Torstein tresku 140cm 30kg nedaleko Vagsfjorden. Znamená to jednu věc. Skreje se blíží k norským břehům!

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Pri lovu vytahl profesionalni rybar v siti rybu – ZIVOU navnadu.  Kurna, videla jsem toho uz spoustu, ale tohle?

Pak se clovek divi, ze nekde nemaji turisty radi.  Mimochodem – lov na zivou nastrahu je v Norsku zakazan.

Vice v clanku

http://www.nrk.no/vestland/yrkesfiskar-roy-martin-ellingsen-oppdaga-at-nokon-hadde-brukt-levande-agn-1.15789448

Miloš
    Účastník
    (10 odpovědí)

Dobrý deň,

hľadám si brigádu v rybárskom kempe v Nórsku. Som čerstvý multifunkčný dôchodca 🙂 Morský rybolov je mojou srdcovkou, keďže ma už neviažu pracovné povinnosti, rád by som tam strávil dlhší čas napríklad formou brigády. Skúsenosti mám. Ak by bol záujem, zavolajte na t.č. +421 907 892 543 , prípadne email info@topklim.sk.

matrixxy
    Účastník
    (44 odpovědí)

Prosím o radu,

cestou na Bakkan Wahl, bych rád navštívil Trollstigen a jel atlantskou cestou. Google mě posílá jakousi oklikou: viz obrázek. Prosím, kdo to už projel o radu.  Případně na email j.docekal@email.cz.

Děkuji.

Dalimil
    Účastník
    (51 odpovědí)

Gůgl Tě posílá dobře, v zimě je ta cesta neokliková zavřená. Tak se nenech zmást…

kloboukatej
    Účastník
    (202 odpovědí)

Jel jsem po trase Otta- Lom – Geiranger- Sylte- Andalnes. Nádhera po č.63 dolů do Gairangeru, Nádhera nahoru z Gairangeru a repete zas nahoru a dolů do Andalnes. Stojí to za tu menší zajížďku.

V zimě se ta cesta pravidelně uzavírá, ale v létě je to pěkná silnice.

V případě dostatku času se nabízí před Atlanskou cestou zvládnout M

mořské akvarium v Alesundu.

hadarak
    Účastník
    (11 odpovědí)

1.února na čt2 film svéráz českého rybolovu.Doporučuji zhlédnout 🙂 🙂

tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

1.února na čt2 film svéráz českého rybolovu.Doporučuji zhlédnout 🙂 🙂

Je to už na Youtube.

Hucho
    Účastník
    (58 odpovědí)

Jj, je to tady:

jaromirkr
    Účastník
    (2 odpovědí)

Hrůza.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Film jsem si dokonce ZAKOUPIL. A zkouknul jsem ho rychle a přeskakováním. Nevím co bylo záměrem režisérky, ale pokud ukázat jak desítky tisíc rybářů vyráží do Norska na ryby tak si měla vybrat někoho kdo nedrží prut jako poprvé a někoho kdo rozezná ryby a umí je chytat. A hlavně najít. Takových se najdou spousty. Nejsem exhyba abych xicht ukazoval do televize a tak mě ne ale určitě by se dalo najít hafo part…

nicasil
    Účastník
    (66 odpovědí)

spise nedoporucuji zhlednout.je to jedno velke zklamani na to ze nekteri panove jsou v norsku po xx.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 684)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...